Звездни компромати - 337 част

• 115 968
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Като гледам снимките на мен малко на антикласация ми докарва  Laughing

# 136
Толкова много го харесвах!

# 137
  • София
Не е На кафе, а На кооперативния пазар.

Joy

рязко се събудих сутринта с Петя Дикова и новия ѝ имАдж Shocked
в допълнение гениите в екипа подкрепиха новината за любимците ви в темата с текст под кадър "Кейт и Уинслет чакат трето дете". по-кадърните от мен могат да го илюстрират. сигурно е писан от телефон Mr. Green Laughing

# 138
# 139
Дайте да я видя тая Петя! Не ставам толкова рано и да зяпна телевизора, че ще получа стрес,  и съответно я изпущам задължително.
"Кейт и Уинслет" кърти просто! 🥇🏆За муньовската тема е направо 😂🤣

# 140
  • Rock & Roll feeling ...
http://www.btv.bg/video/shows/cool-t/videos/naistina-li-mishel-o … s-smenen-pol.htmlвидео Пише днешна дата,ама знае ли човек ...
На-къ-са-на-та й реч мо-же да ме влуди!

# 141
  • София
И какво сега? Трансджендър ли е Мишел Обама, че нямам батерия на телефона да изглеждам това епохално видео😁

# 142
  • На топло
Джони Деп е разорен 😳.

След Стефчо, Гала ще придърпа и дъщеря си Мари 😂, после зетя, синът на шантавата Джужи. Няма отърване от тези хора, от родата им, приятелите им....ще ги гледаме докато има живот на земята.
Виктория Бекъм има много кофти уста, като човка.

# 143
Между другото, сега новото "омбре" е в корените и е някакъв хит сред всички, някои споделят, че нямат смелост защото ако не е боядисано и прелято правилно изглеждаш като залята с нещо кафяво... нали.... досещате се.

# 144
Това на Петя правилно ли е, щото е зле де 😁

Ох, "На кафе" с Галината фамилия и котката докато има живот на земята звучи апокалиптично! Ма той животът на земята скоро ще свърши като гледам как са ни подкарали политиците и ураганите, та няма да се налага да се мъчим до безкрай! 😂😁

# 145
Стефан на Гала има кофти артикулация. Трябва субтитри да му слагат. Не гледам "На кафе", пуснах го в Mtel Now и се отказах. Чух само да споменава думи като нарешвам и нагримирвам и се отказах.

# 146
  • гр.Пловдив
http://www.btv.bg/video/shows/cool-t/videos/naistina-li-mishel-o … s-smenen-pol.htmlвидео Пише днешна дата,ама знае ли човек ...
На-къ-са-на-та й реч мо-же да ме влуди!

Леле,много зле й стои на Пипи тази руса  трансформация,състарява я това нескопосано омбре,а иначе е свежарка и по принцип я харесвам ..

# 147
  • София
Аз не виждам омбре, а много израстнал корен...за видеото говоря.
Не я гледам по принцип, но винаги ли говори така все едно не и достига въздух?

# 148
Не я гледам по принцип, но винаги ли говори така все едно не и достига въздух?
Да, оргазмено темпо...

# 149
  • Rock & Roll feeling ...
О, в оргазменото темпо,макар накъсано,пак има повече тръпка, повече живот, може и страст да вкарат някои.
Тук има едновременно напън и изнемога. Искам да слушам неин диалог с Анелия Trollface

Общи условия

Активация на акаунт