Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 13

• 107 968
  • 823
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте , бъдещи мами
И аз посещавам клиника Щерев, понеделник , на 4-ти ми беше инсеменацията при Др Ганева, сега съм в очакване
Записвам се да следя и аз темата тук
Успех на всички

# 706
Здравейте , бъдещи мами
И аз посещавам клиника Щерев, понеделник , на 4-ти ми беше инсеменацията при Др Ганева, сега съм в очакване
Успех на всички

Пожелавам ти успех! Може ли да разкажеш как протича процедурата и по-конкретно - правиха ли ти преди това цветна снимка, колко време преди процедурата и с упойка ли беше.

# 707
  • София
Здравейте,знаете ли до колко време става готов цитогенетичния анализ правен в клиниката.Казаха ни ориентировъчно 20 дни,но мина месец вече,а нямаме резултат.

Ние чакахме около месец

# 708
Здравейте , бъдещи мами
Успех на всички

Пожелавам ти успех! Може ли да разкажеш как протича процедурата и по-конкретно - правиха ли ти преди това цветна снимка, колко време преди процедурата и с упойка ли беше.

Процедурата бих казала че е неприятна , но нищо повече от това.
Цветната снимка е задължителна , но не знам защо (може би такава е практиката) не правят хормионални изследвания.  След процедурата , сега вземам един куп хормони , пролактин и естрадиол ,което за мен е по неприятната част.
Малко съм озадачена обаче от ниската успеваемост при тази процедура, но така или иначе трябва да се пробва Simple Smile

# 709
  • София
Здравейте , бъдещи мами
Успех на всички

Цветната снимка е задължителна , но не знам защо (може би такава е практиката) не правят хормионални изследвания.  След процедурата , сега вземам един куп хормони , пролактин и естрадиол ,което за мен е по неприятната част.
Малко съм озадачена обаче от ниската успеваемост при тази процедура, но така или иначе трябва да се пробва Simple Smile

Как така взимате пролактин и естрадиол след процедурата!?!?! Смятам че не сте съвсем наясно какво ви се е случило и моля да не заблуждавате макар и неволно незапознатите момичета.

# 710
Здравейте , бъдещи мами
Успех на всички

Как така взимате пролактин и естрадиол след процедурата!?!?! Смятам че не сте съвсем наясно какво ви се е случило и моля да не заблуждавате макар и неволно незапознатите момичета.

Здравейте момичета, прогестерон се пие след процедурата

# 711
Здравейте, момичета.
Някой след пункция дали се в обаждал да пита как върви развитието на ембрионите? Имам предвид след първия ден, когато ембриолозите единствено дават информация?
И на кой ден ви беше трансферът?

# 712
Здравейте, момичета.
Някой след пункция дали се в обаждал да пита как върви развитието на ембрионите? Имам предвид след първия ден, когато ембриолозите единствено дават информация?

Привет,
Аз звънях на втория ден, защото бях доста притеснена, имах само две Я оплодени. Ембриолог ми се обади малко по-късно през деня и ми даде нужната информация. Съветвам те да се обадиш, бяха доста любезни и разбрани. Моят трансфер беше на трети ден, а сега е голямото чакане.

# 713
Здравейте, момичета.

Привет,
Аз звънях на втория ден, защото бях доста притеснена, имах само две Я оплодени. Ембриолог ми се обади малко по-късно през деня и ми даде нужната информация. Съветвам те да се обадиш, бяха доста любезни и разбрани. Моят трансфер беше на трети ден, а сега е голямото чакане.

Много благодаря! Ще им звънна значи! Че днес е 3-ият ден на ембрионите, бяха 4 на първи ден оплождане от 9 извадени Я. И ми е притеснено какво се случва.

# 714
  • Благоевград
Аз помолих ембриолозите да ми се обаждат всеки ден, защото нашият ембрион беше само 1, обадиха ми се дори и в деня на трансфера, за да ми кажат, че всичко е наред и ще имаме трансфер, защото не съм от София и да знам дали да пътувам. Бяха много отзивчиви и любезни.

# 715
Аз помолих ембриолозите да ми се обаждат всеки ден, защото нашият ембрион беше само 1, обадиха ми се дори и в деня на трансфера, за да ми кажат, че всичко е наред и ще имаме трансфер, защото не съм от София и да знам дали да пътувам. Бяха много отзивчиви и любезни.

А на кой ден беше трансферът?

# 716
  • Благоевград

А на кой ден беше трансферът?

На 5-Ти ден.

# 717
  • София
На мен ми се обаждаха на 1ви и на 3ти ден слид пункцията. Трансферът ми беше на 5ти сен.

# 718
И на мен ми се обадиха на 1ден и после на 3ден.Назначиха ми на 5 ден трансфера и да отида по рано да обсъдим  дали са се развили добре  защото били само 2 и можело да не се развият до 5 ден 

# 719
Здравейте, Дами!

Дали някоя от вас е посещавала психолозите в клиниката?
Може ли да споделите мнение, ако сте ходили ? Или да препоръчате друг специалист ?

Благодарп ви Simple Smile!
Успех на всички Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт