Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 562
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 715
Значи с вас никакъв диалог не искам вече да водя!!!
Мария не ми е симпатична. Прекалено много си е повярвала. Ок, имаш някаква кариера, популярна си в тази среда, ама защо е това парадиране. Какво толкова е тя, че да си позволява да принизява Алекс. И за каква дама се има, за Бога???

# 2 716
Отварачката си е повярвала, че е дама. Вече няколко пъти го споменава, когато говори за себе си Laughing

# 2 717
  • в резерват
Аз пък се шокираха от краката и ръцете на Госпожата. По снимките са и едни такива дълги, изящни, а телевизорУ съвсем друго ми показва. Докато подскачаше и ги мяташе около репортерчето  ми заприлича на хобитче, а не на дама от обществото.

# 2 718
  • София
А вярно ли е, че са "MEGZ"  тези перуки защото ако е така, много лош ПР ход.... и по-скоро лошо си прави с тази перука...
Както знаем няма лоша реклама, важното е да ти произнасят правилно името...  Wink
Пък и тези перуки с този начин на поставяне са за събитие /сватба, бал.../ т.е. за 1-2 дни и преспиването с тях явно не е много подходящо.

# 2 719
  • Брюксел / София
И двете са кухи лейки (Мара като че ли една идея повече), но Александра поне е приятна за окото. Мара изглежда безумно, не трябва изобщо да я показват без грим.

# 2 720
Историята на Даниел и Александра започна да ми става много досадна.
Алекс е много красива, но имам чувството, че все завърта нещата така, че да говорят за миналото и с Петканов.

Мария има доста високо мнение за себе си. Скоро четох едно интервю с нея, в което няколко пъти споменава "аз съм дама". Smiley

И на мен ми става досадно вече. Надявам се да не се коментира целия сезон. И такива като мен, които не бяха запознати с историята вече разбраха.
Като цяло ми се струва отвратително да се възползват и да ни го навират постоянно.

# 2 721
  • София
Е, то коя да номинира, другите са къде-къде по0наред от мара. А и Мара е като Ирини - изживява се ккато алфата и омегата и се опитва да командва жените. А Алекс не ми се видя да гледа като наакана, а по-скоро й се чудеше на акъла и дали изобщо да й отговори нещо. Това момиче не си използва предимството на височината. Само като се разходи между жстаналите жени, и има физическо превъзходство.

# 2 722
 Мария, според мен има нещо в тавана но от тази номинация не успя да си събере акъла защото нито го е очаквала нито пък Алекс, толкова възвишената, е дала реакция, че от "нещото" не й е станало много приятно от него.

# 2 723
  • Испания
Мара : "Той е твоят Дани , когато си седнеш при него , а не , когато някоя дама , която намираш , че е повече от теб, ти пречи "Laughing
Ей ,  фен и ставам на Мара.
Онеми Сашка хаха !

Още нЕкОлки пичиета и ще влезеш в правия път.

# 2 724
  • Бургас
Тъпа к.... е Мария дама била,смешна е.И не е от топ имената за мен и никога не е била.

# 2 725
Абсолютно, мега огромно самочувствие, де и морала да ѝ беше толкова висок.
Как си позволява да ги отваря тия устища кат на ламя и да ръси тези простотии, айде да не я знаеш с какви спи, хубаво, ще си кажеш, че от певаческата кариера изкарва пари, но да си лягаш с такива ....... мъже, съжалявам, ненавиждам такива "дами" като нея, срам и позор.

# 2 726
Алекс трябваше да  номинира Мара, но да си формулира по-правилно и по-обрано причините.

Учудих се как се притесни Алекс - не очаквах да влезе в конфликт, но и чак пък да позволи Мара да й се прави на 'по-равна'..... ooooh!

Не можа ли каже- "така го усетих, така го казвам - не ми стана приятно и това е". И да приключи разговора.

# 2 727
... такива неща "по-големите" си ги пропускат покрай ушите.
Мхм. Тогава някой да ми обясни как е възможно въобще който и да е, не защото в случая е Мара, да държи сметка на някого, че не го харесва и да му говори по тоя повод с такъв тон, все едно го заплашва?! Това е не само тъпо и просто, а и много много жалко!

# 2 728
Чудя се на какво отгоре го има това самочувствие Мара - нито е лична красавица - в лице наистина прилича на пикинез, за устата й да не говорим, нито е умна (даже направо вдлъбната). И двамата мъже, за които е била женена, я натириха и вече започва да поовяхва ... Ама то се мисли за повече от другите. То бива липса на реална представа за себе си, ама чак толкова ...

# 2 729
Е ,не ,Мара направо иска да ни убеди,че направо е със синя кръв(и за жалост си вярва)!Затова е толкова осмивана и оплювана,макар ,че и тя като всеки човек сигурно има и положителни качества.

Общи условия

Активация на акаунт