Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 102 734
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Момичета, днес Д-р Персенска цял ден ли е била на работа?

# 602
Някой да е бил на естрофен или лепенки климара след сваляне на балон катетър ?
Д-р Шефкетова може би е добър специалист, но в екип със Стаменов и Персенска няма как да се отличи. Имала съм две пункции при нея и двата пъти не извади Я., а Персенска не пропуска ако е там Я.

# 603
Момичета, чух от приятелка,че зарзио било доста вредно за организма и исках да споделя. Някоя знае ли нещо? Имало много лош ефект върху жената и полда, знаете ли нещо.

# 604
Дават го при трансплантации, а при бременност активира определени клетки подпомагащи бременността.

# 605
  • София
На мен ми изписаха Зарзио.В листовките пише много страховити неща,но благодарение на адекватното лечение имам детенце.Доверете се на доктора си.Успех!

# 606
  • Варна
А до коя г.с. си го поставяхте?

# 607
Някой да е бил на естрофен или лепенки климара след сваляне на балон катетър ?
Д-р Шефкетова може би е добър специалист, но в екип със Стаменов и Персенска няма как да се отличи. Имала съм две пункции при нея и двата пъти не извади Я., а Персенска не пропуска ако е там Я.
Извинявай,може ли да ми кажеш какво е балон катетър?Благодаря Simple Smile

# 608
За първи път чета негативни коментари за Шефкетова. Искам да попитам всички момичета, които споделиха отрицателни мнения, дали са споделяли в клиниката впечатленията си докато докторката е работила там?
Кога ще се отървем от "робското"си мислене да си мълчим и да си отваряме устите само тогава, когато "опасността" вече я няма? Мислите ли, че д-р Стаменов нямаше да вземе отношение ако знаеше за това отношение на д-р Шефкетова?

# 609
Здравейте момичета ,имам питане  вчера втори ден отивам да започна стимулация но доктора видя два фоликула по 18 мм в единия яйчник и един 12 мм в другия .естрадиол ми е 124 след два дни ще го пусна пак и ако расте доки каза че ще правим пункция  питам се някой случвало ли му се е и има ли шанс тези фоликоли да са добри /казват че е остатъчна реакция от предната стимулация/

# 610
За първи път чета негативни коментари за Шефкетова. Искам да попитам всички момичета, които споделиха отрицателни мнения, дали са споделяли в клиниката впечатленията си докато докторката е работила там?
Кога ще се отървем от "робското"си мислене да си мълчим и да си отваряме устите само тогава, когато "опасността" вече я няма? Мислите ли, че д-р Стаменов нямаше да вземе отношение ако знаеше за това отношение на д-р Шефкетова?

Може би това е причината вече да я няма в екипа му.

# 611
  • Sofia
Здравейте момичета ,имам питане  вчера втори ден отивам да започна стимулация но доктора видя два фоликула по 18 мм в единия яйчник и един 12 мм в другия .естрадиол ми е 124 след два дни ще го пусна пак и ако расте доки каза че ще правим пункция  питам се някой случвало ли му се е и има ли шанс тези фоликоли да са добри /казват че е остатъчна реакция от предната стимулация/
При мен се е случвало и сме успявали да извадим читава яйцеклетка. Дано и при теб се развият добре нещата.

# 612
Единственото нещо което не ми харесва в болницата е това с часовете.. ама хич не се спазва тоя график.... часа ми е за 12:15 и съм 18-ти номер... а тепърва е номер 11....

# 613
  • София
А до коя г.с. си го поставяхте?

Аз поставях Зарзио до около 12 - 13г.с. по спомен.Не му се притеснявай, то ако за всичко, което приемаме се притесняваме няма да му излезе края.

Христинче, зареди се с търпение. Така е било и така ще бъде, факт. Чака се много, аз съм чакала и по 5 часа за 5 минути, но се приучих на завидно, слонско търпение и вече чакане от 30 - 60мин. ми се вижда шега работа.

# 614
На мен пък какво ми се случи-пациентка съм на дрТихомирова и предстои този месец да започнем продцедурата по инвитро,беше ми казала да отида на 20тия ден от цикъла.Днес звъннах в болницата да си запиша час и ми казаха,че тя е на някаква специализация и няма да я има до края на годината..Записаха ме в някакъв списък на чакащи и ще ми се обадят евентуално да ми кажат при кой доктор ще ми запишат часа.Малко ми дойде изненадваща ситуацията..

Общи условия

Активация на акаунт