Vip Brother 2017 - тема 2

• 245 400
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 1 065
Снощи имах възможност да гледам около 10 минути и днес отворих да видя кои са ВИП-овете. Майко мила, аз не ги познавам ....сигурно в мен е грешката, не зная. А тези, които зная кои са, са ми безумно противни, на първо място е Мария с нейните джуки като на секс надуваема играчка. То много силикон, много изкуствени зъби и усмивки, много екстеншън бе....Ама си избирала мъжът до нея винаги да е по-силен (явно искаше да каже по-силен финансово). Като зная последната й изгора Гущеров колко беше "секси", явно други достойнства е имал младият мъж, че да заслужи любоФта й. Само Марги Хранова една едничка участничка, която харесвам като певица. Не зная каква е като човек, но дано не се изложи в Брадъра, ще е жалко. Че тя поне прави или е правила нещо стойностно в тоя живот.

# 1 066
Гани не беше ли с баща албанец ли...или я бъркам с друга?
Баща и си е чист арабин, който явно е емигрирал и се установил в Неапол някога си и от там "италианец"... Mr. Green
ДжуГани твърди тук-таме, че бил шеф на банка в Неапол(...!) и той накупил всичките имоти из Пловдив, които сега майка ѝ дава под наем.

# 1 067
И тя му казва: "каквото и да стане вътре Ша мА чакаш". Е, нЕма Що.

Е, кво мож да стане!?!? Квот си го напраЙ! Trollface

# 1 068
Ганито щом е завършила музикално у-ще що чака, че не е станала фолк певица Thinking

# 1 069
  • Сф
Не знам защо се представя за полу италианка,като другите и имена са си арабски.В предаването на Венета Райкова показаха някаква нейна диплома и се видя бащиното и фамилията.
М/у другото,свири много добре на пиано,завършила е музикално у-ще в Пловдив.
Баща и е албанец, какви араби и италианци ви гонят, не знам.

# 1 070
А пък Ласкин как е поФалил жена си във фейсбук...само тя ставала да води, всички други  водещи били...
Извинете ако е коментирано,но снощи рано заспах и пропуснах - този Цуни нямаше ли нещо с Преслава и други певици?
Бил е пиян, естествено.
И залян да е бил, ако ще, щом е написал толкова истинска обич с неговите си думи! Много ги харесвам и двамата- и Ласкин, и Алекс. Красиви  са ми, излъчват позитив /при все каруцарския речник на Ласкин/ и интелект. И любов. Като Алекс може да сияе само една наистина обичана жена. Тоалетът и не ми беше никак по вкуса, но няма как да се отрече, че е блестяща. И, извинете, нормалните жени не са плоски като дъски.
Моят фаворит е Шеф /Гъz/ Боре Петров. Супер интересен ми е като образ, забавно ще ми е да го гледам как съска.

# 1 071
Не знам защо се представя за полу италианка,като другите и имена са си арабски.В предаването на Венета Райкова показаха някаква нейна диплома и се видя бащиното и фамилията.

Все са чернички, за това може би ....

# 1 072
Ласкин красив, позитив и интелектуален? Леле мале...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 073
Ласкин отдавна е ударил дъното, завлича бавно и Алекс след него.
Винаги съм се чудела какво е видяла тя в него, гледах го наскоро в Черешката на тортата и впечатлението ми не е добро за него, лично мнение, не ангажирам никого с него.

# 1 074
  • София
Е, как, Ласкин наистина е симпатичен... във "Васко да Гама от село Рупча"!  Mr. Green

# 1 075
Никой не ме гони, госпожа! Тя самата го е казвала в интервюта!
Джулиана Незар Абдул-Гани на теб как ти звучи?

# 1 076
Е, как, Ласкин наистина е симпатичен... във "Васко да Гама от село Рупча"!  Mr. Green
Да, на 6 години. Mr. Green

# 1 077
# 1 078
  • София
Френч? Щото ние всички "парле ву франсе".  Grinning

# 1 079
  • Сф
Никой не ме гони, госпожа! Тя самата го е казвала в интервюта!
Звучи ми като Ал Ебан Ал Хабиб госпожо Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт