Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 036
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 795
В профил Сашка Васева е като Барбарела от "Барбароните".

# 796
Подкрепям, че началото беше скучно. "Тайната мисия" - още повече. За кой ли път им дават подобна в началото. Все един или двама знаят нещо, което другите -не и трябва да се правят на шутове. Много креативно!

Напук на първоначалното ми мнение, Петканов ми хареса като държание. Антон ми е мега антипатичен. Залагам, че  той и Шефа ще са първи на номинации. Дани Милев ми се струва подмолен. Може и да греша. От жените Александра ми направи най-хубаво впечатление и много ми хареса стайлингът й. И ми се струва, че има чувства м/у тях с Петканов. Ваня веднага я мернах, че беше само тя с чашката навън... хм... ще я видим тази работа. За останалите на този етап - част от мебелировката.

ПП. Петканов ме изкефи как хвана Сашка и я постави на мястото и. Още се смея!

# 797
От цялата къща познавам Марги, Мара и Сашка. Другите - тук там може да съм ги мяркала, но не ги знам какви са.
А, добавям и Ваня.
Аз знам и диетоложката, запомнила съм я от черешката. И Антон от някакви клюкарски предавания от моето детсво...

# 798
  • София
Оказва се обаче, че Сашка и Марги се познават добре и са близки. През ум не ми минавало подобно нещо, но факт.

# 799
В профил Сашка Васева е като Барбарела от "Барбароните".
Касабие нали за това е там. Всички ще излязат фиданки. 🙄

# 800
Петканов има хипер дразнещо цвилене Twisted Evil

# 801
  • София
По-вероятно ми се струва обратното - ще го удари и тя на плюскане покрай другите и ще излезе с отеснели дрехи. Всеки път се получава така - от нямане какво да правят ядат и пият.

# 802
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21463369_179873660 … e&oe=5A5DD0F5

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 803
По-вероятно ми се струва обратното - ще го удари и тя на плюскане покрай другите и ще излезе с отеснели дрехи. Всеки път се получава така - от нямане какво да правят ядат и пият.
Особено второто Satisfied

# 804
Хора, моля ви, съобразявайте се с бъговете във форума и не пишете дълъг първи пост на нова страница Joy че не мож' се разпъне да се прочете

# 805
Това ще ти е любимо тая вечер Kissing Heart

Петканов е дразнещ,но тази вечер се справи добре като домакин и съучасник в поредната тъпа мисия.

# 806
ще има ли някакво живо излъчване , както беше преди всяка сутрин по малко даваха на живо ? И къде може да гледаме клипчета ,,което не се дава по тв .

# 807
  • Пловдив

Петканов е дразнещ,но тази вечер се справи добре като домакин и съучасник в поредната тъпа мисия.

Това не е мой цитат.

# 808

А! Ти па да не си помисли, че е заради тебе?! Thinking Нали сега се регистрира, аз драскам над 10 години тука, не ме познаваш как пиша, нали?!... Не се ласкай толкова. Wink

# 809
Не гледам такива предавания. Още след новините, превключвам на друга програма. Нямам познат да гледа простотии.

Общи условия

Активация на акаунт