Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 552
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 640
  • Пловдив
Мацки, дядото на снимката на Мария, който твърдите, че е гаджето й е, е мениджъра на Горан Брегович - Рака Марич. Гугълнете го, ще го видите на една снимка по същото време заедно С Лепа Брена И Горан БР. (къдравелкото).

# 2 641
Тя по принцип обича да драматизира, ако не сте гледали прословутото видео за катастрофата го изгледайте, гарантирам смях и почти нищо не се разбира.

# 2 642
Който си Гови в косата си ГазГанява кожата и му влиза уак.

# 2 643
Брей , Мара този път се оказа много полезна .
Най-после и Ваня в кадър. Докато другите се чудят защо я боли косата Мегз , тези се опитаха да помогнат. Дам , Мегз не ми е любимка , но в случая си е абсолютно права.

# 2 644
  • София
Явно си е такава и в живота, като малко разглезено дете. Ама колко време ще ни занимава ББ с тая перука, и вчера и днес..

# 2 645
Мария може да е  простакеса,но разумни неща каза на Мекс.

# 2 646
Енджи за Мегз "Косата я боли"

Енджи не знае добре български Simple Smile за това по такъв начин се изрази.
Енджи много добре знае български! Когато налагаше на пазара на звездите услугата си - храна за отслабване, много добре говореше даже!

# 2 647
  • Испания
Ако Мегз има клауза в договора за перуката, права си е. Тупарев защо я мъчи?

Какво я мъчи? Занимава всички със себе си. Има един лаф: "Това и да го утрепеш, ще му е малко".

# 2 648
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Моля обяснете - перуката е залепена върху шапка, така ли? Защо не изхлуят шапката от тиквата и с все перука и да свършат мъките ми Tired

Вероятно е върху шапка залепена, а шапката е закрепена с фибите. Лака върху косата под шапката, за да се втвърди с фибите и да ги държи - изобщо, да си смени фризьора защото така ще оплешивее.

Принципно не се прави така - косата се сплита на нещо като малки рибени кости и перуката се зашива за сплетените коси. Но това, ако се носи по-дълго.

# 2 649
Мисля, че неината си коса е по някакъв начин прихваната с фиби и отгоре е сложено това чудо. Но аз си мисля, че чак така не е бетонирана, че да не може сама да  я свали. Лепилото се слага мисля по края на перуката, който е някакъв силикон.

# 2 650
 А вярно ли е, че са "MEGZ"  тези перуки защото ако е така, много лош ПР ход.... и по-скоро лошо си прави с тази перука...

# 2 651
Брей , Мара този път се оказа много полезна .
Най-после и Ваня в кадър. Докато другите се чудят защо я боли косата Мегз , тези се опитаха да помогнат. Дам , Мегз не ми е любимка , но в случая си е абсолютно права.
И точно по време на лайфа реши да се тръшка...Много плоско.

# 2 652
Вие обсъждате Перуката, но аз още се смея на плейбоя земеделец. Да вземе да заложи на баща му трактора! Те това е мъж мечта. И тракторО Че си даде за тебе.

# 2 653
  • София
всъщност анджито се изрази точно - мегз я боли косата. не знам, ама тези не са добре - едната с перука, другата с екстеншъни, третата само с някакви неща по главата си стои. И трите са чалга.

# 2 654
  • Испания
Мария може да е  простакеса,но разумни неща каза на Мекс.

Това кой е?

Общи условия

Активация на акаунт