Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 997
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 490
Тази Богданска, която и аз не я бях чувала, за кои корици на списания се е снимала в чужбина? Щото нищо не намерих в нета. Без да съм гледала (чета темата обаче, тя е много по-интересна, а и бексторито го има) си мисля, че е адски тъпо парче и не е наясно с позиционирането си.

Първо правило на войната - Не подценявай врага. Мара е токлова вряла и кипяла, владее всякакви (к*рвенски и не само) номера, че тази не знае къде се е нацедила.

Някой написа по-назад, че тя е напуснала първия си мъж, аз мисля, че той я беше натирил....с него обаче тя имаше най-голям прогрес.

# 2 491
Тази Богданска, която и аз не я бях чувала, за кои корици на списания се е снимала в чужбина? Щото нищо не намерих в нета. Без да съм гледала (чета темата обаче, тя е много по-интересна, а и бексторито го има) си мисля, че е адски тъпо парче и не е наясно с позиционирането си.

Първо правило на войната - Не подценявай врага. Мара е токлова вряла и кипяла, владее всякакви (к*рвенски и не само) номера, че тази не знае къде се е нацедила.

Някой написа по-назад, че тя е напуснала първия си мъж, аз мисля, че той я беше натирил....с него обаче тя имаше най-голям прогрес.
За корици на чужди списания не е казала да се е снимала, но има доста ангажименти в чужбина.

Мария е напуснала първият си мъж, това е информация, която съм чувала/чела от много източници. Вторият - Гущеров - сам я зарязва. Интересни са ми причините, хич не иска да го споменава, а допреди няколко месеца толкова мазничко говореше за "Хриси".

# 2 492
  • Испания
Прогрес ли бе, да го опишеш!

# 2 493
Аааа, Богданска ще го яде здраво сега от Мара. Тя е злобна к.чка.

# 2 494
Ангел Тенев - Свинаря, от Стара Загора, собственик на Градус и Бони.
в това няма нищо вярно.

https://tr.bivol.bg/view.php?guid=9B86D4FD1F3A41B9C00531F6445EAB … 3A6CD2E193F49887F

# 2 495
Ооо, въобще не я въздигай толкова на пиедестал. Тя, ако знаеше, нямаше да е без мъж втори път.

# 2 496
Кученцето искам да го гушкам. Heart Eyes

И аз не мисля, че Мара е толкова обиграна.

# 2 497
Ооо, въобще не я въздигай толкова на пиедестал. Тя, ако знаеше, нямаше да е без мъж втори път.

Дали пък не е чакала Гущеров да й отпусне кинти за гранде проекти няколко години и като е видяла, че не минава номера - го е сменила с дядото? Wink
Мара, СПОРЕД МЕН , не иска да има пари и да си живее тихо и спокойно в лукс, ами да е на върха на чалга небосклона и всички да говорят за нея.

# 2 498
Ей ти па, много собствено мнение имаш бе! hahaha
 Hug

# 2 499
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Ама на Мара бившите й не й изхвърлят дрехите през прозореца, като на пресвета Богданска...  Laughing

# 2 500
Защо решихте, че ще има  лайф тази вечер? Извънреден? По програма си е от 21 до 22

# 2 501

Ама на Мара бившите й не й изхвърлят дрехите през прозореца, като на пресвета Богданска...  Laughing

Как през прозореца? Показаха едно клипче във визитката на Петканов, че по пътя й спира колата, вади от неговата кола едни куфари (без шрангове) и ги мята в краката й... Grinning

https://www.facebook.com/daniellpetkanov/videos/1269274653083362/

# 2 502
Защо решихте, че ще има  лайф тази вечер? Извънреден? По програма си е от 21 до 22
Това дойде от мен.
Така казаха като даваха реклама, тази вечер на живо, може и да е включване само, знам ли.

# 2 503
Това дойде от мен.
Така казаха като даваха реклама, тази вечер на живо, може и да е включване само, знам ли.

То всяка вечер Алекс е на живо, пък предаването на запис. Grinning Grinning Grinning

# 2 504
На Мара отмъщението ще е на абсолютно махленско ниво, изобщо не очаквам повече от нея. Като знам Гущеров как изглежда и сега този Свинар, и се чудя- чак пък толкова ли обича парите Sick

Общи условия

Активация на акаунт