Vip Brother 2017 - тема 2

• 245 235
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Испания
Как изобщо си позволи да каже, че идеята й да влезе с перука е тъпа?

Защото е тъпа. А и кой нормален човек ще си залепи перуката? И се набучила с фиби за по-сигурно.

Как сега си махна фибите, а не по-рано?

# 2 131
  • Варна
Богито но колко години е? На мен ми допада за сега, малко е лигава...те и за това си пасват по акъл с Петко.

# 2 132
Абе може би и двете не са китка. Мара обаче много иска хората да я харесват и сега ще търси сметка на Богданска защо така я е окепазила. На мен Алекс не ми се струва злобна и също не ми се струва да държи на всяка цена да я харесат хората. Мария няма да остане длъжна. И хич не ми е миловидна, а си ми изглежда от съскащите.

# 2 133
Сашкка Васева не влиза ли за втори път?
За първи път влиза.

# 2 134
Каква голяма компания едноклетъчни с претенции за сложни организми.
Някой беше писал в началото, че средното Ай Кю на компанията е колкото средния номер на обувките им. Не е прав. Басирам се, че е отрицателно число.

# 2 135
  • Варна
Каканижева страшно ги каканижи.
На мен първоначално ми се чу: "имам фиби в зъбите".
Викам си брех това момиче защо така го тормозят.  Какви бяха тези фасети, каква беше тази захапка . Ама после ...

# 2 136
Аз лично искам и Мара и Сашка да останат още малко. Мисля че ще е интересно с тях.
И аз и аз!

Иначе по темата с Мегз..... Мммми нали темата е лИбоФ, нейната е перуката Simple Smile

# 2 137
Опасна е тази Богданска! Браво!  Адмирирам! Докато Тото нямаше мнение един поглед беше достатъчен да се сдобие с такова и дружно да наложат вече общото си мнение над колебливите Енджи и Роналдо. Hands Plus1

# 2 138
За първи път влиза.
Дълго я кандардисвали, но тя има клаустрофобия (което според Хранова е прекрасно  Mr. Green), та за целта си има вратичка... Crazy

# 2 139
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мария няма да остане длъжна. И хич не ми е миловидна, а си ми изглежда от съскащите.
И аз така ги виждам нещата.

# 2 140
Опасна е тази Богданска! Браво!  Адмирирам! Докато Тото нямаше мнение един поглед беше достатъчен да се сдобие с такова и дружно да наложат вече общото си мнение над колебливите Енджи и Роналдо. Hands Plus1
Не вЕрвам Богданска да е опасна и погледа й да е предизвикал нещо, просто твърде малко сме гледали шоуто и това което ни показват.

# 2 141
  • София
Фризьорчето на Мегз.....кой на кой гръб прай ПР, тотално се обърках..

Лъже и той, защото Мекгъз каза, че иска да излезе от къщата, а не вътре да я махат. Явно иска инфо отвън.
Ами да! Само ББ никога не лъже... Абсурд!  Joy

# 2 142
Ами от съскащите ще е, ако я захапят..
Кой би преглътнал такова публично "унижение", предполагам много малко "извисени" хора.

# 2 143
За първи път влиза.
Дълго я кандардисвали, но тя има клаустрофобия (което според Хранова е прекрасно  Mr. Green), та за целта си има вратичка... Crazy

Ти уж не си на пичие, пък не слушаш. Костофобия има.

# 2 144
За първи път влиза.
Не ги следя много брадърите, но бях убедена, че е влизала...
Ще се върна да чета и за бисерите на Отварачката, ако остане време, а и защо има интрига между нея и Алекс, която е облякла само риза тази вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт