Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 102 751
  • 733
  •   2
Отговори
# 45
  • София
Честито и от мен, 7 трансфера ми звучат ужасно, но важен е накрая щастливия финал Simple Smile

И на мен преди ми звучеше страшно. Когато правех трансфера със сина ми, втори поред, подобни цифри ми звучаха нереални и космически. Никога не съм вярвала, но ето, че и аз направих 7 трансфера. Аз лично тях броя за опит. Мисля да закръгля до юбилейно 10 и да затварям сергията Grin

# 46
Здравейте, момичета, имам аритмия на сърцето - 13 000 екстрасистоли на денонощие
Защо не регулираш екстрасистолите? Знаеш ли, на какво се дължат? Кардиолог не ти ли е предписал лекарства? Екстрасистоли и стимулация не е желателна комбинация. При мен след лека стимулация се появиха екстрасистоли и се освободих от тях едва за около 2 години след прием на лекарство и спиране на стимулациите. Преди упойка понякога дават лексотан, от който екстраситолите добре се повлияват.

# 47
Момичета имам нужда от помощ 😕
Имам проблем с имунологична биопсия. Миналата година правих РВМС, но след неуспеха доктора реши да пробваме друг вариант.  И сега нова помпа - без резултат,  след тава друго лекарство -без резултат,  след това локален антибиотик -без резултат,  а сега ще правя промива.  Дано тя даде резултат 😉
Та питането ми е : тези от вас ако са имали този проблем, ще съм благодарна да го споделят своя опит, а ако могат да помогнат и със съвет, информация и т.н ще съм много Благодарна! 😊

# 48
Консултация с имунолог, назначаваха някакви вливки.

# 49
Аз съм от скоро пациентка в болницата и имам въпрос за инвитро на естествен цикъл. Викат ме на 9-10 ден. След този преглед кога пак ще ме викат. Не съм от София и трябва да си планирам престоя там.

# 50
Зависи колко е голям фоликула.Попитай доктора кога иска да те види отново и какво следва.

# 51

Правих, но тъй като всичко е в норми при изследванията не се налага влива.  Проблем е само имонологичната биопсия.

# 52

Правих, но тъй като всичко е в норми при изследванията не се налага влива.  Проблем е само имонологичната биопсия.
На мен ми слагаха единия път след лоша биопсия IL15 и следващата вече беше добре. Преди трансфера обаче не ми сложиха от това лекарство, а рвмс

# 53

На мен ми слагаха единия път след лоша биопсия IL15 и следващата вече беше добре. Преди трансфера обаче не ми сложиха от това лекарство, а рвмс

А как разбира, че е това лекарство?  и имаше ли + резултат след трансфер?

# 54
Момичета,моля,кажете ми в кои случаи лекарите избират дълъг протокол с блокираща инжекция и в кои случаи къс

# 55
Реджина,
Беше ми минала овулацията и за да не изпуснем цикъла Перси взе веднага мерки и каза на акушерката да и подготви това лекарство (беше предназначено за друга пациентка) и да се обади на имунолозите да подготвят ново. Имаше резултат след лечение на лошата биопсия. Но преди това имах поставяно 2 пъти и единия беше с отр резултат, втори път беше с биохимична бременност и на третия път вече.положителен.

# 56
Реджина,
Беше ми минала овулацията и за да не изпуснем цикъла Перси взе веднага мерки и каза на акушерката да и подготви това лекарство (беше предназначено за друга пациентка) и да се обади на имунолозите да подготвят ново. Имаше резултат след лечение на лошата биопсия. Но преди това имах поставяно 2 пъти и единия беше с отр резултат, втори път беше с биохимична бременност и на третия път вече.положителен.
Благодаря за информацията! 😊
Аз този път ще съм на промива(с какво незнам) но дано има резултат. 

# 57
Да ви питам момичета- на някой случвало ли му се е в деня преди Прегнила ЛХ да е високо и да е имало качествена яйцеклетка?
Днес ми е 10-ти ден. Предстои ми пункция на ЕЦ. Имам 2 фоликула- 14мм и 16мм. Е2-257; ЛХ- 14,3. А Прегнила ми е за утре вечер. Пункцията е в събота. Напълно се отчаях.Това ЛХ май ще ги скапе, дори да не се спукат заради малките размери. Така ми се иска да греша.

# 58
  • София
Случвало ни се е. Два са фоликулите и за това е по-високо лх за тия размери.

# 59
А цитротид ще сложат ли преди прегнила?На мен са слагали.

Общи условия

Активация на акаунт