Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 760
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 045
  • Тра-ла-ла
Перуката да се носи максимум 2 дни, че иначе ще въшлясате и ще се вмиришете, ако не се къпете повече време Joy

# 3 046
Косата ѝ в момента също е изключително зле.
Погледнете тези зъби моля ви - това не е реално просто  33uu
Скрит текст:

Сипахте ли си  пичиета? Или да ви мислА още?
Давам отчет аз: бяло винце и миди саганаки  cheers

# 3 047
Вярно е като кон, ужас.

Вино имам и аз, ще си сипя една чаша, днес беше ужасен ден, надявам се да се разведря с брадъра.

# 3 048
Значи такова хубаво вино съм си отворила тази вечер, че даже ми досвидя да го хабя сега.
Трябваше да си го запазя за лайфа  Crossing Arms
Или то и днес е лайф? Вчера беше, що пък днес да не е  Thinking  hahaha
Иначе запаси от пичиета най-разнообразни има вкъщи.

# 3 049
  • София
Вярно е като кон, ужас.

Вино имам и аз, ще си сипя една чаша, днес беше ужасен ден, надявам се да се разведря с брадъра.
Да, да! Напразни надежди... ся, като ни пуснат пак Петканов-Богданска и Мегз-Перуката /тя си заживя собствен живот тая перука Joy/ и малко Мара, ще се разведрим тотално! Тъпо решение - цяла седмица с драмите на трима!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 3 050
Даа, тази вечер любовта ще се възроди. Ще пийна едно пичие, ама от мъка.

# 3 051
Joy

От изброените само Мегз ме забавлява, но като започнат довечера с уж любовните трепети между нея и Петканов и направо умирам, ще ми секне и пичие и все.

# 3 052
Вярно е като кон, ужас.

Да, да! Напразни надежди... ся, като ни пуснат пак Петканов-Богданска и Мегз-Перуката /тя си заживя собствен живот тая перука Joy/ и малко Мара, ще се разведрим тотално! Тъпо решение - цяла седмица с драмите на трима!  ooooh! ooooh! ooooh!

Аааааааааааа, не. Сашка довечера ще спретне шоу. Стига е давала на другите да се изявяват В НЕЙНОТО предаване. Grinning

# 3 053
Да, надай се.
Нищо не видяхме от другите участници, само Мегз, Мара и ония двамата залупените.

# 3 054
Ще караме на пичиета, докато Мара не се наежи на шефчето /дано да усмеем да видим и този казус  hahaha/
Тогава бързо бързо ще изтрезнеем  Mr. Green

Пууу, ама и тази вечер ще дават тъпия сериал. Няма ли как да го преместят него от 21:00 бе да му се не види!

# 3 055
Да, надай се.
Нищо не видяхме от другите участници, само Мегз, Мара и ония двамата залупените.

Сашка си е много обидена, че говореха, че предаването й е нужно за кариерата... Сега ще им покаже тя на тия хлапетии, може ли да се ебаваш със Сашка Grinning

# 3 056
  • Испания
НЕЧУВАНО! НЕВИЖДАНО! НЕВЕРОЯТНО! ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ!

Скрит текст:
Съквартирантите от форума "БГ-мамма" се пропиха преди съквартирантите в къщата на ВБ, преди да мине и седмица от започването на шоОто!

# 3 057
  • София
Ще караме на пичиета, докато Мара не се наежи на шефчето /дано да усмеем да видим и този казус  hahaha/
Мара, както ги е подкарала, до няколко дни ще трябва да прави диалози сама със себе си.  Laughing

# 3 058
Емиии, поне ще си има достоен събеседник. К'во да се занимава с тия дето не са ѝ на нивото.
Да си води диалозите сама със себе си - богат речник има, няма к'во да се обърка  Mr. Green

# 3 059
  • в кукувиче гнездо
http://blife.bg/article-47060
те ти булка..

Общи условия

Активация на акаунт