Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 883
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 895
Нескопосаният ѝ сайт, едно голямо недоразумение като нея, има много правописни грешки, веднага се сещам за една - фон дъо тен, между другото доколкото съм чела и във Фейсбук го изписвала по същия начин.

# 2 896
Някой ще ми разясни ли какво би могло да значи "Може да правиш стюардеса, примерно", думите, с които Мара завърши своето слово? Сега пак го слушах и не мога да го разумея.
Чудното МарчИ не мож го разгада  Mr. GreenДали пък не беше нещо намек за изявите на Алекс по частните самолети ... newsm78
Аз това пожелание съм го пропуснала. Много бях съсредоточена в езика на тялото на Мара и неговите внушения. Те правят думите почти излишни хаха/ вместо търкалящо/.
Хайде де , няма ли кой да разгадае тези правенета тип стюардеса ?

# 2 897
Ама най-любимо ми е някой като напусне сцената така триумфално  😂 изпява си песента и става и си тръгва. То как да правиш диалог с такъв човек.

А, стюардеса.. може би, защото е Алекс е лапала пръстта на самолет (по онази снимка), та оттам и мисловната мисъл на Марчето 😁

# 2 898
  • в кукувиче гнездо
Аз доколкото разбрах МегъЗ си промотира перуката, която се продава на сайта...
Е тя така я промотира, че никой няма да я купи.

# 2 899
Липсва острие в коментаторската агитка. И Гала е започнала така да извисява гласа си, че скоро ще го докара на крещене. Не са интресни, защото се хванах, че не слушам, а през цялото време гледам миглите на Маги Желязкова и се чудя дали няма да полети, ако ги разтръска по-силно. А нейните лицеви аксесоари пък ме подсетиха и за перуковите страдания на Мегчето, както и за окачването на всякакви допълнителни косища по главите на жените. Не мога да разбера, толкова ли е трудно да си отгледаш собствена коса, че трябва да се добавят тези "ремаркета" по скалпа?

Емотиконите в новата версия са отвратителни, нямам никакво желание да ги използвам.

+100!

# 2 900
  • София
Аз не харесвам Алекс. Но мисля, че вчера изобщо не й се занимаваше с тази Мария. Ако бях на нейно място, дори нямаше да я питам : Мария, какво ти е? или там квото я попита. Кво ме интересува какво мисли Мария... А речта на Мария даже се чудя, дали да я коментирам. То не беше смешно, беше ужасно смешно. Не може устата ти да прилича на срамни устни, да си се опитал да направиш нещо с лицето си, да си знаеш миналото и да знаеш изобщо що за идиот си, да не можеш да говориш и да се опитваш да бъдеш много остроумен. Изглеждаше евтина и мноооого глупава.

# 2 901
  • Sofia
Близначките не се ли водят като един участник?

# 2 902
  • София
Хайде де , няма ли кой да разгадае тези правенета тип стюардеса ?
Ами аз направих предположение, но няма как да сме сигурни.

# 2 903
Близначките не се ли водят като един участник?

Не и аз така мислих, но се гласува отделно за тях

# 2 904
Ако бръчките на челцето на Мара бяха мозъчни гънки- цена нямаше да има. Тази жена така скоро ще заприлича на тъжен шар пей. За Даниел и Александра- знаем, че сценаристите ги развиват образ по образ- първо развитите образи най-бързо си излизат. Александра е много красива, той е лигльо безподобен, но пък да направиш секс символ от Даниел ме озадачава. Сашка като се полюляваше до басейна приличаше на позастаряващо амурче. Само да можеше да не е облечена в дрехи, от които телесата и избликват като хамбургски салам. Аз съм за Сашка!

# 2 905
Марчето вероятно е искала да каже, че Алекс не може да говори с нея, щото пекинеза е дама от висок ранг, а за Алексчето остава да СЕ прави на стюардеса примерно.
Но то дълбините на мозъка на Марчето са си цял феномен, та не се наемам да ги разгадавам  hahaha

# 2 906
Аз не харесвам Алекс. Но мисля, че вчера изобщо не й се занимаваше с тази Мария.

Не понасям Мара, на Богданска съчувствах, че е била с подобен кретен (но пък виждам, че не ѝ пречи случилото се и е повече от мила с него, а се опитва да ни убеди, че ѝ е съсипал здравето и реномето), но нямах мнение за нея. Застанах на нейна страна при номинацията, реших, че така го е почувствала, казала го е. Но с опита да се обясни на Мара, определено загуби. Трябвало е да ѝ се обясни преди да я номинира, да ѝ каже "виж какво, не го наричай твоя Дани, не ми е приятно". Това е поведение на сигурен в себе си човек. А не да я номинираш, защото си мислиш, че тя няма да разбере и накрая - опаа, другите са гледали номинациите и ти решаваш да се дообясниш, щото си пич, нали. Гледаше като стрелян заек и само примигваше на парцали. Всъщност на нея ѝ се искаше да се "занимава с Мария", защото тя подзе темата, но не си е преценила потенциала. Затова и се сви като препикано мушкато, когато Мара отсече, че повече диалог няма да води с нея. Оставям си един мъничък процент вероятност да се е зашеметила от словесната диария и мъдростите, които избълва Мара, като една истинска, финансово стабилна дама, но е факт, че тя не спечели от тази сценка. А Мара се издигна в собствените си очи с още поне два сантиметра и определено вече ще внимава, на кого да даде благоволението си, и да го допусне до себе си като равен.

# 2 907
Не, това със стюардесата е забележителен (ала безмоторен) полет на мисълта, аз затова исках да поразсъждаваме малко над него.
И аз си помислих, че е нещо свързано със самолетното приключение на Александра, някакъв уж тънък опит за обида и принизяване, съдейки от тона и жестовете.

# 2 908
Да, и аз така си помислих, присмял се хърбел на щърбел.

# 2 909
Сигурно е искала да каже: "можеш да СЕ правиш НА стюардеса", но с тези джуки и с тази ярост, просто ги е изяла.

Общи условия

Активация на акаунт