Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 437
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 315
  • София
Тото даже ужасен, горкия от тази възможност, веднага тръгна да отрича... Joy
Само заради тази му реакция ще взема да му стана фенка.  Grinning

# 3 316
Пък днес четох в компроматите, че мъжката амеба от семейството амеби H & H си е регистрирал фирма, която се казва DespaSito.
Tака с правописната грешка си я регистрирал  hahaha
Нямам търпение да ги видя и тях. Жалко, че май няма да се засекат с Марчето - тамън са си на едно ниво  Wink

# 3 317
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Че Алфредо вътре ли е? Не го видях...Rolling Eyes

Защото той е черно, за това не го виждаш  Joy Там е, дреме му на най-дългия за глупостите на останалите  Mr. Green

# 3 318
Да, защо не ги дадоха и още една двойка имаше?
Да, трябва екранно време за простотиите на Богданска и Петканов.
Искам да видим повече и от другите участници, като Алфредо, Гани, Роналдо взе да ми става интересен също....
Че Алфредо вътре ли е? Не го видях...Rolling Eyes

Е, хубава работа! Достойнството поне не му ли видя? Най-голямо му било. Joy

# 3 319
Нали основно чета тук. Убягнало ми е..

# 3 320
Мега-перуката ке тури в малкия си дизайнерски джоб Алекс-куфара. Само гледайте - с пръст в устата ще я остави!!! Какви времена дойдоха - наш Дани да е за цялото село... 😆

# 3 321
  • София
И Тото да си пише черна точка и да се допише в списъка с врагове на Мара. Другият не я посочи за красива, а този пък и смъртно обиден, че някой си е помислил, че я смята за "привлекателна", даже не и красива.
Той направо се нахвърли на Алекс и тя му вика - Ама не ми се карай...Ох, не... hahaha
Joy Тва съм го пропуснала... Joy

# 3 322
  • София
Пък днес четох в компроматите, че мъжката амеба от семейството амеби H & H си е регистрирал фирма, която се казва DespaSito.
Tака с правописната грешка си я регистрирал  hahaha
Хахаха, те на НиЛото всичките й мъже са полиглоти.  Joy

# 3 323
Миеше чинии Алфредо, тя уж Мара обеща да ги мие, ама й се отвори работа на много фронтове...

# 3 324
Някои дори анални. Joy

# 3 325
  • София
Гледам със забавяне, но въпросите на Тото и Алекс бяха най-сложни. Как ще познае точно число за дължина на краката, както и това с коя е най-красива. Едва ли някой щеше да предположи, че ще каже Енджи, най-малкото, защото тя все изтъква, че близост с мъже ще ѝ създаде проблеми. Според мен въпросите бяха нарочно такива, за да има виновни за провалянето на мисията, да има интриги.

# 3 326
Миеше чинии Алфредо, тя уж Мара обеща да ги мие, ама й се отвори работа на много фронтове...

А, моля! В грешка си! Мара обеща да мие СЪС чинии Joy

# 3 327
Ще миела тя чинии, друг път, на нея сто часа ѝ отнема само миенето на собственото ѝ лице, не че с грим е кой знае какво, но без грим е страшна.

# 3 328
  • София
Защото той е черно, за това не го виждаш  Joy Там е, дреме му на най-дългия за глупостите на останалите  Mr. Green
Ох, ще почина.  Joy

# 3 329
Гледам със забавяне, но въпросите на Тото и Алекс бяха най-сложни. Как ще познае точно число за дължина на краката, както и това с коя е най-красива. Едва ли някой щеше да предположи, че ще каже Енджи, най-малкото, защото тя все изтъква, че близост с мъже ще ѝ създаде проблеми. Според мен въпросите бяха нарочно такива, за да има виновни за провалянето на мисията, да има интриги.
Той затова го каза, така и той е застрахован и Енджи. Отговаряше твърде стратегически за себе си! Дори на Скленарикова краката не са 1,35 а само 1,24 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт