Vip Brother 2017 - тема 2

• 245 715
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 690
Какво е "пичие"?
Питие ли?
Да.

Искрено се надявам Маргарита Хранова да не се излага.

# 691
Мерси , досега и аз търсих :
https://www.24chasa.bg/Article/1451868

# 692
  • Испания
Не харесвам Хранова.

# 693
То от Мара какво да очаквам.

Не я харесвам Хранова.

# 694
Тя е творец и е артистично небрежна.
Ох , защо се подиграват със Сашка , жал ми е , че така са измислили сценария за първата вечер.  #Cussing out

Сашка не им е важна и затова не се съобразяват с нея - не е влиятелна и не може да им навреди  - затова я еба*ат... Винаги има един такъв аналог на Панайот - Луна май беше в миналия сезон.
Другите участници малко или много са "в час"  - това игри, мисии и пр.  са подготвени и са наясно какво ще се случва и какво да очакват - важно е да има една жертва, с която да се гаврят.  Гадно е, но  и сценаристите са такива  - тъпи. Нямат акъл за по-интелигентна интрига. Един червей на кукичката им стига.

# 695
Хранова какво ще прави вътре, изобщо не ми се връзва с групата. Поне разбрах кой ще им шета.

# 696
  • София
Не вярвах, че Маргаита Хранова ще влезе...

# 697
  • София
Хранова е луда!  ooooh!
Каквото и да и се случи тук, си го заслужава напълно, след като е влязла точно в този сезон!  Rolling Eyes

# 698
И аз не мислех, че ще влезе😒

# 699
  • До морето
Харесвам Марги Хранова и въобще не искам да влиза. Или ще ке чувства аутсайдер и не та мястото си или , по-лошо, да вземе да се впише идеално!

# 700
  • София
Хранова ще го играе на баба/кака Лили от миналият сезон. Кошничката с ядене, ставите ме болят , мисията сложна и т.н.

# 701
Хранова какво ще прави вътре, изобщо не ми се връзва с групата. Поне разбрах кой ще им шета.
Да бе! Ще им шета друг път. Тази е такава свекърва, че ще ги нареди всичките до един. Mr. Green

# 702

И на мен не ми се връзва в общата картинка.

# 703
М. Хр : "Майка на къщата , зависи от децата "
Е сега ще ги види дечицата  #Crazy Sick

# 704
  • София
Всичко е дежа вю вече - глупави силиконки, естрададжии, пишман плейбои ...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт