Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 102 782
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
А кой решава колко ембриона се връщат? Ако имам оплодени например 4-5, по мое желание могат ли да ми върнат 3?

# 76
Говори с лекар я си.

# 77
Сега чакам цикъл, като ми дойде ли звъня за втори, трети ден за час?  Сигурно ще трябва да си пусна и пак хормините, като ги пусна сутринта там бързо ли излизат? Благодаря ви предварително 🤗

# 78
Да, като ти дойде звъниш и искаш час за 2-ри ден. Хормоните бързо излизат до 2ч.

# 79
Здравейте. Вече имам и час за ЦС за 25-ти, а прегледа ще е на 26-ти. Имам едно питане ЦС няма да е с упойка, ще пътувам защото не съм от София и след снимката ще мога ли да си карам колата? Предполагам че няма да има проблем, но аз да си питам.

# 80
  • София
Здравейте. Вече имам и час за ЦС за 25-ти, а прегледа ще е на 26-ти. Имам едно питане ЦС няма да е с упойка, ще пътувам защото не съм от София и след снимката ще мога ли да си карам колата? Предполагам че няма да има проблем, но аз да си питам.
Няма причина да не можеш да си караш колата.
Аз дори си се прибирах с колата и след пункция (с упойка). Естествено пия 1 кафе и хапвам нещо, след като докторите ме пуснат и тогава си тръгвам

# 81
Момичета има ли някоя от вас,която е правила хистероскопия на 2ри ден  от менструацията?

# 82
  • София
Момичета има ли някоя от вас,която е правила хистероскопия на 2ри ден  от менструацията?
До колкото си спомням,имам няколко хистероскопии но съм ги правила в първите чисти дни от цикъла.Да не си се объркала нещо.Да не е на втори ден след цикъл?????

# 83
Мне,не съм доктора каза още на 2ри ден ще правим,тоя месец бях на 7ми ден,но нищо не стана защото лигавицата пречила.Другия месец ще правя още на 2ри ден.

# 84
  • София
Мне,не съм доктора каза още на 2ри ден ще правим,тоя месец бях на 7ми ден,но нищо не стана защото лигавицата пречила.Другия месец ще правя още на 2ри ден.
Щом така е казал,слушай го.Явно е нещо ново...Успех:-) Simple Smile Simple Smile

# 85
За хистеро държат ли на МБ?

# 86
  • София
За хистеро държат ли на МБ?

Аз съм пускала по мое настояване,иначе не е задължително.Но за спокойствие е добре да направиш.

# 87
Щом така е казал,слушай го.Явно е нещо ново...Успех:-) Simple Smile Simple Smile
Май да,но да питам и аз, може пък някой да правил,щото нали чак сега се сетих,че имам 100 въпроса Grinning

# 88
Аз правих хистероскопията на 7-ми ден. Беше ми последен ден от цикъла по принцип, но не видях сутринта да имам въобще кървене. Но явно не е станало при теб и затова сега иска на 2-ри. Не се притеснявай. Всеки случай е различен. Не са ми искали микробиология и не съм правила.
Аз вчера не стигнах до пункция. И двата фол. се бяха спукали. Направихме инсе, но не разчитам на него. ЛХ още в сряда беше над 14. Сигурно я. са презрели преди фол. да стигнат необходимите размери. А и не знам кога са се спукали. Дори я. да са били годни може би ову. е била минала.
Искам да ви питам знаете ли колко струва Гонала в болницата- 75 и 450 единици? И дали е възможно аз да си го взема от друго място или политиката е да е само от тях? Върти ми се нещо в обърканата в момента глава и затова търся информация. Ако някой ми каже ще бъда благодарна.

# 89
  • София
От всякъде може да си купиш Гонал, най евтин е в Турция.

Общи условия

Активация на акаунт