Vip Brother 2017 - тема 2

• 245 323
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 1 095
Раздава си "предните" гърди.

# 1 096
Тази Гани с какво се занимава, че всички в къщата я познаваха? Модел на фотосесиЙ ли? 😸😸

Мис Силикон(поредната)Rolling Eyes

# 1 097
Не го догледах снощи, Николета влезе ли  Rolling Eyes

# 1 098
Не го догледах снощи, Николета влезе ли  Rolling Eyes
Не е, аз четох, че в ББ ол старс ще влиза.

# 1 099
Тази Гани с какво се занимава, че всички в къщата я познаваха? Модел на фотосесиЙ ли? 😸😸
Еротична танцьорка.

# 1 100
  • Сф
По- добре се успокой, екс рея ти нещо не работи .
Ласкин също е особена порода интелектуалец, не е за всяка главица, пардон- лъжица.
Всичко си ми работи, а ти ме остави на мира! Stop
Да, Ласкин е особена порода интелектуалец за главици като твоята, очевидно! Пълни с ентелегенция, само дето е невидима. Може би заедно ще си надигате чашката  и... "ти мене уважаваш ли ма?"!
Ми няма лошо, нямам предразсъдъци от село.
За сметка на това твоята е видима ха ха

# 1 101
Ласкин и за мен е пълен простак,  но с Алекс си пасват чудесно.

# 1 102
ГОВОРИ BIG BROTHER! 👁️📣
Скъпи Facebook фенове, тази вечер ще бъдат номинирани първите двама Съквартиранти в сезона на любовта! 💘
Кои ще бъдат те? Това ще зависи изцяло от самите ВАС!
Очаквайте следващи инструкции от Big Brother тази вечер точно в 21:00 часа по NOVA. 💣💥

# 1 103
Скрит текст:
Ласкин също е особена порода интелектуалец, не е за всяка главица, пардон- лъжица.
Всичко си ми работи, а ти ме остави на мира! Stop
Да, Ласкин е особена порода интелектуалец за главици като твоята, очевидно! Пълни с ентелегенция, само дето е невидима. Може би заедно ще си надигате чашката  и... "ти мене уважаваш ли ма?"!
Ми няма лошо, нямам предразсъдъци от село.
За сметка на това твоята е видима ха ха
Е, сигурно затова си отбелязала, че си от Сф, щото иначе как да повярва човек като не ти личи!  Mr. Green

# 1 104
  • Сф
Да не спамиме, аз засега нямам фаворит тогава, а Алекс беше с ужасен панталон, който правеше корем, нали не е бременна?

# 1 105
Говори Биг брадър. Моля, X-RayLily  и Тороманова да влязат в изповедалнята. ПрИдупреждавам ви, че предаването е посветено на любовта и подобни раздори в темата развалят сюжета. Момичета, едва първи ден е на брадъра, а вие се захванахте и то заради ... Ласкин. Поне заради Цуни да беше, а то...

# 1 106

Страхотен интелектуалец-"Биг Брадър" и "Фермата". 😂 Страхотен комплексар е, само гледа да "захапе" някой.След като го бяха снимали как кара и пие ,вместо да се извини и да се засрами оплю Николета предаването...Grin

# 1 107
Да не спамиме, аз засега нямам фаворит тогава, а Алекс беше с ужасен панталон, който правеше корем, нали не е бременна?
Не е - това е конструкцията на Пепа. Тя беше така в ханша, мир на душата и'. Само не разбрах кой нещастник избра този аутфит за Сашка. Да, сега са модерни панталоните с висока талия, но обличайки някого не трябва да се следва сляпо модата, защото точно тази кройка на панталона я правеше да изглежда като бременна хлебарка.
Алекс беше облечена ужасно!

# 1 108
Едно време учителката ми по рисуване, казваше: които се бият се обичат! Mr. Green

Цуни ми е...

# 1 109
Ох, Дара, защо ме подсети за Цуни....Joy

Общи условия

Активация на акаунт