Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 740
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 565
Искат да завъртят интригата за Мегз и Петканов, но тя нали беше обвързана.

# 2 566
Добре де, Мара откога е с възрастния човек, преди месец я видях на един басейн в Златните, беше с младок /пак грозен/.
Това подчертаното много ми хареса, може да е синът на дядо.

# 2 567
Едва удържам мъжът ми да не смени на Фермата като го уверявам, че всеки момент ще дадат настръхналия пекинез Мара как се ежи на Богданска.
Ама ако до 10 мин не го излъчат, усещам че ще бъда натирена в спанята "да си гледам простотиите"  Laughing

# 2 568
Оф, разбрахме за любовта на Дани и Алекс, сега нека да я позабравим малко....има и други участници...се пак 😊
А, Нена е писала преди мен...искам шрангове и перуки, ако може и перуки върху шрангове .

# 2 569
Виждате ли какви сме залюхани! Петканчо колко желан се оказа, пък ние тук - мухльо бил. А те ще се избият за него женките вътре.

Сега ми е ясно защо Богданска е номинирала Мара Blush

# 2 570
  • Испания
Цуни се изнерррррррррви.

# 2 571
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ето защо Мара отнесе номинация, много елементарна Богданска!

# 2 572
  • Варна
И аз чакам Мара да се хвърли и да оскуби косата на Богданска, ама за целта трябва да се качи на някое столче , сигурно  Mr. Green Искам да хвърчи перушинааааааааа............

# 2 573
  • София
Добре де, Мара откога е с възрастния човек, преди месец я видях на един басейн в Златните, беше с младок /пак грозен/.
При влизането в къщата пак младок й подари цветята, а после като я питаха от кого са, тя каза "От любимия".  Thinking Та ако е наистина с някой дядо, той трябва да е изпратил някой по-представителен да ги поднесе.

# 2 574
Защо пропуснах?

# 2 575
  • Испания
Виждате ли какви сме залюхани! Петканчо колко желан се оказа, пък ние тук - мухльо бил. А те ще се избият за него женките вътре.

Сега ми е ясно защо Богданска е номинирала Мара Blush

Днес коментаторите казаха, че Петканов е красив, с чудесно тяло. Всички са за очила с диоптри-лупи.

# 2 576
Петканов е цял Фики тръгнал фитнес съвети да дава  Mr. Green

# 2 577
  • София
Тия двечките са такива къдрави по рождение ли, или са правени специално на овци.

# 2 578
  • Испания
Близначките да пеят. Това им е работата.

# 2 579
Младокът с когото обикаля Мария и я изпрати и при влизането й в Къщата е Жоро Малев, фотограф гей.

Общи условия

Активация на акаунт