Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 064
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 840
  • Испания
сред най-класовите ще са Маргарита и Енджи

Най-класовите?
С някакво такова излъчване са, но не са изключени изненади.

Явно не знаеш значението на думи, които използваш.

Справка: http://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2/

# 841
Скрит текст:
Много ме затрудняват образи като Сашка, не знам какво да изпитвам към тя. Понякога ми става смешно, а после се засрамвам, че съм се присмяла на хора, които не са съвсем с ума си. Подобни чувства изпитвах и към Недялко, Луна, Джорджано. Хем знам, че са по-собствено желание там, плаща им се, извличат дивиденти, хем си мисля и за близките им, които покрай тях също стават обект на присмех.
Обаче най ме е яд, че са лесни мишени и веднага около тях завъртат нещата, защото е по-лесно. Това с Алфредо и Сашка е супер тъпо и безмислено, и въобще тайните мисии са винаги провал и са така измъчени, че чак ми е неудобно да гледам (за другите простотии нямам проблем Joy)
Единствените тайни мисии, които смятам, че бяха сполучливи са тези на тризначките и Пеньо.

И на Филип (Тошко) в ББ4

# 842
Тоя Филип(Тошко), няма да им го простя никога! 😡

# 843
  • Някъде в Матрицата
Както и при предишните сезони, така и при този, простотии ще се случват. Grinning Нямам идея как ББ си избира слоганите за сезона, но в крайна сметка все интриги се получават.
Тази сутрин обаче в сутрешният блок на bTV беше Ники Николов, главният редактор на Фермата и така леекичко оплю ВИП Брадъра. Каза, че влезлите тук звезди са взели тоалети назаем и под наем, само и само да покажат някакъв вид статус (не цитирам точно, а по памет. Което може да значи, че в мо ента може и да си съчинявам. Joy). Викам си - когато яде кюфтетата (част от екипа), не рева. А сега, като става въпрос за рейтинг, ревеш. Joy
Сезона започна, ще им се смеем, ще ги обсъдим и ще поклюкарстваме на техен гръб. Нали за това са вътре.

Не мога да свикна още с новият облик на форума. Искам си предишните емотикони.

# 844
Защо? (за Филип)

# 845
Момичета,кажете може ли от някъде да свалят епизодите на брадъра,че вечер няма как да ги гледам,а денем съм на мобилен нет и мегабайтите свършват много бързо.Та мисълта ми е да си го тегля нощем на wi-fi вкъщи и да си ги качвам на флашка,та да си ги гледам на другия ден.Помагайте,че съм фенка и съм зарибена Simple Smile

# 846

Не мога да свикна още с новият облик на форума. Искам си предишните емотикони.
Все още старата версия е активна. Аз съм с нея! ето  Mr. Green Joy hahaha

# 847
Ще се занимава Мара с Цуни! Това е все едно след Ферари да подкараш Жигула.
Гущеров- Ферари?!:stuck_out_tongue_closed_eyes:
Селекцията е с потенциал за скандал. Абе все си мислех да питам, малкото име на Петров Шеф ли е?

# 848
Ами разликата между възможностите на двамата е такава, да. Mr. Green

# 849
  • София
Абе все си мислех да питам, малкото име на Петров Шеф ли е?

Борис Петров е името му.  Laughing

# 850
http://newsbp.com/%D0%95%D0%9A%D0%A1%D0%9A%D0%9B%D0%A3%D0%97%D0% … 0%BD%D0%BE%D1%80#

Холивудската визия на Енджи Касабие смая звездите в къщата на „Вип Брадър“ и зрителите пред малкия екран. Диетоложката влезе в шоуто облечена в разкошна рокля на ливански дизайнер и накичена с тежки бижута.

Още с прекрачването прага на къщата, бляскавият вид на Енджи Касабие предизвика възхищение у повечето съквартиранти, но и злобни погледи у други. В сравнение с приказната визия на диетоложката, всички останали дами изглеждаха все едно са на пижамено парти.Особено фолк певицата Мария. Бившата госпожа Гущерова цъфна червена риза и панталон в същия тон, сякаш се кани да си ляга всеки момент.Дизайнерката Мегз пък цъфна с рокля, която доста прозираше и прашките й не останаха тайна за зрителите. Тя отново се беше изрусила и беше изрисувала ръцете си с временни татуировки. Но визията й не представляваше нито нещо оригинално, нито нещо, което хората не са виждали и друг път. При появата на Енджи Касабие в къщата, Каканашева я замери с толкова завистлив поглед, че нямаше как зрителите да не го забележат.Моделката Александра Богданска пък се беше пипнала като Мортиша от „Семейство Адамс“. Бившият й Даниел Петканов не спираше да я бъзика, че е влязла по бански. Въпреки че беше доста разголена, роклята й поне беше интересна и подчертаваше имиджа й на фатална жена.

Фолк легендата Сашка Васева пък се появи с дълга бяла рокля и на няколко пъти отнесе бъзици да не би да е сватбената й. Певицата обаче изобщо не обръщаше внимание на подмятанията и не даде вид да се е обидила.

Джулиана Гани пък, за изненада на всички, си беше скрила силиконовите прелести. Единствено прозрачна лента от едната страна на роклята разкриваше част от едната й гърда.

# 851
Абе все си мислех да питам, малкото име на Петров Шеф ли е?
He, Гъz.

# 852
  • ВАРНА

Сега кажи и че не си чувала вица-истина към който се придържат 99.9% от българките.....

- 100-110 кг. мъж  с 650-680 лв. заплата  - дебело прасе!

- 100-110 кг. мъж  с 20 милиона евро в банковите сметки - сладък пухчо.

# 853
Ivan Laskin

Скрит текст:
Харесвам свежо навалял сняг. Усмивхам се на кръговете върху повърхността на тихо езерце в Родопи неумело създадени от вондно конче, което току-що е осъзнало, че може да лети))) Обичам мириса на зелено жито в нивите между Банкя и Клисура преди да завали..... Но всичко, това, обаче, бледнее пред Твоята усмивка!
Тази твоя усмивка, превръща по-горните ми извехтели описания в кич! Знам каква ще е усмивката тази вечер, красавице. Знам, че си най-добрата и, всички други зъбати присъствия на екран (които непрестанно ми напомнят за паве болно от грип)...са просто едни тъпи бангии, които с гротескно манифестиране през трибуните на моите подигравки се оказват оприличени на чара на отдавна изсъхнала муха!
Ти ги смазваш, Красавице))) На добър час...Ти си единственият водещ в БГ ефира, който при изключено ауто-кю се развеселяваш, а не гледаш като стреснато-пръднал хомяк в дупката си. Както правят 99% от водеЩКИТЕ!
Също така ме караш да съм щастлив и с огромно удоволствие да се чувствам различен от всички мъже жертви на жени , които познавам и които мъже ме карат с прикрит смях да виждам , че се срамуват, за съжителството си с “артистки”, “психоложки” и всякакви други “професии”, които мъже по-късно са осъзнали, че жените им имат чар, талант и мисъл колкото на еуглена с основно образование или гол охлюв с трапанация))))))
А, ти....СИ НАЙ-ДОБРАТА! Поздрави на Кънчо Ники и ЕКИПА! Други не ме интересуват! Обичам те! Ти грееш! ОБИЧАМ ТЕ!!!! Сготвил съм ти σαγανάκι!!!!!)))))

# 854
Ivan Laskin

Скрит текст:
Харесвам свежо навалял сняг. Усмивхам се на кръговете върху повърхността на тихо езерце в Родопи неумело създадени от вондно конче, което току-що е осъзнало, че може да лети))) Обичам мириса на зелено жито в нивите между Банкя и Клисура преди да завали..... Но всичко, това, обаче, бледнее пред Твоята усмивка!
Тази твоя усмивка, превръща по-горните ми извехтели описания в кич! Знам каква ще е усмивката тази вечер, красавице. Знам, че си най-добрата и, всички други зъбати присъствия на екран (които непрестанно ми напомнят за паве болно от грип)...са просто едни тъпи бангии, които с гротескно манифестиране през трибуните на моите подигравки се оказват оприличени на чара на отдавна изсъхнала муха!
Ти ги смазваш, Красавице))) На добър час...Ти си единственият водещ в БГ ефира, който при изключено ауто-кю се развеселяваш, а не гледаш като стреснато-пръднал хомяк в дупката си. Както правят 99% от водеЩКИТЕ!
Също така ме караш да съм щастлив и с огромно удоволствие да се чувствам различен от всички мъже жертви на жени , които познавам и които мъже ме карат с прикрит смях да виждам , че се срамуват, за съжителството си с “артистки”, “психоложки” и всякакви други “професии”, които мъже по-късно са осъзнали, че жените им имат чар, талант и мисъл колкото на еуглена с основно образование или гол охлюв с трапанация))))))
А, ти....СИ НАЙ-ДОБРАТА! Поздрави на Кънчо Ники и ЕКИПА! Други не ме интересуват! Обичам те! Ти грееш! ОБИЧАМ ТЕ!!!! Сготвил съм ти σαγανάκι!!!!!)))))

Да. Пост във ФБ, и коментарите отдолу си струват. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт