Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 496
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 850
Благодаря за линка Flowers Hibiscus

# 2 851
  • У дома
Пак сте изписали света. Дамата снощи хубаво сте я обсъдили...оформили се защитници и на прохождащата дама и на височайша, на нея как пък никой не и е на нивото..за какво е влезнала с тези човекоподобни, тя само в царски покои може до живее и да общува с величия по размери и години...ех това Марчии, ще взема да е харесам накрая😂😂😂
Алексчето, ами мнага е хубава, пусто обаче глуповата е, много ме хвана яд че не навря височайшата в миша дупка и не успя да и отговори, млада е и явно няма опита на дамата....
Мегз не мога да повярвам как се сваля на оня ухилен кон Петканов( като се озъби, имам чувството че ще изцвили 😂) при все, че са приятелки с Алексчето и знае че са се събрали....морал при тия ВИПове няма.....
Близначките попяха снощи в понеделник може да ги изкарват.
Енджи ме утрепА с "Боли я косата"😂😂😂
Сашето тепърва ще подпали къщата, чакам я с нетърпение Heart Eyes
Господарите съм ги изпуснала, ще се поправя днес и ще ги гледам..
Хайде след малко започва Гала с коментаторите, ще нищят МарчИто и Алексчето....и да не се объркате-те вече не са равни Joy

# 2 852
Разказвайте подробно какво става при Гала. Аз днес не мога да гледам , а и предните дни , заради Танев , не гледах. Намерило се кой да коментира хората. Предпочитам вие да коментирате и коментаторите , и събитията.

# 2 853
Пуснала съм си Гала и Стефан, то и те са един бигбрадър фемили там; още не мога да разбера те за пред камерите ли се джафкат за всяка дума или това им е естествената форма на общуване.
Коментаторите по-късно ще изгреят.

# 2 854
Пуснала съм си Гала и Стефан, то и те са един бигбрадър фемили там; още не мога да разбера те за пред камерите ли се джафкат за всяка дума или това им е естествената форма на общуване.
Коментаторите по-късно ще изгреят.

# 2 855
  • в кукувиче гнездо
А защо не говорим за факта, че Сашка може да е новата баба Лили Вучкова. Grinning Grinning
Особено с тва дясно око и с тая клаустрофобия

Това нито е за подигравка, нито за шега.

Снима се Марийка. И не само тя.

Скрит текст:

За пазлика от кухото парче Мара, наречено Отварачка, Богданска е класна жена. Супер яка мацка, на която плащат, за да я снимат, а не си плаща тя или дебелите й и грозни гаджета дето има.

# 2 856
  • Испания

За пазлика от кухото парче Мара, наречено Отварачка, Богданска е класна жена. Супер яка мацка, на която плащат, за да я снимат, а не си плаща тя или дебелите й и грозни гаджета дето има.

О, даааааа! Пазликата е огрооооомна. За класата да не говорим.

# 2 857
  • sofia
Класна?!?! Хм.
Галин Стефан ми е симпатичен.

# 2 858
  Не знам колко е вървежна на пазара Богданска, но явно има нужда да кешаутне от измисления скандал с Даниел.
Иначе и двете не са ми симпатични.

# 2 859
Симпатизирах на Алекс, заради скандала с Петканов, има визия момичето, но не ме грабва с нищо друго, за Мара, който я превара вече си изказах мнението.

# 2 860
  • в кукувиче гнездо

О, даааааа! Пазликата е огрооооомна. За класата да не говорим.
На Богданска излъчването й е класно, стилно, а тази с долните джуки на лицето й по-проста не може и да бъде. Просто има хора, като нея, които каквото и да правят, селото от тях не излиза. Богданска е яка мацка и коъто тверди обратното, просто злобее. Те така те.

# 2 861
Да ме извинявате, но това с перуката ми звучи много нечистоплътно. Това означава, че по 2-3 дена не си мие главата, завита с найлон и химии  Sick

Тя май и тялото не си е къпала, за да не ѝ се отмият татуировките. Когато Петканов я покани в джакузито, тя отказа уж не само заради тях, поне аз така го разбрах. Rolling Eyes

# 2 862
  • На ръба..
На мястото на Алекс бих се изсмяла силно в лицето на Мара, докато размахва пръст като даскалица. Много ми е смешна..оприличих я на
Скрит текст:

Пък и стига сте "злобяли" начи Scream

# 2 863
Чак сега ви дочетох. И след като бяхте обсъдили свинаря и мислих, мислих кой може да е...че ми просверна.
ММ ми обясняваше преди време, че негов колега работил като градинар при шефа на Аякс. Имал огромна къща на Старозагорските бани, плащал много добре. През деня спял и не искал никой да го занимава, а обслужващия персонал на къщата (градинари, чистачи) си вършели работата вечер.
Канел в къщата си на частно парти различни певици.
Едната вечер идвала да им пее Мария Илиева, като "свинаря" бил забравил, че са се уговорили и чак когато тя започнала да звъни, че е в града, пратил охраната да я посрещнат и доведат до къщата.
Мисля че и Цеца Величкович беше споменал, че е пяла за него.
Може и Мария да е била канена на някое частно парти в дома му и той там да са се залюбили.

Иначе как изглежда нямам никаква представа.

# 2 864
Да се смея ли, да плача ли с тазгодишната тв простотия. Точно заради такива епизоди като вчерашния, МИ ОМРЪЗНА ОТ КИФЛИ (и мъжки, и женски) В БРАДЪРА!

Мария да не я знае цяла България каква е, да се прави на голямата работа. 'Ко ще още куп тунинг да си направи и 5 милионера наведнъж да завърти по-фина и изтънчена няма как да стане. Даже напротив - евтинее и олеква. Забелязвам, че и злобничка става с възрастта. Поредната, която няма да приема годините, а ще се пъне да доказва, че 40 е новото 20.Close

Александра, както ми хареса в началото, така и се сгромоляса. Хубава е, но като започва "война", трябва да си преценява опонента. Остави се на една Мара да я залепи за стола. А и Богданска ми се струва злобничка, а хем е младо, хем е хубаво - що така?

Мегз е мъка да я гледам и да я слушам. Нищо не и разбирам. Преди всички корекции по лицето си, да беше инвестирала в логопед. Самочувствие до небето, много успяла, голяма бизнесдама - това момиче е в паралелен свят.

От целия епизод, коментарът на Сашка за връзката на Алекс и Дани ми се видя най-смислен. А тя далеч не  е такова перде, каквото се опитват да я изкарат медиите и Брадъра, акцентирайки на фобиите и.

Общи условия

Активация на акаунт