Vip Brother 2017 - тема 2

• 245 335
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 1 080
А имаше една Гениталия Халити, май нейният баща беше албанец. Добре де, не се казва Гениталия, Гентиана беше (не съм сигурна за правописа с "а" или с "я" беше).

# 1 081
Скрит текст:
Не знам защо се представя за полу италианка,като другите и имена са си арабски.В предаването на Венета Райкова показаха някаква нейна диплома и се видя бащиното и фамилията.
М/у другото,свири много добре на пиано,завършила е музикално у-ще в Пловдив.
Баща и е албанец, какви араби и италианци ви гонят, не знам.
Никой не ме гони, госпожа! Тя самата го е казвала в интервюта!
Джулиана Незар Абдул-Гани на теб как ти звучи?
Звучи ми като Ал Ебан Ал Хабиб госпожо Heart Eyes
Ти нещо не си наред ли? newsm78 Или нещо се опитваш да кажеш, ама не знаеш как Thinking

Баш на Гентиана(Незабравка) Халити баща ѝ е албанец.

# 1 082
Ей, много пишете! Нямате изчитане!

# 1 083
  • Сф
О майн гот , бъркам двете пачи! Ще се самоубия Stuck Out Tongue
Гентиана Халити и Джулиана Гани
Жалко че не можеш да улавяш хумора , явно не си контактувала с араби.

# 1 084
Ми готин ми е Ласкин, какво да правя сега пък Simple Smile! Умен ми е, харизматичен ми е и забавен. И с яко чувство за хумор/. Харесвам саркастични и арогантни мъже. Приличам на Алекс Wink.

# 1 085
О майн гот , бъркам двете пачи! Ще се самоубия Stuck Out Tongue
Гентиана Халити и Джулиана Гани
Жалко че не можеш да улавяш хумора , явно не си контактувала с араби.
А ти не си контактувала с хора... Tired И нямаш чувство за хумор! ooooh!

Ласкин е абсолютно прасе и простак, и алкохолик, и всички екстри на личността, които вървят с тия трите.

# 1 086
Ласкин е абсолютно прасе и простак, и алкохолик, и всички екстри на личността, които вървят с тия трите.
Абсолютно, тотален пропадняк.

# 1 087
  • София
Ласкин може и да е интелигентен, но е непростимо вулгарен. Такива мъже ме отвращават. И като турим екстрата, че е пияндур - не, мерси.

# 1 088
  • Сф
По- добре се успокой, екс рея ти нещо не работи .
Ласкин също е особена порода интелектуалец, не е за всяка главица, пардон- лъжица.

# 1 089
Може и да е бил интелектуалец, но пиячката му е изпържила мозъка.

# 1 090
Ми готин ми е Ласкин, какво да правя сега пък Simple Smile! Умен ми е, харизматичен ми е и забавен. И с яко чувство за хумор/. Харесвам саркастични и арогантни мъже. Приличам на Алекс Wink.
Не намирам за  нужно да се оправдаваш. И пред кой, за Бога. Да, и аз му симпатизарам.

# 1 091
И тя му казва: "каквото и да стане вътре Ша мА чакаш". Е, нЕма Що.

Е, кво мож да стане!?!? Квот си го напраЙ! Trollface

А, това е ясно. Мен ме впечатли, че от две седмици са женени, а тя вече се притеснява миУото да не я остави. И гледа да се застрахова с "Ша мА чакаш".

Ласкин ми стана противен след участието си във ВБ. Дори не си спомням какво е правил, но изпитвам неприятно чувство, като го видя и то е след участието му. Както и онзи, дето участва в "Аз обичам България" (Константинов май беше, оперен певец), те бяха заедно с Ласкин. Толкова да ми падна в очите, че няма накъде.

# 1 092
По- добре се успокой, екс рея ти нещо не работи .
Ласкин също е особена порода интелектуалец, не е за всяка главица, пардон- лъжица.
Всичко си ми работи, а ти ме остави на мира! Stop
Да, Ласкин е особена порода интелектуалец за главици като твоята, очевидно! Пълни с ентелегенция, само дето е невидима. Може би заедно ще си надигате чашката  и... "ти мене уважаваш ли ма?"!

# 1 093
Успокоих се, че повредата не е само в моя телевизор.

# 1 094
Тази Гани с какво се занимава, че всички в къщата я познаваха? Модел на фотосесиЙ ли? 😸😸

Общи условия

Активация на акаунт