Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 458
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 285
  • Испания
Нали писаха, че се били събрали преди ВБ. Просто не искам да пиша какво мисля по въпроса.
В Пик! И му вярваш!?

По-скоро вярвам на очите си.

# 3 286
  • София
За какво са им другите  участници след като според Брадъра всички се интересуват от сополивата история на Алекс и Дани. Писна ми.

# 3 287
Смятам, че скоро ще се съберат, като гледам натам отиват нещата.

# 3 288
А, па Ваня и Антон как ги отрязаха...

# 3 289
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Не са се събрали, част от показаните снимки "като доказателство" са качени след влизането в къщата, явно Дани (на Алекс) си е оставил профила на приятел и качва стари снимки. Което не потвърждава нищо.

# 3 290
  • София
Вече си затвърждавам мнението за Александра, че е има нещо злобно в нея и сякаш иска да е популярна на всяка цена. Иначе визуално много ми харесва.
Ми то всички са тук за пари и популярност... едни да я придобият, други да я съживят... на всяка цена! Wink

# 3 291
Да, защо не ги дадоха и още една двойка имаше?
Да, трябва екранно време за простотиите на Богданска и Петканов.
Искам да видим повече и от другите участници, като Алфредо, Гани, Роналдо взе да ми става интересен също....

# 3 292
Според мен Александра е готова на всичко за да е известна. Ако имаше някакво достойнство нямаше после да участва и в реклама и сама да говори за пръсти. Още в Черешката като участваше Дани ми изглеждаше точно на такава натегачка, на всяка цена се пънеше да влезе в обектива. Той, че е пън, пън е, но за него съм по-склонна да мисля, че наистина изпитва чувства към нея.

# 3 293
Бий ма, обичам та! Мотото на Алекс на Дани!
Не знам мазохизъм ли е, простотия, начин за вадене на дивиденти ли е това, каквото и да е, трябва да сложат надпис за ученичките, които гледат - моля, не опитвайте това у дома!

# 3 294
  • Испания
Смятам, че скоро ще се съберат, като гледам натам отиват нещата.

Към финала някъде...

# 3 295
За какво са им другите  участници след като според Брадъра всички се интересуват от сополивата история на Алекс и Дани. Писна ми.

Доста слаб сценарий, хич не ни интересува тези двамата какво ще измислят-много изнасилен сюжет ми се вижда.
Има и други участници, да се раздвижат малко. Чета ви, не мога да гледам, ами ако ги дъвчат цял месец тези, да не са Анджелина и Брад. Голям праз.

# 3 296
Мегза лежа в килера , когато бяха номинациите , но направи заключение как е реагирал Дани . ТаА е голяма досада.
Въобще , ако продължат с тази мега тъпа история на репортера , ще си пия пичието и без да ги гледам. То тука никакви характери не можем да видим от този захаросан сюжет.Rage

# 3 297
  • София
Ох, не знам за вас, но на мен вече ми писна от тази история с Алекс и Дани.  Tired

# 3 298
Или просто са се наговорили(и с продуцентите) да играят .
Всяка тойнейджърка ще примре как се събират и любовта побеждава.
Значи Петканов ще се окаже прав, когато я плюеше по този грозен начин.
Владее до съвършенство к**венските номера. Определили са ѝ една цена и тя се е продала.

# 3 299
Спокойно, скоро ще влезе дългокраката кралица с нейния възлюбен и Алекс и Дани ще останат на заден план Laughing

Общи условия

Активация на акаунт