Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 102 771
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Не. Каза че ще стопира развитието ако сложим Цитротид.
Каквото има да става ще става. Гадно ми е, но нищо не зависи от мен.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 22:29 от ina80

# 61
Момичета, предстои ми ендометриална биопсия на 5 ден след овулация. Бихте ли ми казали какво точно представлява, какво трябва да правя или да не правя преди нея, кой я прави и пр. Докторът ме изненада с тази биопсия и изобщо не се сетих да го питам.

# 62
  • София
Нищо не трябва да правиш. Отиваш доктора взима материал в кабинета и си отиваш. Работата е за 5 мин с подготовката

# 63
Ще проследят овулацията, след което слагаш утрогестан от ден нула и ще те боднат за хормони. Може да сложат прегнил евентуално. Иначе самата процедура е наистина пет минути, прилича на взимане на мб.

# 64
  • Пловдив
Таричка, отново прекрасна нова тема. Heart
Много съм ви изпуснала, но с тези 2 съкровища не ми остава много време. Желая на всяка една това щастие! Стискам ви палци, момичета! 😘😘😘

# 65
  • пазарджик
Днес бях при Песрнска за биопсия-имунологична и микробиологична,каза резултат в понеделник и ако са ок на 2 ден от цикъла почваме стимулация,ако не на 10 ден за лекарство-когато правих първия път имунологична след нея имах промивка с антиниотик и pbmc ,но се чудя сега ако микробиологичната не е ок какво следва?Имате ли представа?

# 66
Лечение с антибиотик.

# 67
Здравейте, момичета. Ето че и аз се включвам във вашата тема.Вчера бяхме на преглед.. оказа се че аз този месец овулация не съм имала... Правихме спермограма и диагнозата е олиготератозооспермия. В края на месеца ще правим ЦС и на 9,10, и 11 ден за проследяване... И вече тогава ще говорим по подробно какво следва.. но каза че при нас вариянта е ин-витро.

# 68
Даже с тази СГ не ин витро, а икси. Успех и късмет Simple Smile

# 69
Май да... дали е удобно да попитам тези които не са чакали удобрение от фонда и са си платили икси-то каква е цената?

# 70
На първа страница на темата има цени.

# 71
Тоест около 2000лв на ЕЦ.. Благодаря

# 72
  • София
не, на ец е около 1000.
на стимулиран май излизаше около 2100 само процедурата, лекарствата и изследванията вече за всеки са различни.

# 73
Благодаря за бързите отговори. Сега ми предстои снимка на тръбите и проследяване на един цикъл. След 1 месец ще направим една разширена спермограма, че тази която правихме сега беше обикновена. Хормони правих този месец. Моля кажете дали нещо пропускаме.

# 74
HristinchetO, успех! Дано бързо се случат нещата при вас.

Общи условия

Активация на акаунт