Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 102 827
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • пазарджик
Самото изследване мисля,че е валидно 6 месеца за фонда и се прави на 2-3 ден от МЦ.Най-добре звънни до фонда.

# 526
Здравейте момичета да се включа и аз с едно питане..Имах пункция този месец /без трансфер/ и вече ми закъснява 9 дни от очакваната дата и 24 от самата пункция...как е при вас..случвало ли се е на някой?

# 527
Здравейте момичета! Попълвам онлайн заявката за първичен преглед,но не виждам възможност за избор на лекар.Това на кой етап се случва?

# 528
  • София
лекаря те избира, не ти него.

# 529
Аз изследвам ФСХ на втори ден от цикъла. Може от 2-ри до 5-ти, но май по-добре е по-рано.

# 530
лекаря те избира, не ти него.
Благодаря!

# 531
Дами, може ли да ми кажете как работи др Цветков? На четни да е първа, нечетни- втора или няма такава зависимост? Бях пациентка на Шефкетова, но вече съм негова и бих искала да зная как е графикът му.
Благодаря!

# 532
Момичета, само за инфо, поисках час за консултация при д-р Стаменов и ми дадоха час за ноември 2018.

# 533
И аз съм го мислила варианта за д-р Стаменов, но не мога да си позволя да чакам толкова.

# 534
  • София
Момичета, само за инфо, поисках час за консултация при д-р Стаменов и ми дадоха час за ноември 2018.
Shocked
това за преместване от персенска при него ли?

# 535
Останала съм с впечатлението, че за час при Стаменов няма значение дали си пациент на болницата вече. Чакането си е същото както ако си нов пациент. Ако греша ме поправете.

# 536
  • Варна
Natali, Моят съвет - запиши се при д-р Стаменов за ноември 2018 и докато чакаш обмисли варианта с Турция. Разгледай Истанбулската тема. Там има много момичета, успели с така наречения "некачествен материал". След като имате и "мъжки фактор", Турците са много добри. Ще ви направят и ПИД на ембриони за да избегнете безсмислени трансфери с биохимични бременности. И опита няма да излезе по-скъп от БГ, т.к. лекарствата са по-евтини.
д-р Персенска след толкова неуспехи, със сигурност, не е вариант за вас.
Успех!

# 537
За смяна на лекар след толкова неуспехи е несериозно да се чака толкова много.

# 538
  • София
поне консултация да се направи, пък да си продължава пак при стария лекар  Rolling Eyes
иначе той е толкова претоварен че разбирам защо отлагат.
сега и с липсата на шефкетова съвсем явно се развалят подредбите.

# 539
Бамба, казах че искам само консултация преди поредния опит, изобщо не съм споменала преместване.
Ина и аз имам такова усещане.
Карфиола, мислила съм за опит в Турция, но последните години се изтощихме доста финансово и искам да пробвам още един път по фонда преди да се насоча натам.

Общи условия

Активация на акаунт