По-млад мъж до теб!

• 25 756
  • 239
  •   1
Отговори
# 135
Той нали си има деца? Защо препира толкова?
Аз не бих се навила. Защото има риск после пак да остане само моя грижа.

# 136
Странно наистина, още повече, че той вече има поне 2 собствени деца.

Хапи, съчувствам ти, мисля че аз на твое място нямаше да отстъпя и нямаше да родя. Основният ангажимент по износването, раждането и грижата по бебето ще паднат върху теб. Аз не мисля, че бих имала сили и желание при положение, че вече съм минала по този път. Това е емоционално изнудване от негова страна.

# 137
И аз казвам същото! Има уикенди, в които моите деца са при баща си, а неговите при майка си, и ни сме сами. Тогава той тъгува, че нямаме наше си детенце, което да не делим с никой. Това беше качеството му, което ме впечатли- любовта му към децата и факта, че са негов приоритет...😕
Освен това аз имам кариера и хоби, активна съм и не съм готова на такава стъпка...😰 Просто си мисля, че в един момент ще се стигне до положението "Или -или" 😔

# 138
  • Варна
Ама какво значи да не го делите с никой?!? Това дете пак ще има баби и дядовци, при които да ходи! И тогава какво, ще те заплоди със следващото докато бабите и дядовците стигнат лимита си за гледане и вдигнат ръце от внуци, та да не се налага да ги водите ли? Ега ти гледната точка. Прозвуча сякаш бабите и дядовците ви плашат с насочени пушки та да им заведете децата да поседят там. Като толкова не може да седи сам с теб да не си праща децата при бабите.

# 139
Тук няма баби и дядовци, а децата отиват при другия си родител. ..

# 140
  • София
Човекът я обича и иска дете от нея.
Нормално е, защо се възмущаваш? newsm78

Нея я разбирам- вече се е отчела 2-3 пъти с бременност и памперси, и не ѝ се иска, но си мисля, че ако си познава добре човека, ако знае че ще се стигне до " или- или", е по- добре да скача в дълбокото, колкото е по- млада.
С годините ще ѝ се иска повече спокойствие и време за хобитата.

# 141
Именно защото го знам, че го иска повече от всичко, без да се замисля че аз искам обратното, което си е супер егоистично! 😈

# 142
Освен това аз имам кариера и хоби, активна съм и не съм готова на такава стъпка...😰 Просто си мисля, че в един момент ще се стигне до положението "Или -или" 😔

Да не би това, че си имаш своите хобита, кариера и занимания извън семейството да го дразни и да иска просто да си стоиш вкъщи с едно бебе? Тогава нищо странично няма да можеш да правиш поне за няколко години.

Чак пък да не може един уикенд да прекара само с теб и без деца наоколо ми изглежда доста странно.

# 143
И на мен ми се струва странно.
Двойките имат нужда да останат малко насаме, без деца.
Какъв е този странен мъж?

# 144
  • Варна
Ааа, ясно. Не съм прочела както трябва. Аз разбрах,че отиват при вашите родители. Извинявам се.

Иначе това дето го написа Дева си е вярно. Странно е.

# 145
  • София
Именно защото го знам, че го иска повече от всичко, без да се замисля че аз искам обратното, което си е супер егоистично! 😈

Разбира се, че е егоистично!
Не знам на колко години си, не знам какво значи " или- или"- дали ще си вдигне чуковете, ако не му родиш?
Щото, ако дотам се докарат нещата, не ти трябва да раждаш в никакъв случай!

Но пък, ако просто му е голям мерака, нищо не ти пречи да не можеш вече да хванеш, поради изчерпан яйчников запас, нали?
С малко помощ от концептрацив, ще се получи.

И само да не ми скочи някоя защитничка на " истината на всяка цена"! Stop

# 146

Да не би това, че си имаш своите хобита, кариера и занимания извън семейството да го дразни и да иска просто да си стоиш вкъщи с едно бебе? Тогава нищо странично няма да можеш да правиш поне за няколко години.

Чак пък да не може един уикенд да прекара само с теб и без деца наоколо ми изглежда доста странно.
Не мисля...Той харесва това, което правя и с удоволствие участва и ми помага. Дори казва, да родя дете и другото е негова грижа. Само да го кърмя и да си върша моите си работи, а той да гледал бебчето!😁

# 147
Много добра идея, Абсурт, само да не вземе да я кара да хукне по лекари за да си лекува безплодието.Worried

# 148

Разбира се, че е егоистично!
Не знам на колко години си, не знам какво значи " или- или"- дали ще си вдигне чуковете, ако не му родиш?
Щото, ако дотам се докарат нещата, не ти трябва да раждаш в никакъв случай!

Но пък, ако просто му е голям мерака, нищо не ти пречи да не можеш вече да хванеш, поради изчерпан яйчников запас, нали?
С малко помощ от концептрацив, ще се получи.

И само да не ми скочи някоя защитничка на " истината на всяка цена"! Stop
Да не мислиш, че не съм изчерпала всички варианти...
Но не бих излъгала човека, когото обичам...Исках просто да се съгласи с мен..

Последна редакция: пн, 18 сеп 2017, 20:12 от Happy2016

# 149
Той нали си има деца? Защо препира толкова?
Аз не бих се навила. Защото има риск после пак да остане само моя грижа.
Рискове винаги има във всичко. И аз уж имах перфектно семейство и избрах мъжа си с разума, а не сърцето. Уж беше "идеален за семейство" според дългогодишните ми анализи, НО накрая пак не познах! Сега не мога да вярвам, че ще е различно. Казала съм му и на него, че колкото и да ми се иска, аз инстинктивно не вярвам на 100% вече. Просто пАрен каша духа, важи с пълна сила за мен! Но въпреки това, за това, че ще се грижи за детето си съм повече от сигурна. Той не е страхливец и децата за него са всичко!

Общи условия

Активация на акаунт