По-млад мъж до теб!

• 25 738
  • 239
  •   1
Отговори
# 45
  • Paris, France
Абе чак яко парче не беше, но имаше плочки на корема и пълен портфейл. Портфейла още го има та затова си го и гледат  Mr. Green. Но е досадно и отдавна не са двойка. тя редовно излиза с друг а той даже не забелязва.

# 46
  • Tам през Атлантическия океан
Никога не съм си падала уж по по-малки от мен , се с набори или по-глеми от съм била  Simple Smile
еЙ на мъжа ми 7 години разлика Simple Smile Съдба )

Малка или голяма разлики не са критерий за успешни и продължителни отношения Wink
Проблеми и разводи има и при двойки без разлики , тъй чЕ тези неща не са гаранция ;О)))

# 47
И в обратната конфигурация – по-възрастен мъж с по-млада жена – пак се долавя с просто око, но не съм забелязала някой да прави драми от това. Peace
В обратния случай не е драма, защото обичайно мъжката възраст не е съществен фактор за жените, а женската е доста съществен фактор за мъжете. Иначе казано - мъжете като цяло харесват предимно млади жени, жените като цяло харесват всякакви мъже.
Възрастта е важна, заради плодовитостта, а не кой като цяло харесвал по-млади жени или всякакви мъже. (Как пък ще харесваш всякакви мъже ми е чудно! ooooh!)
Мъжете нямат проблем да създадат поколение, но за жената е до определена възраст, от където идват и предразсъдъците.

# 48
Във връзка с темата си спомних за връзката на Деми Мур с Ащън Къчър. Ами то си беше въпрос на време след някоя и друга година Къчър да поотрасне /винаги ми е изглеждал доста инфантилен/ и да си намери негова връстничка. Възрастната партньорка обогатява по-младия мъж, интересна му е, с нея той попораства, но това е до време. Деми нито можеше /по естествен начин/, нито вероятно е искала да му ражда деца при три свои от предишния си брак с Брус Уилис. Пък и голямата й дъщеря беше доста по-близка до възраст с Къчър, отколкото Деми.
Това е естественият и нормален ход на нещата и само не разбрах защо след като Къчър се ориентира към Мила Кунис, Деми го прие толкова тежко. Ами то си е съвсем закономерно.

# 49
Това трябва да се знае от всички, които се захващат с доста по-млад мъж.
И да решат искат ли да си го причинят.
Защото е болезнено, каквото и да си говорим.
Спомням си връзката на Васко Василев с майката на Ванеса Мей.
Колкото и любов да е имало в началото, идва момент в който трябва да се сложи край.

# 50
Дева, точно това имах в предвид. А още по-болезнено е, когато жената, все още млада, няма деца и се надява на нещо сериозно. Например 30 годишна жена, вече узряла за дом и  семейство, с професия и установена в работата си да се хване с 20 годишен и да планира развитие на връзката в посока брак и деца. Ами момчето тепърва ще завършва, ще търси работа, ще се ориентира в живота. Каката може да му е само трамплин, да научи някои неща за отношенията между мъжете и жените, да му е интересно за известно време, но след това идва естественото развитие на такива връзки.

# 51
За семейство Макрон нищо не казвате, нито за Хю Джакман.

# 52
В едно свое интервю Ащън казва за Деми:
"Тя е жената, която ме научи да бъде мъж, но времето й отмина".
Според мен това обобщава всичко.
За семейство Макрон не знам почти нищо, вероятно си имат някаква тяхна си уговорка, от която и двамата извличат определени ползи.

# 53
Ако ще гледаме известните - нима Брад Пит и Дженифър Анистън не се разделиха? А имаха само 5 години разлика и то Брад беше по-големия. Но близката възраст не ги събра за постоянно. След това опита и с 11 години по-младата от него Анджелина.
Хю Джакмън има щастлива, вече 20 годишна връзка с 13 години по-голямата от него Дебора Лий-Фърнес.
Ако едни отношения ще се разпадат, ще се разпаднат независимо от разликата във възрастта, а не заради нея.

# 54
Ако едни отношения ще се разпадат, ще се разпаднат независимо от разликата във възрастта, а не заради нея.
И аз съм на това мнение. Дори и да са на сходна възраст партньорите, ако мъжът го удари комплекс на средната възраст, пак ще тръгне да се "доказва" с по-млади, независимо от разликите във възрастта. Съществуват и мъже, които са с такъв характер, някои казват "слаби са му ангелите" и цял живот му омекват капачките като мине покрай него жена, без значение разлики в години с партньорката му.
Има и такива жени – те са като черни дупки: каквото попадне покрай тях, всичко изчезва, всмукнато от огромното им его. Няма млад, няма стар. Действат наред.

# 55
Вярно е, но статистически са по-големи рисковете от раздяла при голяма разлика.

# 56
  • София
За семейство Макрон нищо не казвате, нито за Хю Джакман.

Изключенията само потвърждават правилото. Peace

# 57
Кое правило? Подобни правила не съществуват.

# 58
  • Пловдив
Възрастта е важна, заради плодовитостта, а не кой като цяло харесвал по-млади жени или всякакви мъже. (Как пък ще харесваш всякакви мъже ми е чудно! ooooh!)
Мъжете нямат проблем да създадат поколение, но за жената е до определена възраст, от където идват и предразсъдъците.
Не са предразсъдъци, а в много голяма степен вродени, еволюционно изработени предпочитани. В доста по-малка степен може би, евентуално, не знам, културно обусловени. В основата е плодовитостта, съгласна съм, но тя е направила така, че неволево двата пола да "харесват" възрастта различно. Не е "аз искам дете, дай да си търся млада, пък ако не искам деца, ми е все тая", а в самата природа на мъжа е да предпочита млади. Освен хубави. Като цяло. С всички условности, с всички други фактори и без да е вярно, разбира се, че всяка млада би била предпочетена пред всяка по-възрастна от всеки мъж.

Примерите с Хю Джакман и Макроновци са като примерите с дядото на Х, който пуши по кутия цигари и е здрав като бик на 80, значи пушенето не е вредно. Нито пушенето ти гарантира болести, нито непушенето - здраве, просто статистически променят вероятностите.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 15:43 от Магдена

# 59
Аз сравнения с публични личности не бих намесвала. Там има много пиар елемент. Никога не се знае докъде е популизма, докъде е личната история.

Общи условия

Активация на акаунт