Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 443
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 805
  • Испания
И Богданска е тъкачка-многомашинничка /ако знаете какво е/, ама нейсе.

# 2 806
На Александра това й е работата - плащат и за такива снимки, при Мария е малко по-различно - прави си такива снимки, за да й плащат.

Честно ама този цитат ми заприлича на един на В.Божинов Grinning  Нищо ама нещо.

П.С. Много ми е противно с тези "полезни", почти нищо полезно не съм написала а се бута яко този бутон.  Модераторите да се замислят наистина и за бутон "харесва ми"...

# 2 807
Винаги съм завиждала на жените, които приемат отношенията си с някой мъж като сделка, като работа, като всичко друго, но не и като любов. Не им минава през сърцето, а само през главата и ръчичките. Винаги ще са прецакани жените, които имат чувства и на които всичко им минава през сърцето! И все пак, благодаря на Бога, че имам сърце, а не касичка в главата. Затова винаги ще съм зад Александра! Така я защитавах и когато Зъбльо я омаскари.

В старата версия си е "Харесва ми" и аз за това си го ползвам.

# 2 808
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Някъде да прочете, че твърдя или да чу че самата Алекс твърди: аз съм дама и съм повече от вас?!

Ами тя се възприема като такава, проблем ли е човек да има собствено възприятие за себе си? Правилно или грешно, това си е нейното. Нали ББ обича хора с ясно изявено собствено мнение, ето това го каза вчера Алексче.

Вижте сега, изобщо не сте честни - дебелите жени може да си падат по Тото, но е забранено дебелите мъже да си падат по Мара! Това е дискриминация!  hahaha

# 2 809
Всъщност ББ не трябваше да приема номинацията, защото "Мара е двулична, казва моя Дани" не е никакъв довод.
Мм, това беше най-съмнителната работа в номинациите. Как извива ръчичките на номиниращите друг път този ми ти Брадър, пък вчера прие на един дъх глупостите на Богданска. Сигурно са надушили кръв отвъд стената тупаревчетата и са потривали доволно ръце.

# 2 810
Ми....не ми харесва Мара. Веднага скочи, челото и се набръчка на 8 пласта и от цялата тирада нищо не и разбрах. Можеше да се получи някакъв диалог - С какво те подразних? Ти не си ме разбрала!Грешиш! , ама как, някои хора са вечно на принципа - Ма, как ше ми говори някой на мене така.  На обидата с обида, на агресията с агресия.

Иначе на Мегз каза верни неща, макар и по неин си начин. Реално ние от лайфа при тях не видяхме почти нищо, Мегито да беше изчакала два часа и толкова жени все щяха да я изкъпят щом тя толковя не умее сама.

# 2 811
Ма измествате същината на проблема и същината на разговора, като се хващате за една единствена думичка на Мара. Драмата е, че според нея Мария се опитва да я дразни с Даниел и да ѝ бърка в раната, а не коя каква дама е. А че Мария е проста да го изтъква, проста е.

На Александра тепърва ѝ предстоят драмите, когато осъзнае, че бившият ѝ и тази, която ѝ се пише най-добра приятелка, се задяват пред нея в къщата. Не знам как ще го изживее, след като ревнува от това, че Даниел прекарва време с Мара и ѝ бърка в раната, наричайки го "твоя Дани".

Номинират ли я ще изхвърчи - феновете на Петканов, Скандау, Мара и 2-мата на Сашка вече я мразят.

# 2 812
Гледахте ли в Господарите как изтипосаха Мегз Joy
Рачков с фасетите , Зуека с пИруката с цимент Laughing

# 2 813
Е, не, човек да не седне да гледа Мумията, значи.

# 2 814
О надявайте се феновете на Сашка да са само 2ма. Може да е кукувица, ама е от готините.

# 2 815
  • Испания
Гледахте ли в Господарите как изтипосаха Мегз Joy
Рачков с фасетите , Зуека с пИруката с цимент Laughing

Дааа.

Можеше да се получи някакъв диалог - С какво те подразних? Ти не си ме разбрала!Грешиш!

Ама това според теб.
Снощи писах, че най-добре би било хич нищо да не ѝ каже. Ама Богданска нали тръгна да се обяснява и да пита, че е гузна. Още в изповедалнята видя, че не я подкрепят. Ще си сърба попарата по-късно.

Публично не съм видяла как се държи Марийка с мъжете си. Затова пък ми се повдига, като гледам Богданска как се лези и лигави с Петканов.

# 2 816
Човек иска да има и спомени различни от награди, рекорди и продажби.
Поговорка от Раковски

Eдно е камион да ти удари Г класата, друго е да те боли перуката!
Поговорка от Старозагорско

# 2 817
Този брадър ще остане в историята:"боли ме перуката, ще си налея едно пичие!" Mr. Green

# 2 818
Чак ми домъчня за Кичка и ю шат ап, ок и нейния Цезаргейт Laughing

Близначките ги показаха колко пеят, значи завършиха мисията си в къщата и могат да си ходят!

Номинацията на Богданска е била след фитнес урока на Петканов и Мария, та явно се е подразнила, но наистина много детински се обоснова.
Те докато не им опрат цигарите, пиенето и алкохола до гъза, всичките са мнооого над нещата, мда!

# 2 819
  • на брега на морето
Нищичко не разбирам на МегС, субтитрите дребни, тя говори със 100 удара в минута.
Андариел, ако четеш тук обясни за този говорен проблем.

Общи условия

Активация на акаунт