Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 034
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 825
Аз пък не разбрах, че днес започва ВИП Брадър и го изтървах...ахахаха  Joy И си викам кога се напълни темата Crazy
Ти да не си от онези дето не гледат простотии... newsm78
Не, аз гледам простотии, за да сваля малко от свръх големия си интелект Joy

Просто не се интересувах много кога започва и бях останала с впечатлението, че е на 15ти или на 18ти септември Laughing
Ами, хайде изоставаш. Naughty
Всъщност не си изтървала много, споко... Hug

Някой да ме светне всеки делничен ден ли ще го дават, и по колко часа...да знам, да си правя графика.

# 826
  • Viena
Утре на мъжете трябва да им леят куршум като видят булките без грим Joy

# 827
Благодаря за темата, връщам назад да ви чета.
Черешката и Брадъра следя единствено от всичко по бг тв.
Радвам се, че ще има какво да се гледа вече. Другите предавания са ми многоо скучни..
Ники го харесвам като водещ, Алекс не.

Интересни участници този път, доволна съм. Има млади, красиви хора, очаквам свалки и интрижки. Нали затова гледаме, хаха, да има какво да обсъждаме. Simple Smile

За в момента симпатични са ми Мария ( не слушам чалга, но нея единствено харесвам, не песните й, ами нз и аз, мн ми е хубава и сладка, по външен вид мн я харесвам); Мегз  и Енджи също харесвам по външен вид и поради фактът, че не разчитат само на визия, а имат цели, работят, бизнес въртят. И може би единствена от всички харесвам и Дани Петканов. Понякога, даже доста често прекалява, но пък ми е забавен и шарен.

Очаквам емоции, кавги и драми при Шеф Петров, Ваня Щерева, Сашка.

Футболистът (оцъклен емотикон!!) наистина мн прилича на Роналдо. 💜

Направи ми впечатление, че някои от хората вътре са семейни, обвързани..нз как ще им се получи сватосването.

В крайна сметка очаквам да се случи нещо между плейбоя Цуни, който за 1 път чувам и някоя от свободните девойки, може би Мария, хем ще подразни и Гущеров. При другите не виждам как би могло нещо да стане.

Тази група СкандаУ също не бях чувала до скоро, мн са им тъпи песните, нз как имат толкова мн тийн фенове..

Джулияна май е ромка? Нейния възлюбен същински Фики хахаха.

Засега неприятни са ми - бившата на Дани, Петров, Ваня, Антон, Алфредо.

# 828
  • Испания
сред най-класовите ще са Маргарита и Енджи

Най-класовите?

# 829
Сиси, Мара отварачката не е ли официално разделена с Гущеров? За какво да го дразни...или аз не съм в час със схемите им, признавам много съм назад с българския хай лайф. hahaha

# 830
Обичам я тая тема, тук е още по-голям смЕх 🤣🤣🤣

# 831
Дани Милев е сладур  Heart Eyes

# 832
  • Испания

Някой да ме светне всеки делничен ден ли ще го дават, и по колко часа...да знам, да си правя графика.

От вторник до петък:

20:00 "Откраднат живот: Чуждо тяло" (премиера) - сериен филм, 4 сезон
21:00 VIP BROTHER 2017 - реалити шоу

Така е поне в програмата на сайта, в който гледам българска телевизия.

# 833
сред най-класовите ще са Маргарита и Енджи

Най-класовите?
С някакво такова излъчване са, но не са изключени изненади.

# 834
Абсурд е Мара да обърне внимание на Цуни.  Stop

# 835
Това ще ти е любимо тая вечер Kissing Heart

Петканов е дразнещ,но тази вечер се справи добре като домакин и съучасник в поредната тъпа мисия.
А! Ти па да не си помисли, че е заради тебе?! Thinking Нали сега се регистрира, аз драскам над 10 години тука, не ме познаваш как пиша, нали?!... Не се ласкай толкова. Wink

Всъщност съм регистрирана от Март. А да ти казвам ли откога чета? Кои теми?
Сложи ми,ако искаш лимити за мнения за писане в конкретни под-форуми,а може и теми. Само ми ги напиши тук,че тия дни мислех да пиша въпрос в темата за новите телефони  tiptoe

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 00:30 от кАжи чес`но!

# 836
Ще се занимава Мара с Цуни! Това е все едно след Ферари да подкараш Жигула.

# 837
Много ме затрудняват образи като Сашка, не знам какво да изпитвам към тя. Понякога ми става смешно, а после се засрамвам, че съм се присмяла на хора, които не са съвсем с ума си. Подобни чувства изпитвах и към Недялко, Луна, Джорджано. Хем знам, че са по-собствено желание там, плаща им се, извличат дивиденти, хем си мисля и за близките им, които покрай тях също стават обект на присмех.
Обаче най ме е яд, че са лесни мишени и веднага около тях завъртат нещата, защото е по-лесно. Това с Алфредо и Сашка е супер тъпо и безмислено, и въобще тайните мисии са винаги провал и са така измъчени, че чак ми е неудобно да гледам (за другите простотии нямам проблем Joy)
Единствените тайни мисии, които смятам, че бяха сполучливи са тези на тризначките и Пеньо.

# 838
Как мислите, дали 17-ият червен стол на масата не е за Миглена Ангелова? Нали щяла да е живата връзка между къщата и зрителите.

# 839
Всъщност съм регистрирана от Март. А да ти казвам ли откога чета? Кои теми?
Сложи ми,ако искаш лимити за мнения за писане в конкретни под-форуми,а може и теми. Само ми ги напиши тук,че тия дни мислех да пиша въпрос в темата за новите телефони  tiptoe
Ама, добре си дошла навсякъде. Ако питаш за телефоните, възможно е и там аз да ти отговора, ако съм наясно с питането ти.

Общи условия

Активация на акаунт