Vip Brother 2017 - тема 2

• 245 235
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 1 995
А защо просто не се изкъпе щом толкова я боли?!

# 1 996
Сигурно наистина я боли, но това е пълен абсурд.
Тя че е тъпа, тъпа е! Ама ББ е ужасно, непростимо отвратителен да си вдига тъпия рейтинг на неин гръб и то точно по този начин Sick
Точно. Сигурно е имало решение и без да подсмърча и тропа с краче, но да се експлоатира болезнената й неспособност да се справи, е грозно.

# 1 997
  • Испания
Марийка към някого: "Нидей там да ходиш при младити, че всичко виждам и чувам".

# 1 998
  • София
Тя, Ме гъзЪ би била поносима, ако повече мълчи и си оправи зъбите.
Моля по-компетентните да кажат - толкова ли е трудно да й се оправят зъбите?
Има пари що не си ги оправи? Толкова ли е сложно? newsm78
Всъщност зъбите и се водят, като оправени. Сложени за фасетите. Изпилена е лицевата част на зъба, нарушен е емайла и дет се вика отиде коня у ряката.

# 1 999
Аз гледам малко назад, интересно как Миглена не може да вземе думата
Емануела е много красива, ц,ц,ц

# 2 000
Богданска и Петканов са имали отворена връзка, какъв тогава му е проблема на този шут? Не беше нужно да оревава света. Глупав и грозен човек.

# 2 001
Загледах се в Мара, лицето ѝ е като палачинка, устните ѝ са потресаващи, не е красива за мен, какво намират Гущерови и Свинарови не знам, явно въпрос на вкус.

# 2 002
За мен Богдански и шута не са имали никаква връзка, и няма драма между тях сега. Нон стоп си се хилят, доста са странни

# 2 003
  • Испания
"Коя кака?" пак е компетентна.

# 2 004
Загледах се в Мара, лицето ѝ е като палачинка, устните ѝ са потресаващи, не е красива за мен, какво намират Гущерови и Свинарови не знам, явно въпрос на вкус.
Мозъка... мозъка!

# 2 005
Какво общо имат доходИТИ на Мара ?

# 2 006
  • Бургас
Брей,Мара голям философ.

# 2 007
Мара не пропусна да отбележи финансовите си възможности, налЕ, ако някой го е пропущил този момент

# 2 008

Точно. Сигурно е имало решение и без да подсмърча и тропа с краче, но да се експлоатира болезнената й неспособност да се справи, е грозно.

Точно за това им дават подобни хонорари, не за да ги милват по главичките.

Мара не устиска да се похвали как вади повече пари от другите на масата, евтина е, много евтина!

# 2 009
Иска му се на Петканов да ѝ е изневерявал. Кой лъжеш, бе, ревльо? Орева света за прословутия пръст, сега приказки ще ни разправя. То, вярно, стана време за спане, ама не така плоско.

Общи условия

Активация на акаунт