Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 054
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 810
Ох, ще умра от смях бе😂😂 Цуни, пичие 🥃 Ми известен е Цуни, цункал е тая оная, ама сега май ще му търсим нова. Да взима Мегз и да бягат да се женят.

# 811
Петканов и бившата не ми се струват с охладнели отношения, камо ли скарани. Хора, разделили се със скандал и драма биха си съскали, а не биха се хилили така.

# 812
Не гледам такива предавания. Още след новините, превключвам на друга програма. Нямам познат да гледа простотии.
Бягай бързо тогава, да не те надушат че си писала в темата на простаците.

# 813
  • София
Лъки JoyJoyJoy

# 814
  • DE
Ние семейно предположиме, че до като излязат Петканов и бившата ще се награбят  Thinking Grinning

# 815
Засрамете се бе😄 Утре след новините бързо да превключите и после да не забравите да пишете в темата какви простакели сме тия където гледаме😆

# 816
  • Тра-ла-ла
Аз пък не разбрах, че днес започва ВИП Брадър и го изтървах...ахахаха  Joy И си викам кога се напълни темата Crazy

# 817
Не гледам такива предавания. Още след новините, превключвам на друга програма. Нямам познат да гледа простотии.

И ЩО ..дойде да се запишеш тук?! hahaha hahaha hahaha

# 818
  • Испания
Бисери се ръсят не само по "телевизора".

# 819
Аз пък не разбрах, че днес започва ВИП Брадър и го изтървах...ахахаха  Joy И си викам кога се напълни темата Crazy
Ти да не си от онези дето не гледат простотии... newsm78

И ЩО ..дойде да се запишеш тук?! hahaha hahaha hahaha
Е, как що. Да ни се подчертае колко сме прости. Naughty

# 820
  • Испания

Не страдай! Предлагам да се запознаем. Така ще имаш позната, която гледа простотии.

# 821
Благодаря, че сподели. Твоето мнение е ценно за нас. Smirk

# 822
  • София
такива предавания са си за простотии,особено в нашенския вариант. Обаче нещо качеството е като на китайски долнопробни стоки. Искам качествени простотии, а не ментета.

# 823
  • Тра-ла-ла
Ти да не си от онези дето не гледат простотии... newsm78
Не, аз гледам простотии, за да сваля малко от свръх големия си интелект Joy

Просто не се интересувах много кога започва и бях останала с впечатлението, че е на 15ти или на 18ти септември Laughing

# 824
Доста обещаващо начало, ще е щур сезон. Grinning
От половината нямам големи впечатления до този момент, затова тепърва ще е интересно да ги опознаем. Според мен сред най-класовите ще са Маргарита и Енджи. Ваня пък предчувствам, че ще направи големи скандали с тези с 'чалгарския манталитет'. Също така очаквам страшно забавни моменти със Сашка, Мегз, Мария, Джулияна, когато всички се поотпуснат... Grinning
BTW, на Сашка тъкмо й излезе новият ремикс на Левовете в марки, в осъвременен вариант и на английски. Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт