Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 491
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 450
Така е с въпросите, Алекс хич не съобрази. Първо като я питаха, възможно ли е Тото да се влюби в нея, тя каза да, а то е очевидно как той се дърпа от нея като от прокажена. После за най-привлекателна, точно пък той да харесва Мара чалгаджийката...невероятно.
А всъщност помните ли те как се оказаха двойка, защото той е там като сложен насила и недоволен.
Той се дърпа заради приятелката си отвън, именно и по тая причина посочи Енджито като най-привлекателна. Иначе съвсем други са му мислите.
Ами та те и другите си имат половинки, ама чак пък толкова предпазване от противоположния пол...Голяма работа, че трябвало да се държат за ръцете. Дори и Енджито под угрозата от развод  Mr. Green не  прави толкова фасони. Обаче за Мара съвсем естествено си реагира възмутен /ох, пак като се сетя Joy/, коя друга би му харесала от жените? Алекс и Енджи са най-красивите.

# 3 451
Добре де, кой е логичният отговор на въпроса "Колко са дълги краката на Богданска?" Б@хти въпроса, това да не е някакъв световноизвестен факт, че да го знаеш или да вкараш няква логика. Или си ги мерил, или не си!
Като говориш образно за някого и просто изстрелваш "ба си краката има, един и трийспет", механичен отговор, но най-често ползван. Всички знаем, че няма крака 1,35!

# 3 452
  • ВАРНА
 Брадъра да вземе да си уволни сценаристите и да назначи няколко съфорумки.Само може да спечели.
 А на Сашка причината за проблема някой знае ли? В нета различни неща са изписани,но кое е истина?Съчувствам и при все,че се страхувам от вида и.Сякаш е вкарана за промото на новата филмова
 продукция на "То" на Стивън Кинг.

# 3 453
Мегз и пИрукЪта

# 3 454
JoyJoyJoy

Не става да я кача, а си заслужава да се види.

# 3 455
Брадъра да вземе да си уволни сценаристите и да назначи няколко съфорумки.Само може да спечели.
 А на Сашка причината за проблема някой знае ли? В нета различни неща са изписани,но кое е истина?Съчувствам и при все,че се страхувам от вида и.Сякаш е вкарана за промото на новата филмова
 продукция на "То" на Стивън Кинг.
Кой проблем? За окото май тя беше казала, че от стрес, като починал брат й май.

# 3 456
  • София
 А на Сашка причината за проблема някой знае ли? В нета различни неща са изписани,но кое е истина?
Тя разказваше в Черешката, но не помня добре.  Blush  Май беше вследствие някакъв сериозен пристъп на клаустрофобия. Дано се включи някой, който си спомня. Blush

# 3 457
 А на Сашка причината за проблема някой знае ли? В нета различни неща са изписани,но кое е истина?
Тя разказваше в Черешката, но не помня добре.  Blush  Май беше вследствие някакъв сериозен пристъп на клаустрофобия. Дано се включи някой, който си спомня. Blush
Ау, да, май нещо се била заключила в мазето...

# 3 458
Дъл има обедно включване от Къщата, че отворих едно пичие лекинко, тип розе, да го дегустирам...мятам чашата, разклащам я, нюхам, отпийвам ... минаха ми всичките болежки на мен hahaha Ни очото ме боли, ни шията, ни нищо...

# 3 459
  • ВАРНА
Ту заради брат и,после заключване в мазата,после от нищо-легнала и се събудила така.За лечението-лекарите не знаели,какво и има,после страхувала се да се лекува при лекари,обявила всенароден кастинг за врачки-лечителки,па хайде после хората да и пращат положителна енергия.Дано от алтернативни търсения не е изпуснала момента!

# 3 460
Отдавна е изпуснала момента Сашка...

# 3 461
Ето я, поиграх си, но да я видите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 462
Дъл има обедно включване от Къщата, че отворих едно пичие лекинко, тип розе, да го дегустирам...мятам чашата, разклащам я, нюхам, отпийвам ... минаха ми всичките болежки на мен hahaha Ни очото ме боли, ни шията, ни нищо...
О , само розе. Къде е кошницата със сьонгата .За съжаление , няма да има сеир тези дни. А така ми се искаше .
За Сашка- снощи , като размяташе бумагите , ми стана смешно как каза на Енджи - ела и прочети , ти си доктор и ще разбереш диагнозата , а онази се смармальоца, хаха. Доколкото чух , спомена думата "дегенерация на..." , така , че нищо регресно , енергийно и заключващо и т.н няма в заболяването на окото , според мен.
Ох, беше ми симпатична , но да не се окаже накрая , че нито клаустрофобия има , нито пък чак е сляпа с окото. Много грозно ще да е да злоупотребява със здраве.
Аз имам приятелка с дегенерация на макулата , ами не се оплаква жената. Само , като ходим на кино , си взема една голяма лупа. Но идва с групата. Много мразя хипохондрици аз.

# 3 463
На въпроса дали Цуни е свалял някоя жена от къщата, той отговори "Александра". После дадоха какво си говорят в хола и Александра като на*акана каза след няколко секунди пауза "Той ми е писал". Изглеждаше ми притеснена. Явно е имало лек флирт

Отделно, че Мария е подочула това онова и накрая каза мазно "Ами ако съм ви надушила тайно"

# 3 464
  • До морето
Добре де, кой е логичният отговор на въпроса "Колко са дълги краката на Богданска?" Б@хти въпроса, това да не е някакъв световноизвестен факт, че да го знаеш или да вкараш няква логика. Или си ги мерил, или не си!
Като говориш образно за някого и просто изстрелваш "ба си краката има, един и трийспет", механичен отговор, но най-често ползван. Всички знаем, че няма крака 1,35!

Ми сефте го чувам този лаф. Ок, тогава има някаква логика в отговора на Тото, ама пък Богданска пак няма начин да каже метър и 35, щот пък ако има някой дет да знае колко точно са й дълги краката то е точно тя. И си каза момичето - метър и 10. Знае ли горката, дали няма да я опнат да я мерят там, насред изповедалнята. Абе тъп беше въпроса и то много!

Общи условия

Активация на акаунт