Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 445
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 300
Мацки, стигнах и аз до едно пиЧие и да си лягам, че изчитане нямате. Хранова много изпростяла- по възраст била най- интелигентна, а Антончо какви бащински цИлувки по главичката на влюбените. Божке, добре че не е това любовта,  че иначе студенти няма да ми останат. И Сашка ме разочарова с тези мисии на хората с увреждания и писмени диагнози- пожалването не е сила на българина, Саше. Виж наглостта да си нахлузиш по договор черни цайси и да се дзвериш от екрана- датс ол.

# 3 301
Кой това? Гнилото ли?

# 3 302
Че как? Нали я чакаме великата гост-звИзда Mr. Green

# 3 303
На мен от мъжете само Тотьо ми харесва, темерут-нетемерут, бива го и не е чак елементарен. Но пък е от Враца, ама то идеално няма.
Сега очаквам Мара да му спре диалозите и на него.

# 3 304
Те тогава и кофа пичиета няма ме спасят, тая е напаст.

# 3 305
А Сашка защо е влязла с епикриза в Къщата? Подготвила се е за драмата с окото тя.

# 3 306
Мале, представям си Николета да застане до Богданска - че тя цялата е колкото краката й.
Което по принцип не е лошо, стига въпросната Николета да не си издължаваше краката по всички снимки и да не се имаше за най-великата моделка на света.

# 3 307
  • София
На мен от мъжете само Тотьо ми харесва, темерут-нетемерут, бива го и не е чак елементарен. Но пък е от Враца, ама то идеално няма.
Сега очаквам Мата да му спре диалозите и на него.
Joy
Скоро няма да и остане събеседник... освен Ваня, която ме шашна с олизването на Мара Dizzy Face

# 3 308
Мара, Мара ми е дерт, никой не я посочи за най-красива...Тото даже ужасен, горкия от тази възможност, веднага тръгна да отрича... Joy Сигурно бая е прекалила с пичиетата по този повод.

# 3 309
Мале, представям си Николета да застане до Богданска - че тя цялата е колкото краката й.
Което по принцип не е лошо, стига въпросната Николета да не си издължаваше краката по всички снимки и да не се имаше за най-великата моделка на света.
hahaha
А тия крака, а? А! Mr. Green
Скрит текст:

# 3 310
Да, защо не ги дадоха и още една двойка имаше?
Да, трябва екранно време за простотиите на Богданска и Петканов.
Искам да видим повече и от другите участници, като Алфредо, Гани, Роналдо взе да ми става интересен също....
Че Алфредо вътре ли е? Не го видях...Rolling Eyes

# 3 311
  • София
Спокойно, скоро ще влезе дългокраката кралица с нейния възлюбен и Алекс и Дани ще останат на заден план Laughing
Може да е кралица, ама е късокрака.  Laughing

# 3 312
И Тото да си пише черна точка и да се допише в списъка с врагове на Мара. Другият не я посочи за красива, а този пък и смъртно обиден, че някой си е помислил, че я смята за "привлекателна", даже не и красива.

# 3 313
Да, защо не ги дадоха и още една двойка имаше?
Да, трябва екранно време за простотиите на Богданска и Петканов.
Искам да видим повече и от другите участници, като Алфредо, Гани, Роналдо взе да ми става интересен също....
Че Алфредо вътре ли е? Не го видях...Rolling Eyes

Е, как - така прилежно миеше чиниите, чак се умилих.

# 3 314
И Тото да си пише черна точка и да се допише в списъка с врагове на Мара. Другият не я посочи за красива, а този пък и смъртно обиден, че някой си е помислил, че я смята за "привлекателна", даже не и красива.
Той направо се нахвърли на Алекс и тя му вика - Ама не ми се карай...Ох, не... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт