Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 562
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 700
Александра вярно ще излезе тъпо парче, още с излизането от изповедалнята и нагло : "Мария имаш ли нещо да ми кажеш?", ами добре ѝ го каза Мара.

# 2 701
  • Испания
Добре деееее, защо беше надписа, че е на живо през цялото предаване?
Питам за втори път.

Не питаш където трябва.

# 2 702

Сега я загледах Марче какви веждаци има Joy верно е като пекинез!

Леле, цвиля от вас направо.
На мен пък по-ми прилича на мопс

# 2 703
  • София
Ваня гледа като вярно куче. Бива ли да е такаава! мара не се вижда какъв запъртък е, ама се надува. Алекс определено я гледа отвосико и с право - в пряк и преносен смисъл.

# 2 704
Историята на Даниел и Александра започна да ми става много досадна.
Алекс е много красива, но имам чувството, че все завърта нещата така, че да говорят за миналото и с Петканов.

Мария има доста високо мнение за себе си. Скоро четох едно интервю с нея, в което няколко пъти споменава "аз съм дама". Smiley

# 2 705
Мара явно много се обиди, че я номинираха. Айде да я дават и как мие чинии вече

Дано до тук да е драмата с перуката..

Репортерчето се държи като 5-то класник...

# 2 706
  • Бургас
От Стара Загора е Марчиту.

# 2 707
  • Испания
Богданска я гледаше като на..кана.

# 2 708
Мадам Мими как само се фръцна на Даньовата убустница... 😄 Къде е тя с мильоните, къде е онази с един гол репортер.. Хехе...

# 2 709
  • Rock & Roll feeling ...
На Мария устата й е ужасна. Особено отблизо. Не трябва да я дават отблизо.

# 2 710
Дами ли им викат вече на такива като нея?

# 2 711
  • София
Обаче Сашка беше много права с метафората за диаманта. Като изключим глупостта с регресията,досега не показаха издънка.

# 2 712
 И двете са тъпи парчета... не знам, сега сигурно тук ще се оформи "за Мария" и "за Алексче". Абсолютно нелепа история между две кокошки. Алекс в стремежа си да защити Мегзчето, изтъкна тъпа причина за номинацията Мария.
 Андариел, напротив, Алекс слезе долу с тази номинация, за да се притесняваш от Мария и да изтъкваш някакво тъпо, селско "твоя Дани" те прави по-нисък от тревата, такива неща "по-големите" си ги пропускат покрай ушите.

# 2 713
Дами ли им викат вече на такива като нея?

Абе и аз това се чудя. Мислех, че на платените жрици по друг начин им викат, пък те дами били, видиш ли.

# 2 714
Мара : "Той е твоят Дани , когато си седнеш при него , а не , когато някоя дама , която намираш , че е повече от теб, ти пречи "Laughing
Ей ,  фен и ставам на Мара.
Онеми Сашка хаха !

Общи условия

Активация на акаунт