Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 974
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 505
  • София
Мнооооооооо сте лоши, начи. От тия пичиета ще да е. Стойте си неинформирани тогава!
А, аз още не съм започнала да пия, готвя щото и да не объркам нещо рецептата.

# 2 506
На Мара отмъщението ще е на абсолютно махленско ниво, изобщо не очаквам повече от нея. Като знам Гущеров как изглежда и сега този Свинар, и се чудя- чак пък толкова ли обича парите Sick

А не уе!  Joy Хич.

# 2 507
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Как през прозореца? Показаха едно клипче във визитката на Петканов, че по пътя й спира колата, вади от неговата кола едни куфари (без шрангове) и ги мята в краката й... Grinning
https://www.facebook.com/daniellpetkanov/videos/1269274653083362/
Добре де, проявил е загриженост и й е "събрал" багажа собственоръчно, че й го е откарал  Laughing Това си е романтика, направо. А Мара сама се изнасяше и бодигард й носеше чантите, горката:
Скрит текст:

# 2 508
Тази Богданска, която и аз не я бях чувала, за кои корици на списания се е снимала в чужбина? Щото нищо не намерих в нета. Без да съм гледала (чета темата обаче, тя е много по-интересна, а и бексторито го има) си мисля, че е адски тъпо парче и не е наясно с позиционирането си.

За корици на чужди списания не е казала да се е снимала, но има доста ангажименти в чужбина.

Има ангажименти в чужбина тя, ама явно модните ги крие упорито от публиката, щом лятото на 2017 г. казва, че си е сложила цици, като е събрала парите, работейки като сервитьорка в Кипър. Не ми звучи като да изкарва маса пари от снимки и ревюта в чужбина.

http://life.dir.bg/news.php?id=25942560

# 2 509
Този разговор наистина ли се е състоял снощи? Щото аз не си го спомням? Ако е така, Алфредо има завидно чувство за (само)ирония, ЕВАЛА!  Mr. Green

# 2 510
Тази Енджи Касабие на първо виждане ми заприлича на водещата от време оно Диляна Грозданова.

# 2 511
Този разговор наистина ли се е състоял снощи? Щото аз не си го спомням? Ако е така, Алфредо има завидно чувство за (само)ирония, ЕВАЛА!  Mr. Green

Още първата вечер се състоя Simple Smile, да.

# 2 512
  • Варна
Този разговор наистина ли се е състоял снощи? Щото аз не си го спомням? Ако е така, Алфредо има завидно чувство за (само)ирония, ЕВАЛА!  Mr. Green

Аха , ама не снощи  Laughing

# 2 513
Ама на Мара бившите й не й изхвърлят дрехите през прозореца, като на пресвета Богданска...  Laughing
Да бе!
Гущеров директно и е нарязал с голямата ножища всички дрехи и аксесоари на Шанел и ала-бала. Не е изнесла от тях абсолютно нищо. Peace
С бодигардовете са късали и рязали на поразия. Съсипали парцали за 6 цифрена сума.

# 2 514
  • Варна
Ама на Мара бившите й не й изхвърлят дрехите през прозореца, като на пресвета Богданска...  Laughing
Да бе!
Гущеров директно и е нарязал с голямата ножища всички дрехи и аксесоари на Шанел и ала-бала. Не е изнесла от тях абсолютно нищо. Peace
С бодигардовете са късали и рязали на поразия. Съсипали парцали за 6 цифрена сума.
Добре, че се наснима с тях, да си ги има на документ поне Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 515
Мара май много насериозно се е взела  Whistling
И а тази нейната муцуна и ръст винаги ми е приличала на пекинез.

# 2 516
  • У дома
Хайде който не е сипал пиЧието да сипва и дя се приготвя за скандала. МарЧито няма да остане длъжна на Богданска Crazy
Аз си пийнах пичието(едно шардоне) и седнах да видя какво правите....ей, докато не го разкриете свинчо няма да мирясате. Мисля, че е дядото от снимките, макар че той не искал да го снимат и не се показвал никъде newsm78 Старозагорци ако има все ще знаят как изглежда и да кажат, не е толкова голям града и щом е такъв баровец не може да не го знаят. Гущера е изгонил точно както сте писали, искала мноого пари, все не била доволна и затова е натирил Whistling Да Денси и аз знам, че парцалите май не е успяла да ги вземе Whistling
Богданска като има ангажименти в чужбина, защото не парадира с тях, ами с това как лапала пръсти Tired

# 2 517
Ако е вярно това, какво толкова е сгафила, че да предизвика такава реакция? Изневяра?

# 2 518
Е, пропуснала съм. Ама така става като готвя, докато гледам ББ.

Пуснах си одеве Къртицата да видя Мегз - ми нищо чудно, че не съм я разпознала. Тя е коренно различна там като външен вид, ама смехът и не можеш сбърка.  Laughing Точно ми направи впечатление като се смееха с Петканов и сега в Къртицата пак се хилеше нещо. Все едно се е задавила.

# 2 519
Ако е вярно това, какво толкова е сгафила, че да предизвика такава реакция? Изневяра?
Разбира се.....с Бирмата казват. Той е на Преслава бивш....

Общи условия

Активация на акаунт