Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 232
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Испания
А кога трябва да е финалът, момичета? Ноември, но кой?

Ще дойде Златина и ще каже. Та и кой ще победи /като бонус/.

# 2 476
  • София
То не чи и Гущеров беше слаб, та Мара е свикнала на по-дебелички. Ма що мина и на дъртаци  newsm78
Ми като няма друго, какво да прави.

А, сакън, таз' не мога да я издържа и с пиЧие. Дано не ни надуши скоро.  Laughing

# 2 477

Пепел ти на клавиатурата! Даже направо ѝ драсни една клечка за всеки случай  hahaha

# 2 478
Ай па ся Златина. Коя е таз? Нещо не съм в час ми се струва 😂😂

# 2 479
То не чи и Гущеров беше слаб, та Мара е свикнала на по-дебелички. Ма що мина и на дъртаци  newsm78

Ми щото и тя самата хич не е първа младост.  Laughing Ръстът няма нищо общо с егиньето.  Whistling

# 2 480
  • Варна
Една миналата година вилнееше из темата ,май и в страницата на Биг Брадър във фейса пишеше.. - за Златина.

Марчето , ако не може да вземе някой милион след развода с Гущеров, много ще се е минала  Mr. Green

# 2 481

Ми, СПОРЕД МЕН , й е писнало от дебелаци и се надява този да го наследи, че да не се занимава повече с такива индивиди...

# 2 482
  • Испания
Мнооооооооо сте лоши, начи. От тия пичиета ще да е. Стойте си неинформирани тогава!

# 2 483

Щото за младите е стара вече. А пазарът е пренаситен.

# 2 484
Стига с тия гущери и свинари. Приготвяйте пичиетата. Grinning  Може и нещо за хапване.

# 2 485
  • Варна
Рано е още , първо е филма  Wink

Стара, стара , колко да е стара , то сега е модерно да си с по-млад мъж , вижте кака и Деси Слава , пък и не само тя  Laughing

# 2 486
  • Испания
То не чи и Гущеров беше слаб, та Мара е свикнала на по-дебелички. Ма що мина и на дъртаци  newsm78

Щото за младите е стара вече. А пазарът е пренаситен.

...с киВли, които се мислят за кроасани. Или воловани - в по-лошия случай.

# 2 487
  • София
Ангел Тенев - Свинаря, от Стара Загора, собственик на Градус и Бони.
в това няма нищо вярно.

# 2 488
Стига с тия гущери и свинари. Приготвяйте пичиетата. Grinning  Може и нещо за хапване.

Наздвавье с мойто пичие от мен и куч 😁😄 в очакване сме!
Скрит текст:

М@ма му стара, стига сте подхвърляли! Кажете кой е тоя Свинар и защо не е тоя чичак! Crossing Arms

# 2 489
Бонбон, ще го/я изям! Heart Eyes

Айде де, дели питам днес само за тоз Свинаря, сигурна съм, че от малък му викат така, ако не е дядото, кой е? Никаква информация няма за него, освен писанията из жълтите вестници за него и Мара.

Общи условия

Активация на акаунт