Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 542
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 270
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Повелителката на Алиекспрес каква е нагла - Нашия Дани ли? Така де, твоя....  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 3 271
Изпитах горчив привкус докато я слушах Алекс да говори, горе-долу знам това, което изтече в медиите относно техния скандал и беше нещо изключително грозно, пошло и вулгарно.

# 3 272
Абсурд е тези двамцата да са били изненадани, че се виждат в къщата. Със сигурност ледът между тях е стопен преди да влязат, няма как такъв обрат да стане за по-малко от седмица. Иначе май се обичат все още, да.

# 3 273
Богданска е жалка.

# 3 274
А ако се съберат, дали сексът в къщата ще остане мираж?

# 3 275
И Мегз ще е там, къде без нея. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 276
  • София
Абсурд е тези двамцата да са били изненадани, че се виждат в къщата. Със сигурност ледът между тях е стопен преди да влязат, няма как такъв обрат да стане за по-малко от седмица. Иначе май се обичат все още, да.
Не бяха! И двамата казаха, включително и тази вечер /Алекс/, че са знаели, но не са се виждали преди това.

# 3 277
  • Испания
Нали писаха, че се били събрали преди ВБ. Просто не искам да пиша какво мисля по въпроса.

# 3 278
Много ми е фейк тая история между Богданска и нейния

Ама ми се струва, че ще направят квото могат сезона де се върти около тях

Иначе той май има мераци...тя по-скоро се прави..

# 3 279
  • София
Или просто са се наговорили(и с продуцентите) да играят .
Всяка тойнейджърка ще примре как се събират и любовта побеждава.

# 3 280
Според мен е имало някакво условие какво да прави Алекс вътре, за да я вземат.
Още на третия ден и започнаха едни трепети, едно чудо...
И скандалът с Мария добре ѝ се получи, сякаш не я знаят Мара, че е отмъстителна.

# 3 281
Сашка направо да краде от Нела:

"Погледниии ме във ОКОТО
и кажи, че ме обичашшш"

Smiley

# 3 282
  • София
Нали писаха, че се били събрали преди ВБ. Просто не искам да пиша какво мисля по въпроса.
В Пик! И му вярваш!?

# 3 283
  • Испания
Не бяха! И двамата казаха, включително и тази вечер /Алекс/, че са знаели, но не са се виждали преди това.

# 3 284
Вече си затвърждавам мнението за Александра, че е има нещо злобно в нея и сякаш иска да е популярна на всяка цена. Иначе визуално много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт