Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 738
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 060
  • София
Емиии, поне ще си има достоен събеседник. К'во да се занимава с тия дето не са ѝ на нивото.
Да си води диалозите сама със себе си - богат речник има, няма к'во да се обърка  Mr. Green

Мдам, точно. "Говоря си сам, защото обичам да комуникирам с интелигентни хора."  Laughing Само дано да е на глас, че да не изпуснем нито една мъдра мисъл.

# 3 061
Ма неска нема да е лайф, начи нема да гонят близначки

# 3 062
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
В понеделник ще гонят.

Абсурдно е перуката на Мегъз да струва 300 лв, като дори не й е направен  реалистичен път, а стои като Чичко Тревичко.

# 3 063
Заради лепилото е оскъпена. Виж колко е здраво, по шест дни издържа.

# 3 064
  • Някъде в Матрицата
Тая любовна драма, колко време ще се върти?
Първо драмата в социалните мрежи и по разни телевизионни предавания. После реклама на една фирма за бързи кредити. "С един пръст...". Сега, май ще се сдобряват в "любовния сезон" (или с такова очакване останах след показаното промо на епизода)
Петканов и Петкановица ще изцедят историята до дупка.  Wink

# 3 065
НЕЧУВАНО! НЕВИЖДАНО! НЕВЕРОЯТНО! ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ!

Скрит текст:
Съквартирантите от форума "БГ-мамма" се пропиха преди съквартирантите в къщата на ВБ, преди да мине и седмица от започването на шоОто!

Абе я говорете в първо число! Naughty

Искам Сашка да гледам, искрена простота...от село... smile3508

# 3 066
Заради лепилото е оскъпена. Виж колко е здраво, по шест дни издържа.

Е нали е С200, нормално да държи  Grinning Оообаче, това не го прави особено скъпо.

# 3 067
  • Варна/Лондон
Мария хем не искаше да говори с Александра, хем такава реч дръпна.
Сега я чух пак кави ги бръщолеви - "Аз ти предложих да бъдем равни"  Shocked WTF?

Алекс клекнала ли да ходи покрай Мара, че да са равни? Laughing

# 3 068
На Шашка дъщерята много симпатично дете:

Скрит текст:

# 3 069
На Сашка и двете й деца са хубавички, изглеждат ми и възпитани. На мен ми е симпатична, струва ми се незлоблива.

# 3 070
Сашка е водила роклята си на Пирин Фолк
http://www.monitor.bg/a/view/12124-%D0%A1%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%B … 0%BE%D0%BB%D0%BA/

# 3 071
  • Бургас
И според мен Сашка не е злобна,детето е мн.красиво.

# 3 072
Каква красавица Сашето...Stuck Out Tongue Winking Eye
Пу пу пу...

# 3 073
Сашка ми напомня оная кукувица Луна, помните ли я как пееше от зори...много се забавлявах в тогава. Joy

# 3 074
Тая любовна драма, колко време ще се върти?
Първо драмата в социалните мрежи и по разни телевизионни предавания. После реклама на една фирма за бързи кредити. "С един пръст...". Сега, май ще се сдобряват в "любовния сезон" (или с такова очакване останах след показаното промо на епизода)
Петканов и Петкановица ще изцедят историята до дупка.  Wink

Аз като не бях наясно с драмата им, чак след твоя пост се сетих къде съм я виждала Joy

На мен Сашка ми е симпатична кукувица.
А Мария твърдо е решила да се държи като надута претенция, много се надявам да се намери някой да я сложи на мястото ѝ, но в този Брадър нямам надежда.

Общи условия

Активация на акаунт