Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 548
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 655
Вие обсъждате Перуката, но аз още се смея на плейбоя земеделец. Да вземе да заложи на баща му трактора! Те това е мъж мечта. И тракторО Че си даде за тебе.
Joy

# 2 656
Мара е голяма хиена.
Как даде гръб на Ваня и коленичи срещу Мегз да и 'съчувства'.
После Ваня тръгна след Мегз и тя да я успокоява и Мара веднага 'Ванюююш, недей сега, остави я'.
Ееее, сакън да не даде някой друг съвет, сакън да не се сближи някой друг с Мегз.
Номера от селски вечеринки.

# 2 657
Да ме извинявате, но това с перуката ми звучи много нечистоплътно. Това означава, че по 2-3 дена не си мие главата, завита с найлон и химии  Sick

# 2 658
Искрено съчувствам на Ваня за търпението с тези кукндрели!!! "Едно е да ти ударят Г-класата..." (е, мноУ ми липсват емотиконките). Кифла до кифлата и до кифлата пак кифла. Поне да бяха с шоколад, а те - мармаладени! Няма да го издържа този сезон.

# 2 659
Брей , Мара този път се оказа много полезна .
Най-после и Ваня в кадър. Докато другите се чудят защо я боли косата Мегз , тези се опитаха да помогнат. Дам , Мегз не ми е любимка , но в случая си е абсолютно права.
И точно по време на лайфа реши да се тръшка...Много плоско.
Тя е очаквала за лайфа да е с нова коса , която не боли . Иначе ще е нервЕна. Никакъв кортизон няма да помогне Joy

# 2 660
  • София
Ако Мегз има клауза в договора за перуката, права си е. Тупарев защо я мъчи?
Драма да става!

и до кога ще слушаме за перуката, чак мен не заболя косата. Tired
Ми то зависи от ББ... ако реши, може и 10 дни  да ни занимава с перуката, а тя отдавна да е свалена. Wink
Явно ще разтягат до безкрай Мегз+Алекс+Дани и малко Мара... другите още не съществуват...  Joy

# 2 661
Ако Мегз има клауза в договора за перуката, права си е. Тупарев защо я мъчи?

Какво я мъчи? Занимава всички със себе си. Има един лаф: "Това и да го утрепеш, ще му е малко".
Как точно занимава всички със себе си ? Това,че я дават само нея и създалата се ситуация е решение на предаването. Те ни занимават с нея.  А ако ВБ не си е спазил уговорката,значи е и виновникът за положението.

# 2 662
Енджи живее тук от 22-23 години. Би трябвало да говори правилно.  А Мара си има голям житейски опит и си личи. Абе, мъдра е Мара. Simple Smile

# 2 663
Да ме извинявате, но това с перуката ми звучи много нечистоплътно. Това означава, че по 2-3 дена не си мие главата, завита с найлон и химии  Sick

Не само нечистоплътно, но и опасно според мен. 

# 2 664
За кортизоЛ ставаше въпрос, не за кортизоН.

Нищу не разбрах на Мара от излиянията. Обачеееее колко е засегната, лелей! afwitch Направо като заплаха прозвуча!
Сега я загледах Марче какви веждаци има Joy верно е като пекинез!

# 2 665
Ех, Мария.

# 2 666
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Тото да го беше казал в изповедалнята, не сега да защитава Мара. Голям п==ьо.
На сила се смее Богданска, не й се получава.

# 2 667
  • София
Ха, ха, мара как стана, за да е по-висока. жалкоо, че Алекст не стана и тя, тогава щешеда е цирк.  Тая Мара е новата Ирини, да знаете.

# 2 668
Няма да бъде твой Мария, да, по ред причини, които и ние знаем.Joy
Госпожата запали, горката.

# 2 669
Добре ли чух? Мара каза "някоя дама, която е повече от теб" на Александра, визирайки себе си?

Общи условия

Активация на акаунт