Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 001
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 000
  • София
В началото ме обвиниха, че съм златотърсачка, но аз се отказвам от ЦунитУ. Че той без трактор останАл, с ко ши бръмчИмИ по гръцкотУ?
Даре, е как без трактор?! Ужас, каква драма, какво падение. Сега и теб трябва да тА мислА. С марковитИ обувки не става ли?

# 3 001
  • У Диспансера ...♥♥♥
Начи Джулката направо се изгуби из тия ми ти драми с перуките 😄
Шефчето и то..
А пък аз от тях много очаквам 😄
Хранова, забравих че е в къщата даже .

# 3 002
МолА, молА, Мара беше безумно нашумяла, Га отваряше бирата с ... отварачката. Абсолютно всички пияници си представяха как Мара им отваря бирата, когато си поръчат в кръчмата и само за нея се говореше и пишеше. Тя беше мокрият им сън. Права е жената - не моЖ я стигнем и срещу нея да тичаме.

В началото ме обвиниха, че съм златотърсачка, но аз се отказвам от ЦунитУ. Че той без трактор останАл, с ко ши бръмчИмИ по гръцкотУ?
Даре, е как без трактор?! Ужас, каква драма, какво падение. Сега и теб трябва да тА мислА. С марковитИ обувки не става ли?

Ма, ти не прочете ли, че за да води Преслава НА Малдивите, е заложил трактора на баща му? И кВо прайм, сЯ? С лачените обуща Шъ вървЪ пешЪ на гръцкотУ. Ми, отказвам се, друга да го взима.

# 3 003
Тази вечер на живо ли ще е? Или както вчера... ☺️

# 3 004
Богданска не е известна от вчера и не заради тъпия пръст
http://www.missnt.com/мис-баскетбол-алекс-богданска/
Коперайте целия линк.
http://www.bgbasket.com/new.php?id=31882

Е, тва е! Та тя била много известна...
Е, тва не е, но не е неизвестна като ще се дърляме.

# 3 005
  • У дома
На мен друго ми казаха за вашия Цуньо...имал пари щот продал много земи от тати...и с няколко милиончета станал обект на желания при фолкаджийките....завел е не само Преслава, няколко кифлоча били изцяло на негова сметка в Дубай..за " на Малдивите" нИзнам...
Днес един дъжд аз с бели обуща..та ако ме види Цуньо ще го отвратя-той мен два пъти Joy

Днес на живо, като снощи Joy

П.п. от тоя тел е кошмар писането😤

# 3 006
Начи Джулката направо се изгуби из тия ми ти драми с перуките 😄
Шефчето и то..
А пък аз от тях много очаквам 😄
Хранова, забравих че е в къщата даже .

Имай търпение, още сме съвсем в началото ла лИбоФта. Винаги в началото пускат някаква стръв и две седмици само нея дъвчат, докато сформират лагерите и интрижките. След това започва същинската част Wink

# 3 007
Аз се чудя, Сашка дали някога се е виждала с нормален грим, такъв, който не го е правила тя.... с този руж под очите...  ooooh!
По едно време я правеше Кулагин, но тогава просто беше друг модел клоун

# 3 008
  • София
Ма, ти не прочете ли, че за да води Преслава НА Малдивите, е заложил трактора на баща му? И кВо прайм, сЯ? С лачените обуща Шъ вървЪ пешЪ на гръцкотУ. Ми, отказвам се, друга да го взима.
Мне, пропуЩИла съм я таз' важна новина. Ма си права, де - щом само един трактор има, пускай го да пасе, не ти трябва такъв цървул. Ти ВИПаджийка от класа ли си или лукова глава?

# 3 009
  • На ръба..
Гледам записа от снощи и словоизлиянията на Мегз..
"Добре, той лайфа да почва, обаче не може ли преди.......ама не може ли просто........Не може ли просто преди това, докато.....в смисъл и да започне лайфа, просто...някой да ми я свали и да ми сложи нещо друго на главата..."
Не разбрах какво друго иска да и се слага на главата, пак ли перука?

X-RayLily тук на alien прилича ама сега пък е..съвсем..

# 3 010
Мне, пропуЩИла съм я таз' важна новина. Ма си права, де - щом само един трактор има, пускай го да пасе, не ти трябва такъв цървул. Ти ВИПаджийка от класа ли си или лукова глава?

В сезона на любовта, станах ... алкохолизирана глава. С теЗ пичиета.

# 3 011
  • София
Аз се чудя, Сашка дали някога се е виждала с нормален грим, такъв, който не го е правила тя.... с този руж под очите...  ooooh!
Според мен Сашето няма пари, иначе нямаше да си сложи такива смешни зъби.  Laughing

В сезона на любовта, станах ... алкохолизирана глава. С теЗ пичиета.
Че к'во, така си още по-Убава, нЕма се даваш без пари.  Naughty А и мъдрите хора са казали "Пията жена - весел креват".  #Silly

# 3 012
Ааа, нЕма да се давам, бре, как. Затова държа поне на трактор.

# 3 013
Сашка доста пъти съм я виждала на живо и винаги ми е харесвала. Много по-слаба е, отколкото винаги изглежда по ТВ и никога не е била с такъв грим. Не знам как успява за публичните си изяви да се докара до такова плашило. На мен ми направи впечатление, че пудрата, която използва я прави много бледа.

# 3 014
Едвам ви догодиних!
  Аз ще съм на водка довечера,класна,украинска!Ми то с винце не се издържа!
  Марчето ми е тотален хит-голям смях се смея с нейните монолози,а пичието стана любима фраза и у дома.
  Все си мисля,че Ваня Щерева и Шеф има тепърва да избухват.
  Иначе сте страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт