Звездни компромати - 337 част

• 115 892
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Много е слаба Анджелина, но в лице много добре са я попълнили за това слабо тяло. Лекарят и си го бива. Харесва ми прическата и гримът и.
Децата не знам дали ги тормози, май по-скоро ги оставя прекалено да си правят каквото искат, но все пак са холивудски дечица. Те ако не са разглезени, то кой?
Наскоро попаднах на статия за Меган Фокс и Браян Остин Грийн, чието момченце се обличаше като момиче(или обратното) и го защитават с това,че не наранява никого по този начин или нещо подобно.
Вивиан си е като момиченце, просто е с панталон. Не е като Шайло. Както съм казвала и преди, не бих бързала да давам мнение преди да поотраснат още децата.
А що се отнася до случките с осиновени холивудски деца се сещам и за Мия Фароу и Уди Алън, който се ожени за осиновената дъщеря май.

# 451
Скоро четохме и за дъщерята на Марлене Дитрих...
Да живееш за славата и прожекторите, не е най-нормалното нещо на света, колкото и престижно, страхотно и богато да изглежда отстрани. През последните 20 години имаше бейби бум сред Холивудските звезди, стана модерно и те да се размножават като нормалните хора, но % на нормални семейства сред тях, сякаш не е много голям. За доста от звездите имам чувството, че живеят в паралелен свят и не излизат от образ.
В частност Анджелина винаги съм я смятала за не добре психически. Много преди да изиграе единствената ѝ роля, която аз помня - Лара Крофт, много преди да овъртоли Брад, много, много преди... Още когато се появи с Били Боб Торнтън.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 19:27 от X-RayLily

# 452
Скоро четохме и за дъщерята на Марлене Дитрих...

Да, доста брутално беше. Макар че специално на МД дъщерята се издържа от тези шокиращи истории, така че не съм сигурна дали няма голяма доза художествена измислица.

# 453
Чужденците имат само ЛНЧ. И то трябва да са с продължително или постоянно пребиваване.
Футболисти и разни работещи официално да с служебен номер на НАП-т.е. спират им се осигуровки но не могат да ползват медицински услуги

# 454
На Джоли й липсва само някой от синовете й да се почувства момиче. Картинката ще е пълна.

# 455
То човек, ако тръгне да си рисува идиотски варианти, от такова струпване като в пансион, на мочета и момичета, някои от които нямат кръвна връзка, може и по-далеч да стигне... Ма хайде да не ни избива натам. Макар че на самата Анджелина и кръвната връзка не и попречи да нацелува брат си.

# 456
  • Sofia
Със сигурност говоря за ЕГН .

Провери си пак. Имаше период, в който постоянните можеше да имат и ЕГН. Към днешна дата имат само ЛНЧ, дори и тези, които тогава имаха ЕГН, пак ги върнаха на ЛНЧ. Изглеждат доста еднакво.

Съжалявам, че се намесвам, но и аз имам колежка с ЕГН, която не е български гражданин. На картата за постоянно пребиваване пише ЕГН, така я попълваме и във всички документи и си започва като всички ЕГН-та в България, с датата и прочее. Не знам как, може би защото официално работи и се осигурява в България.

# 457
  • Once there was a Hushpuppy...
Комбинация, която може да ме довърши. Джейк и малко сладко кученце  Heart Eyes
И пак той от благотворително мероприятие по повод 11 септември.
Скрит текст:

Валия, значиии... такова, довърши ме, бе жена Blush Embarassed Heart Eyes
Умирам си, много хубав!!

# 458
  • София
Със сигурност говоря за ЕГН .

Провери си пак. Имаше период, в който постоянните можеше да имат и ЕГН. Към днешна дата имат само ЛНЧ, дори и тези, които тогава имаха ЕГН, пак ги върнаха на ЛНЧ. Изглеждат доста еднакво.

Съжалявам, че се намесвам, но и аз имам колежка с ЕГН, която не е български гражданин. На картата за постоянно пребиваване пише ЕГН, така я попълваме и във всички документи и си започва като всички ЕГН-та в България, с датата и прочее. Не знам как, може би защото официално работи и се осигурява в България.
Имаш колежка с ЛНЧ - изглежда като ЕГН, обаче е за чужденци
ЕГН - единен граждански номер - т.е. за граждани (и селяни) от държавата
ЛНЧ - личен номер за чужденец

# 459
ЕГН -ти започва с годината. ЛНЧ- С 10...или 00.сл. номера с 30.

# 460
  • Sofia
Възможно е, може би е объркващо, защото имам и приятели с ЛНЧ, който изглежда съвсем различно. Може да имат няколко формата все пак.

Селена Гомез и приятелят й са се преместили да живеят заедно. Много са ми симпатични,

# 461
  • Rock & Roll feeling ...
За мен и двамата с Брад не са много узряли за родители . Тук са на мач и Пакс без да иска бута едно празно шише от минерална вода, надолу в по-долните сектори. Брад и Анджи под сурдинка посочиха малкия в стил " той го направи" . Направи ми силно впечатление реакцията им. Не си представям,че родител би реагирал така към постъпка на детето  си и то ненарочна. https://www.youtube.com/watch?v=vjLQmZ1k4cU

# 462
Е, децата растат, ще видим дали ще излезе някоя и друга книга тип "Mommie Dearest". За тези, които не са чували - дъщерята на актрисата Джоан Крауфорд пише автобиография с това заглавие за тормоза, който е преживяла в детството си. Крауфорд наподобява малко на Анджи - осиновила е 5 деца (две от тях по-късно е обезнаследила), има 4 брака и цяла верига от любовници и от двата пола. Дъщеря ѝ я обвинява, че тези осиновявания са ПР, че децата са бити и тормозени. Мемоарът е филмиран, участва Фей Дънауей. Заглавието му става нарицателно за такива книги от деца на известни родители.
Този филм има ли го някъде за гледане? Търсих в Замунда, но не го открих.

# 463
Този филм има ли го някъде за гледане? Търсих в Замунда, но не го открих.

Има го в Пиратите - thepiratebay.org и при руснаците rutracker.org.

# 464
qrye, благодаря! Ще разгледам bouquet

Бекъмови и само Витория
Джей Ло
Стивън Тайлър и неговата 28-годишна приятелка

Общи условия

Активация на акаунт