Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 090
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 970
  • София
Очевидно това й е любимата поза за снимка.  Laughing

Анонс от ВБ
Цитат
Тази вечер засегнатата Александра ще сподели пред останалите, че една от причините да влезе в Къщата е да намери отговор на въпроса дали още обича Даниел, а дали историята на Алекс и Дани ще завърши с щастлив край, предстои да разберем! 😚 😋
Тази не е нормална, щом изобщо се замисля за чувства след всичката помия, която Петканов й изля върху главата.  Rolling Eyes

# 2 971
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Очаквах да е по-хубав от Петканов, но уви.

Ама е по-богат  Laughing Не е толкова различна от Мара, колкото й се иска

# 2 972
Мария поне временно ги жени за себе си, тази и това не може.

# 2 973
Не, аз вече имам сериозни съмнения, че Мегс е с китайски зъби.
Нейните стоят по същия нелеп начин
https://www.youtube.com/watch?v=8SUG3izL_CM

Давам  ѝ идея за нов артикул, който би могла да рекламира и продава  наред с китайските парцали, перуки и помади Mr. Green
https://www.aliexpress.com/af/Perfect-Smile-Veneers.html?SearchT … =0&isViewCP=y

# 2 974
Защо да не може? Може да не ѝ се жени, тя млада още.

# 2 975
Добре де,не е ли малко извъртяно,уж момата на Петканов му била изневерявала системно с режисьори от Холивуд и други,а сега се изкарва,че ''изневерила с друг''. Той пък я очерни,хората я замервали с храна,а сега още се чудят дали се обичат Grinning

Не ми се връзва.

# 2 976
Сменям темата ударно - Цуни новото гадже на Мария ли е ИЛИ новото гадже на Мария го е вкарал вътре за да я пази? Все покрай нея шава, все нея следи?

# 2 977
  • Варна
Очаквах да е по-хубав от Петканов, но уви.

Може финансово да е в пъти по-хубав.

Ох, сега пък щяла да си признава дали го обича още или не. Нали изпитваше единствено безразличие към него и цялата история...

# 2 978
Аз предлагам на Мегз да вкара и рекламира собственоръчно освен зъби и  менструални чашки. Супер модерни са и бизнеса ще разцъфти.

# 2 979
  • София
Докато я гледах Мара как тренира, нещо не ми допадна. Имам чувството, че някои упражнения ги прави тотално грешно, особено тези, които бяха на стената и имитираха балетните. Не съм танцувала балет, ама все съм виждала какво правят балерините на станока и каква стойка трябва да поддържат.

# 2 980
Аз предлагам на Мегз да вкара и рекламира собственоръчно освен зъби и  менструални чашки. Супер модерни са и бизнеса ще разцъфти.
Да се надяваме да не направи видео как се поставят. Mr. Green

# 2 981
Ама и аргументите на Алекс за номинирането на Мария си бяха супер тъпи, няма какво да се лъжем Simple Smile Вярно, че първите номинации винаги са трудни, защото още не са тръгнали сериозните конфрикти и всички са си повече или по-малко симпатични и затова се чудят какво да измислят, но и това - "номинирам я, защото е двулична (!?), засяга ме за Петканов, вика ми "твоят Даниел" и се поусмихва", е доста елементарно. При това твърдо държеше на тази номинация, тя я наложи всъщност.
Правенето на стюардеса е ясно - удар под кръста за съмнителните й занимания с млади и стари чужди бизнесмени.
Що се отнася до Мария - чак пък толкова претенции към нея! Жената е певица, не е доктор на науките. Има си успешна кариера, има си и богатите мъже. Е, може и да не са съвсем читави и съвсем нейни докрая Wink но Алекс и това няма. Един Петканов! Тя затова сигурно се обижда.

Нито може да пее Мария, нито има кариера, според мен де.
Разчита единствено на богатите мъже, с които спи, за да я бутат нагоре в чалгата,разбирай  да прави тъпи песни и скъпи клипове, които никой не гледа. След като и Гущеров я изрита, смятай каква стока е.

# 2 982
Защо да не може? Може да не ѝ се жени, тя млада още.

Как бе, тя веднъж каза (по Господарите я гледах) "като земна зодия, разположена съм към брак" Mask
"Не мога да правя диалог с теб" и любимото "така няма да си разрешиш казуса"

Прилича на "дама (маман) в някой публичен дом. Чиста женска завист на застаряваща "дама" към младата и свежа  Алекс.

# 2 983
  • Бургас
За пеенето е ясно,че не става Мара.Докога ще ги привлича богатите мъже,макс още 5-6 годинки. Все нови и по-млади кукли изскачат.Права е Денс,че вече е и дъртичка и времето и минава.

# 2 984
И аз мисля,че Мара няма кой знае каква кариера, не съм чувала да е хитова певица като Преслава и Галена например.

Общи условия

Активация на акаунт