Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 623
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 865
  • У дома
Дааа и аз така разбрах, че не се е къпала заради татусите Mask тя затова и пИруката се е задържала 3 или 4 дни..абе кви са тия звИздИ незнам....
Никой не злобее за Алексчето-всички и признаваме че е мацка, просто е куха мацка. Както и преди сме писали, ако е и умна ще е съвършенна😉
Един път само гледах Гала и Стефан(нещо в къщи бях), аме не ми харесаха, много интимничат и си говореха за котката си..накрая той се изпусна с "коте", ами ту мъч са ми и те😂
Господарите ме кефят, МегЧето облича танцьорките, но е гаврят. Ей така да са всички предавания, Гала сега ще лиже на дамата г@за колко права била в спора...

# 2 866
 Уф, я прочети какво значи "класна" и разбери защо ти се хилят или ти хм...кат, не те разбират!
Скрит текст:
Значение на думата класен

класна, класно, мн. класни, прил. Който се отнася до клас 2 (във 2 знач.). Класна стая. Класно занятие.
• Класен ръководител/класна ръководителка. Учител, който има специални отговорности и грижи за определена паралелка.

# 2 867
На мястото на Алекс бих се изсмяла силно в лицето на Мара, докато размахва пръст като даскалица. Много ми е смешна..оприличих я на
Скрит текст:

Пък и стига сте "злобяли" начи Scream
Ама точно така се беше накокошинила и тоалетът ѝ беше такъв... хохо.

# 2 868
  • в кукувиче гнездо
Уф, я прочети какво значи "класна" и разбери защо ти се хилят или ти хм...кат, не те разбират!
Скрит текст:

класна, класно, мн. класни, прил. Който се отнася до клас 2 (във 2 знач.). Класна стая. Класно занятие.
• Класен ръководител/класна ръководителка. Учител, който има специални отговорности и грижи за определена паралелка.

Ох, ма аман от филолози в бг мама, бе.. Joy

# 2 869
Мара и Захажаева биха водили интересен диалог на тема "класссс"  Joy

# 2 870
О Захажаева имаше страхотни попадения 😄 Любимо ми остана за Кремена Халваджиан- Оная там Кремена Ножиците 😂 С глас се смях тогава.

# 2 871
  • У дома
Мара и Захажаева биха водили интересен диалог на тема "класссс"  Joy

JoyJoyJoy

# 2 872
А мен малко ме е яд на Александра, от всички вътре само тя ми хареса, очаквах повече като характер, но има време...
Надявам се и да спечели, заслужава го след това което е изтърпяла заради този клоун.

# 2 873
Скрит текст:

Ох, ма аман от филолози в бг мама, бе.. Joy
Ми, честити им празника на жениците! Laughing

# 2 874
Мария колко е злобна.. и откъде това самочувствие на световна звезда. Смешница! Много беше смешна като съскаше на Богданска. И това "предложих ти да сме равни" или нещо от сорта. Мара никой не може да я стигне, ясно е. Богданска не ми стана по-симпатична, но ми хареса, че изслуша тирадата с усмивка.

# 2 875
  • София
Значи с вас никакъв диалог не искам вече да водя!!!
Не да водиш, да правиш.  Naughty  Laughing

# 2 876
Значи с вас никакъв диалог не искам вече да водя!!!
Не да водиш, да правиш.  Naughty  Laughing
Ох, бе значи! Едно елементарно изречение не съм успяла да запомня. Ама то коя съм аз, пък коя е Мара. Не мога да и стъпя на интелектуалното ниво.

# 2 877
Не можеш, разбира се, защо се мъчиш се чудя.....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 878
Коментаорите започнаха, ама пък нищо интересно не са казали до момента. Поднасят Маги Желязкова, явно е твърдяла, че м/у Богданска и Петкан всичко е затихнало и няма шанс да се съберат, а другите смятат, че искрата е още жива и ще съберат...

# 2 879
Вече ми писна от Богданска и Петканов. Imp

Общи условия

Активация на акаунт