Vip Brother 2017 - тема 2

• 245 448
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 1 050
Този мляскащия снощи беше отвратителен. Това ли е сУпругът?
Цунка по гумената муцунка
Скрит текст:

Бляк!  Sick

# 1 051
Братът на Антон също дъвчеше много усърдно.

# 1 052
Просто отвратително, гнус ме е да гледам.

# 1 053
# 1 054
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ти остай тва, Рейне, ами зъбаците видя ли им, дУшо, на всичките. Да идем и ние ли да си турнем по едни таквиз кастанети, а не само да рИвем по стоматологичните подфоруми. Кво ще кажеш? Thinking
Само на Сашка и на шеф Петров видях - много нискобюджетно изпълнение, като пластмасови стоят, да пази Господ. На Сашето сигурно светят в тъмното, като на Емануела от миналия сезон. Довечера ще гледам по-внимателно да видя и на другите.  Laughing
Иначе по офертата ти съм пас - всичкото ми зъб са на място и живи, на никого не давам да припари до тях вече.  Stop

# 1 055
  • У дома
От две седмици каза, че са семейство. Меден месец в ВБ Joy
Снимката е потресаваща Frowning
Зъбите всички са ги направили "светещи", забелязахте ли Мегз-не може да си затвори устата от зъбите..хем ги е правила...

# 1 056
Това е, да. Стана ми смешно снощи как усилено преживяше и ахааа да проговори...

# 1 057
Е те и моите са си на място и витални, ама не сме по модата явно....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 058
Е те и моите са си на място и витални, ама не сме по модата явно....Stuck Out Tongue Winking Eye
Гани ще ви даде нейните , след  като си сложи други- вървят в комлект  с циците hahaha

# 1 059
Ми тогава предлагам да походим още известно време демоде, пък после ще го мислим. Примерно кат' ни поканят в ББ, това ще ни е първата работа. Дотогава ще трябва да измислим да блестим с нещо друго обаче...  Thinking

# 1 060
Цунка по гумената муцунка
Скрит текст:

То си е жива мъка и да я целунеш тази, не само да разбереш какво иска да каже. Аз пък разбрах, че от две седмици са гаджета, а те са се оженили. И тя му казва: "каквото и да стане вътре Ша мА чакаш". Е, нЕма Що.

# 1 061
Гани ще ви даде нейните , след  като си сложи други- вървят в комлект  с циците hahaha

Ама тя само горния ред ще подари май? Thinking

Не ща втора Потреба пък ..

# 1 062
  • Sofia
Не знам защо се представя за полу италианка,като другите и имена са си арабски.В предаването на Венета Райкова показаха някаква нейна диплома и се видя бащиното и фамилията.
М/у другото,свири много добре на пиано,завършила е музикално у-ще в Пловдив.

# 1 063
Като ги гледам , съвсем малко се различават от едни / ако ги помните/ , на времето по сергиите ги продаваха- с кучешки зъби , като дракула от по левче- пластмаса  Mr. Green, вампирски ли бяха , к*ви ли.

# 1 064
  • Варна
Гани не беше ли с баща албанец ли...или я бъркам с друга?

Общи условия

Активация на акаунт