Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 048
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 780
Явно утре ще влязат Алекс и Влади, дано мисията не е същата като на тризначките, защото за тях всички знаят, че са две.
А тези кои са?

И аз това се чудя, ама и ММ не знае  newsm78
Ей тези
Скрит текст:
http://senzacia.net/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D … D0%BD%D0%BA-55404

# 781
  • София
Явно утре ще влязат Алекс и Влади, дано мисията не е същата като на тризначките, защото за тях всички знаят, че са две.
А тези кои са?

Само предполагам, че ще са те, не съм сигурна, но от анонса така ми се стори:
https://www.youtube.com/watch?v=KnS9yucVva8

Във визитката са малки и говорят глупости малко, сега сякаш са пораснали или поне така ми се струва. Не съм ги виждала скоро да ги канят някъде, та нямам мнение.

# 782
Разбрах, че са някакви близначки, но с какво са известни...
Певички. Май от Х-фактор изникнаха, имат 1-2 песни, които понякога въртят по бг радио.

# 783
Сега като нищо Петканов и Алекс да са се набутали с тази мисия и да ги отделят двамата насаме някъде, уж с привилегии де Laughing

# 784
близначки от Екс Фактор. Сега рекламират някакви астро гривни. Уж на запис са, а не се справят добре в рекламата.

# 785
Стори ми се, че Сашка В. каза, че е с рокля на Мегз. Възможно ли е да ми се е причуло?

# 786
Ще влизат ли още тази вечер ?
Ти нали си вътрешен човек. Ти кажи.
- Какво може да разсее и отклони вниманието на  бг мамми пишещи с 45 коментара в час, в темата за Вип Брадър ?
- Потребител с 7 мнения .

# 787
  • София
Много тъпо начало, а строяването беше върхът на скукана. Добре, че не гледах постоянно. Обаче не мога да откъсна очи от задника на Сашка- наистина е като квадратна възглавница, а и едни козунаци се очертават.

# 788
Стори ми се, че Сашка В. каза, че е с рокля на Мегз. Възможно ли е да ми се е причуло?
Тя мегз не е била родена, кога са шили на Сашка пердетата... Mr. Green

# 789

Може бе, ама дали е взела рокля или спален комплект king size още не се знае...   Laughing

# 790
  • Бургас
Абсурд, платът е заваляно - засечено - препирано - сив или по друг начин казано - Мегз трябва да е била в детската градина, когато го е създавала.

# 791
  • Пловдив
От цялата къща познавам Марги, Мара и Сашка. Другите - тук там може да съм ги мяркала, но не ги знам какви са.
А, добавям и Ваня.

# 792
  • Испания
Много тъпо начало, а строяването беше върхът на скукана. Добре, че не гледах постоянно. Обаче не мога да откъсна очи от задника на Сашка- наистина е като квадратна възглавница, а и едни козунаци се очертават.

Подарък за теб:

И е лепнало високото напрежение.

# 793
От цялата къща познавам Марги, Мара и Сашка. Другите - тук там може да съм ги мяркала, но не ги знам какви са.
А, добавям и Ваня.
Не ти и трябва да ги знаеш, чес'но! Laughing

# 794
А, добавям и Ваня.
Е, сега са там да  разберем кои са, че ще им и платят.

Общи условия

Активация на акаунт