Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 443
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 790
Ма чакайте Александра както е номинирала и е била смела в изповедалнята, така трябва да е смела и пряма пред Мара. Мара си е проста старозагорска скочубра, хубаво, говори глупости, хубаво, ама Александра, която на всичкото отгоре започна разговора, а не забравяйте, че не дадоха Мария да говори за тази номинация защо по дяволите не ѝ отговори. Ако на мен някакво такова джуджеподобно същество ми отвори такава уста, никога, ама никога нямаше да си замълча.
Отстояваш си избора и позицията до края, не мълчиш като пукал.

# 2 791
Дама е ако си показва дупето на 35, а ако е на 50 и показва зъбите какво е?? Пра-дама.

# 2 792
Скрит текст:
Марче страда от предразсъдъци - първо от размери и второ от това, че на два пъти и се налага да си събира багажа(без значение от причините) и да си сменя фамилията. Затова винаги ще вади на преден план колко са и доходите и каква дама е. Дама е таратанци! Те дамите не си снимат задника по гащи и да го правят достояние на цел свет!
Някой да и каже, че дамите, не си правят такива снимки, които да стават публично достояние
Скрит текст:
Права си - истинските дами се снимат ето така:
Скрит текст:

Laughing Мара в частни самолети не се вози, изостава  hahaha
Някъде да прочете, че твърдя или да чу че самата Алекс твърди: аз съм дама и съм повече от вас?!

# 2 793
Скрит текст:
Марче страда от предразсъдъци - първо от размери и второ от това, че на два пъти и се налага да си събира багажа(без значение от причините) и да си сменя фамилията. Затова винаги ще вади на преден план колко са и доходите и каква дама е. Дама е таратанци! Те дамите не си снимат задника по гащи и да го правят достояние на цел свет!
Някой да и каже, че дамите, не си правят такива снимки, които да стават публично достояние
Скрит текст:

И в чалга света тези се подкрепят, точно за това- целия ти пост. За това и Алекс я гледаше така защото осъзна, че е забравила този дзвер каква подкрепа ще получи за речта "I'm the Queen"...
 Ще бъде интересен този сезон с толкова чалга и силикон Grinning

# 2 794
С тази разлика, че Александра не е твърдяла, че е дама. Твърди го Мара, а се чуди как да се почекне по снимките, че да си намери спонсор.

# 2 795
  • Испания
А защо не говорим за факта, че Сашка може да е новата баба Лили Вучкова. Grinning Grinning
Особено с тва дясно око и с тая клаустрофобия

Това нито е за подигравка, нито за шега.

Снима се Марийка. И не само тя.

Скрит текст:

# 2 796
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Интересно, щях да те питам същото за Мара.
Иначе не мога да си обясня този лаф, че се жени за тези, с които спи.

Мара е прекалено ниска топка, не само за Александра, а и за много жени в къщата. Така че не е трудно да са повече от нея. Не е нужно да съм нечия съседка, за да го видя.

Питах, защото имаше съседка на Алексче тук, но не помнех ника. А Мара съседи няма - тя обитава все резиденции.

Ирония му се вика на тоя лаф.

Всичко е чудесно, но от кога за да говориш трябва минимум ръст? Това е толкова тъпо и повърхностно твърдение, задължително трябва да е комплексирана защото е 1,6. Ми тогава половината Холивуд трябва да се гръмне защото е 1,55 и вади успешна кариера.

# 2 797
 На Александра това й е работата - плащат и за такива снимки, при Мария е малко по-различно - прави си такива снимки, за да й плащат.

# 2 798
Честно, ако трябва да снимам някоя от двете НИКОГА няма да снимам Мара, дето прилича на детенце в 6-ти клас с изкуствени цици. Винаги съм се чувствала гадно от мъже, които харесват такива жени... Педофилско ми е! Па и дете има, какво ми се чекне и тя е ПЕ-ВИ-ЦА, не е модел на бански като Александра, нале тъй? Или некой пак не е разбрал?! Mr. Green
Боже, добре че нямам крака и задник като на Алекс, се гола щях да си ходя... Whistling

# 2 799
Все пак Богданска взе решението за номинацията еднолично Другите само се опитаха да кажат нещо Като тон даде Тото за Сашка , но после забрави ... Доста еднолично позволи ББ  това Останах с впечатлението , че Алекс диктува номинациите

# 2 800
Идвах това да кажа. Алекс се снима за фотосесии, за които получава пари. А Мара дава пари, за да и правят тези фотосесии, тип бачкам два на два в бар Париж.

# 2 801
Едно време само един говорител се явяваше с перука по телевизията. Даже Кеворк само си я зализваше настрани.
Какви времена дойдоха - да ревеш от екрана да ти я махнат... Аланколу, за какво я сложи, бре? Луна сама се обслужаше. Да взима пример от други инопланетяни!
Гарелов или кой, кой... кой? Mr. Green
Мари, не е за вярване ама ме кефиш...  Shocked  И аз се питах същото - а то се сърди (неясно на кого) и два дена хвърля сополи горкото Мегз..? И толкова ли е сложно да се разглоби тая конструкция и да се махнат екстеншъните.. Баси - два-три снопа коса са, да не е адронния ускорител в Церн?  newsm78

# 2 802
А, сетих се защо Мария си казва "дама". Щото не може да казва "р". 😆😆 Дайте време на Алекс са милиьонери и тогаз ще направим ревизия на титлата й.

# 2 803
Ма измествате същината на проблема и същината на разговора, като се хващате за една единствена думичка на Мара. Драмата е, че според нея Мария се опитва да я дразни с Даниел и да ѝ бърка в раната, а не коя каква дама е. А че Мария е проста да го изтъква, проста е.

На Александра тепърва ѝ предстоят драмите, когато осъзнае, че бившият ѝ и тази, която ѝ се пише най-добра приятелка, се задяват пред нея в къщата. Не знам как ще го изживее, след като ревнува от това, че Даниел прекарва време с Мара и ѝ бърка в раната, наричайки го "твоя Дани".

# 2 804
Виж сега, щом Мара не се обича грам и си ляга с разплути мъже заради парите им, нейна си работа, не ми пречи. Дразни ме, че се има за повече от другите хора заради това. И не пропуска възможност да го изтъкне, ако случайно някой е пропуЩил факта за финансовите й възможности, изкарани с пот в леглото. Сори, ама не намирам за кой знае какво геройство да си лягаш с мъж като Гущеров и да се зовеш дама, гледайки останалите със снизхождение.
Ръстът й не ми пречи, даже напротив - смятам, че така изглежда по-млада и по-крехка.

Общи условия

Активация на акаунт