Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 512
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 820
Този брадър ще остане в историята:"боли ме перуката, ще си налея едно пичие!" Mr. Green
Предчувствам , че най- доброто тепърва предстои.
Подборът на кадри предполага култови диалози , реплики и ситуации. Mr. Green

Някой  беше учуден как Ваня харесва Мария.
Според мен тя още се ориентира с кого може да си поговори като хората. Мара, с този богат житейски опит, със сигурност може да и е по- интересен събеседник  от някоя Богданска или Цуни. Особено когато говори от висотата на собственото си нищожество  hahaha

# 2 821
Аз се зачудих дали Ваня не се опитва да повтаря екипа Миглена - Емилия, чак пък такова харесване не ми е логично.

# 2 822
Аз помня едни години, в които и Ваня чекнеше гола задница по кориците и беше певица - ето, имат общи неща с Мадам Мими. Освен това едната е дама, другата кака, а играят у батето. Все поводи да се харесват! 😆

Каква ти гола задница, тя цялата се бе изтипосала гола, че и с лесбийски сцени.

# 2 823
  • Тра-ла-ла
Чак ми домъчня за Кичка и ю шат ап, ок и нейния Цезаргейт Laughing
Да, онзи Брадър беше много по-интересен и цветен. В сегашния все едно са обрали последните възможни участници. Tired

# 2 824
Чак ми домъчня за Кичка и ю шат ап, ок и нейния Цезаргейт Laughing
Да, онзи Брадър беше много по-интересен и цветен. В сегашния все едно са обрали последните възможни участници. Tired
Е, нерде Кичка , нерде Мара . Няма такива персонажи тук , конкурентни .
Аз се зачудих дали Ваня не се опитва да повтаря екипа Миглена - Емилия, чак пък такова харесване не ми е логично.
Ваня си е с претенции , едва ли иска да копира чужди модели. Може би просто си беше искрена.
Аз много очаквам от нея . И от онзи коментатора , дето много лалайкаше при Гала , а сега гледа като натровен . Може би добрите стратези още обмислят къде да се впишат в постановките на другите.

# 2 825
Според мен, Богданска е трябвало по-рано да каже на Мара, че не ѝ е приятно с "твоят Дани". И ако тя не престане, да се сърди на себе си после. А в случая, след като не е казала нищо и не е показала, че ѝ е неприятно, да я номинира и да приключи темата. Сега се получи тъпо. Предлагаш я за номинации, а после ѝ се обясняваш кое те дразни. Няма нужда, тя вече чу. Мара може и да съскаше, но Богданска не съумя да се защити и определено, поне физиономията ѝ накрая, съжаляваше, че е подхванала темата.
Аз установих, че явно нямам никакъв вкус за мъже. Толкова да ми е неприятен този лигав екземпляр Петканов, а жените вътре се утрепАа за него.

# 2 826
  • Испания
Толкова да ми е неприятен този лигав екземпляр Петканов, а жените вътре се утрепАа за него.

Те, горките, с тези кокоши мозъци... Какво очакваш?

# 2 827
Обаче Мара не беше права за аналогията с камиона.
Едно е камион да ти прасне ес класата , а съвсем друго е ББ да ти прасне пИруката.
И сега нещо сериозно- значи, Мегз с перуката беше много готина. Сега с това кичЕ /нейното ли си е  newsm78/ ми евтинее.

# 2 828
  • Тра-ла-ла
Е, нерде Кичка , нерде Мара . Няма такива персонажи тук , конкурентни .
Там си имаха Преслава

# 2 829
  • София
Ох, аз се старая да не я слушам много, защото лошо ми става. основното сте го забелязали, то е очевидно. Едното е бързоречие, което подозирам, че е опит за замазване на другите проблеми, някаква компенсаторна реакция, защото не са й разбирали цял живот в училище. Основното идва от особеностите на захапката, оттам се деформират звуковете. Това ортодонтите го оправят колкото могат, фасетите съвсем са влошили положението. Също и натъпканите устни с филър. А р-то е... мани. Когато беше самаа в изповедалнята се контролираше повече и звучеше по-нормално. Тя каза, че обмисля какво да каже, но покрай това се контролира и как да го каже. Обаче остане ли в нормално положение, особено когато е превъзбудена, всичко става каша от бързина. Като иска да е публична личност, вместо пперуки и татуировки, да вземе да тръгне на терапия - повече полза ще види. Ще я научат да контролира дишането и ритъма, също и качеството на звуковете. Хората не я разбират не защото казва неподходящи неща, а защото ги казва зле. Трудно й разбирам, макар да съм свикнала вече на какво ли не.

# 2 830
На мен до момента ми е интересен брадърс. Все пак още нямат и 1 седмица вътре. Няма как да очакваме нещо кой знае какво интересно от участниците. Нека поне 2 седмици да се минат, малко да се поотпуснат и тогава ще започне веселата част Wink.

# 2 831
  • София
В кадър по едно време мярнах готвача да размахва ръце и да обяснява нещо. сигурно следващия път ще ни светнат каква е била интригата там. Сашка и Хранова ги покриха засега, очакваме и от тях включване. А ако може да ни спестят тъпите игри, най-добре.

# 2 832
Цитат
Цитат на: Dara888 в пт, 15 сеп 2017, 00:02
Толкова да ми е неприятен този лигав екземпляр Петканов, а жените вътре се утрепАа за него.

Може на живо лиготиите му да въздействат като чар. Все още другите мъже не са забравили, че ги снимат и и са въздържани, докато той го раздава лесен за общуване. Да не забравяме и психологическото въздействие на затвореното пространство и ограничения кръг хора - всеки бърза да се уреди с роля и обкръжение. Като няма риба и ракът е риба.

# 2 833
Добре де... Мария със снимките на гъза си трупа ПР, който й носи участия, а от участия вади пари да си плаща сметките... Защо да не се определя в реалния живот за дама? Ако тя се чувства такава, ако по нейните критерии за Дама, тя е такава - кои сме ние да й даваме оценка?! Може да е с разни нелицеприятни мъже за пари, но има смелостта и самочувствието да излезе и да каже АЗ СЪМ С ТОЗИ ГРОЗНИЯ/ДЕБЕЛИЯ/ДЪРТИЯ И МИ Е ДОБРЕ... Що Александра не каже какво прави по яхтите и частните самолети и с кого?

Права е Марийчето за всичко, което й каза, а Александра стоя и я гледа като насрана - 2 изречения още и щеше да ревне. Не й е на нивото Александра просто - и двете може да са к*ви, но Мария си е класи над тая пръстолапачка.

# 2 834
Нищичко не разбирам на МегС, субтитрите дребни, тя говори със 100 удара в минута.
Андариел, ако четеш тук обясни за този говорен проблем.

То е видно-с тези зъби и джуки лесно ли е да се говори Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт