Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 595
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 880
  • София
Богданска има страхотна визия, но ми е крайно изкуствена като поведение - хем го играе над нещата с Дани, хем и е неприятно, като някоя друга се увърта около него; прави се на много готина, но не и достига обиграност. Мария има самочувстивие до небесата и от една страна, то е оправдано - има някаква своя кариера, а и все милионери забърсва и добре си живее, без да блести  с абсолютно нищо. В тази връзка, защо да не се смята за нещо повече от Александра, имайки предвид, че последната е основно известна със снимката, на която лапа пръсти в частен самолет? Мен Марчето ме кефи, забавлява ме, защото хем е глуповата, хем с претенции.
Сашка също е много свеж образ, от който очаквам интересно поведение.
Мисля, че Мегз има нужда от психолог, поведението и не е съвсем в норма.
Лудия репортер е симпатичен, но идва малко прекалено това постоянно набиване на любовната им драма с Александра.
За останалите нищо не мога да кажа, до сега нищо не съм видяла от тях, освен опитите за тренировка на Марги Хранова.

# 2 881
Вече ми писна от Богданска и Петканов. Imp
Най-вече от Петканов Laughing

# 2 882
Малко инфо за Енджи
http://lifebg.net/187784/

# 2 883
  • София
Ох, бе значи! Едно елементарно изречение не съм успяла да запомня. Ама то коя съм аз, пък коя е Мара. Не мога да и стъпя на интелектуалното ниво.
Хич не се и опитвай. И срещу нея да тичаш, пак не мож' я стигна нивгаш.  Laughing
И аз не искам да гледам Петканов , голям lover boy излезе тоя льольо.

# 2 884
Кой според вас ще е първият изгонен? Мисля че ще е една от близначките ?

# 2 885
Някой ще ми разясни ли какво би могло да значи "Може да правиш стюардеса, примерно", думите, с които Мара завърши своето слово? Сега пак го слушах и не мога да го разумея.

# 2 886
  • София
Мда, личи й, че е отчаяна, щом е склонила да влезе в ББ. А сватбената й рокля прилича на малка масичка с дълга покривка.  Crazy

# 2 887
  • София
И аз мисля, че ще е някоя от близначките. Дори се изненадвам, че ще ги гонят една по една. Ама то и тризначките май бяха тяка..

# 2 888
  • София
Някой ще ми разясни ли какво би могло да значи "Може да правиш стюардеса, примерно", думите, с които Мара завърши своето слово? Сега пак го слушах и не мога да го разумея.
Ох, над това и аз умувах снощи, но не успях да разгадая какво имаше предвид лирическата героиня. Може да е нещо като "да правиш изречения".  Thinking

Със сигурност ще изгонят една от близначките. В никакъв случай няма да е Мария или Сашка.

# 2 889
  • София
Близначките са си повярвали, че са звезди. Преди 3 години са участвали във Фактора и бързо отпаднаха. Оттогава някой да е чувал за тях? Аз поне не съм. До снощи, когато решиха да ги поизтупат от прахта. И понеже са от по-малко известните, бързо ще ги номинират.

Аз мисля така за повечето от хората вътре. Имам чувството, че са хора, които са седяли пред Нова телевизия и са се молели някой да чуе за тях.

# 2 890
  • У дома
Ох, над това и аз умувах снощи, но не успях да разгадая какво имаше предвид лирическата героиня. Може да е нещо като "да правиш изречения".  Thinking

Със сигурност ще изгонят една от близначките. В никакъв случай няма да е Мария или Сашка.

Аз пък се замислих Богданска да не е била стюардеса Joy

Една от близначките, пък и двете да са няма да е голяма загуба😉

# 2 891
Чудното МарчИ не мож го разгада  Mr. GreenДали пък не беше нещо намек за изявите на Алекс по частните самолети ... newsm78

# 2 892
Липсва острие в коментаторската агитка. И Гала е започнала така да извисява гласа си, че скоро ще го докара на крещене. Не са интресни, защото се хванах, че не слушам, а през цялото време гледам миглите на Маги Желязкова и се чудя дали няма да полети, ако ги разтръска по-силно. А нейните лицеви аксесоари пък ме подсетиха и за перуковите страдания на Мегчето, както и за окачването на всякакви допълнителни косища по главите на жените. Не мога да разбера, толкова ли е трудно да си отгледаш собствена коса, че трябва да се добавят тези "ремаркета" по скалпа?

Емотиконите в новата версия са отвратителни, нямам никакво желание да ги използвам.

# 2 893
 Аз доколкото разбрах МегъЗ си промотира перуката, която се продава на сайта...

# 2 894
  • София
Аз пък се замислих Богданска да не е била стюардеса Joy
Ако е била, значи вече е "направила стюардеса".  Laughing
Ааааа, да не би да е някакъв завоалиран намек по повод въпросните скандални снимки на самолета? Ако е така, само глаголът ме обърква.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт