Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 102 974
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Наред е.

# 271
  • пазарджик
Бамбарадамбара моят резултат от микробиологията е същият Stuck Out Tongue Winking Eye

# 272
  • София
аз си знам че няма да има нищо, ама нали излишни 30лв.
по-другия месец пак ще ми потвърдят срещу 30 лв.  Crazy
поне да беше на 3 месеца, пък то...

# 273
Давай ги на мен. Ще ти пиша същият резултат. Даже и печат ще слагам  Mr. Green

# 274
  • София
Давай ги на мен. Ще ти пиша същият резултат. Даже и печат ще слагам  Mr. Green
с печат вземам веднага, ама за 15 лв.

# 275
Сигме, може ли и на мен 😃
Днес, трети ден, имам фоликули по 11мм, а в ляво един 15 🤔 и няколко по-малки, естрадиолът е 38 само, какво е това чудо 🙄
След две седмици съм на преглед, дано всичко е наред, за да почнем по дълъг протокол ☺

# 276
  • София
ембриоскоп някой да е ползвал скоро?
интересува ме по кое време се заявява?

# 277
Баба, ние всеки път използваме ембриоскоп, но имаме проблеми с развитието на ембрионите  и затова. Заявява се преди оплождането, защото ги затварят в него и се следи развитието им по всяко време.По този начин можеш да изискваш информация от ембриолозите през всеки един ден ,а не само на трети и пети.
Досега не са ни искали допълнително заплащане за това.
Успех!

# 278
  • София
в информираното съгласие бяха сложили някаква цена, май беше 450лв.
аз ще питам като ида, ама може и да забравя и да не изпусна момента.

# 279
  • София
Бамба, есента моите ги бяха гледали в ембриоскоп. Не са ме питали и не са ми казвали. Аз го разбрах като видях снимките на трансфера. Не съм пращала нищо

# 280
Да, и аз така мислех, но никога не сме плащали нищо. На нас самите ембриолозите ни го предложиха, може би се плаща ако го изискваш ,но нямаш нужда.

# 281
  • пазарджик
Мина и моята пункция днес-извадихме 11 яйцеклетки,утре ще чакам обаждане да какво се случва.Сега ще пробваме и с Имси,освен Икси .Притеснява ме,че в неделя се пада пети ден и може док.тогава да реши да правим трансфер и се чудя ако е така кой ще ми го направи.Днес на пункцията беше Шефкетова,а не Персенска.

# 282
Имам полип на шийката,който според д-р Димитров е от стимулациите
Полип може да пречи на опитите и е добре да ти го махнат преди опитите. Може да се трансформира и е препоръчително да го махнеш. Причината за появата им не е ясна. Да не те отчайвам, но полипите могат да се появяват отново и трябва да следиш положението според предписанията на доктор.

# 283
  • София
Мина и моята пункция днес-извадихме 11 яйцеклетки,утре ще чакам обаждане да какво се случва.Сега ще пробваме и с Имси,освен Икси .Притеснява ме,че в неделя се пада пети ден и може док.тогава да реши да правим трансфер и се чудя ако е така кой ще ми го направи.Днес на пункцията беше Шефкетова,а не Персенска.
Не се притеснявай. Не е проблем, който и от другите лекари да направи трансфера. Всеки от тях има достатъчно опит в това. Важно е решението да си е взето от док. - на кой ден ще се връщат.

# 284
Благодаря на всички момичета, които ме подкрепихте и посъветвахте, когато питах за ЦС преди няколко дни. Purple Heart Снимката беше насрочена за днес, но няма да се състои и то не заради гърло/хрема. Преди няколко месеца ми откриха голям брой екстрасистоли и трябваше преди анестезията да направя консултация с кардиолог, тъй като до сега не са ми се налагали манипулации. Мислех, че това е доста формален преглед, не допусках, че изобщо ще излезе нещо.. сърцето ми е здраво, не се лекувам в следствие на предишни прегледи при кардиолози, които смятаха, че не е голям проблем и т.н. Но уви, кардиологът на Надежда ми отказа анестезия, както и ЦС без, защото силната болка също създавала риск от увеличение на екстрасистолите?!? И сега, няма ЦС, не се знае кога изобщо може да се направи, защото това е принципно перманентно състояние при мен. Кардиологът иска да получа мнение от електрофизиолог (което ще ми причини допълнително забавяне във времето), пък и знам ли той какво ще каже. Но не мога да повярвам дори, че може да ми отказват анестезия. Че ако трябва да ми се направи операция, какво?!? И така, това за мен значи, че продължаваме да се надяваме на чудо (на което аз вече не се и надявам дори) и нищо не можем да правим с АГ, защото нямам снимка на тръби Sad

Общи условия

Активация на акаунт