Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 417
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 480
Хич не мисля, че нарочно Джулиана каза Паулу Коелю. Изобщо не блести с акъл, а интервютата са заучени фрази. Как образован човек ще роди бисера "предни гърди", моля ви, момичета! Магистратура в днешно време има всяка миска и развява диплома от УНСС. Също и не съм съгласна с оправданието на Гани, че начинът на обличане няма общо с характера. И не визирам дари е добродушна или не.

# 3 481
  • София /Абсурдистан
Е нали Сашка си имаше съпруг и 2 деца, той напуснал ли я е, че тя казва - трябва да работя, да се изхранвам от нещо.

# 3 482
Ами не живеят заедно, предполагам, че той все пак дава някакви пари.

# 3 483
  • София /Абсурдистан
Аз съм го виждала него, изглежда възпитан, кротък и интелигентен човек. Едва ли би си зарязал децата, не изглежда такъв. Ама кой го знае. А тя едва ли ще ди върне кариерата при такава свирепа млада конкуренция.

# 3 484
Тази Мария е по-грозна отколкото предполагах. Кво си е правила с устата, отвратителна е. От къде и идва огромното самочувствие на тази женица и кой и го вдига. Тя и Мегз са отблъскващи и физически и като поведение. Мария изобщо не виждам каква функция има във формата. Алфредо пък е съвсем излишен - той нито разбира български нито може да говори - голяма грешка че са го взели. Сашка са я взели за да я подиграват, но тя е много наивна, ако е смятала, че тоя път ще и се размине и ще си подпомогне кариерата. Отделно се изложи много с това ровене в мотивите за номинация. Роналдо не е лошо момче ама не е шоумен. Даниел за сега крепи формата, Мегс дразни, а другите не ги забелязвам, че съществуват. Колкото и да са хубави, като са скучни кел файда - по-добре да си раглеждам модно списание - поне не ми ръсят простотии.

# 3 485
Абсолютен аграр! Прилича на тракторист в обедна почивка. Соц труженикът - работник с бял потник! Имам чувството, че всеки момент ще запее "Градил Илия килия".

Ето кой е купил на ЦунитУ трактора.

# 3 486
  • Тра-ла-ла
Сашка не се ли беше събрала отново с мъжа си след като се разведоха?!

# 3 487
Мара:"момчета искате ли да ви сложа да папате",и после тихо на някой "имай в предвид,че това не го предлагам всеки ден като услуга" Joy Joy JoyОх,ще ме умори тази Мара hahaha

# 3 488
  • До морето
Аз съм го виждала него, изглежда възпитан, кротък и интелигентен човек. Едва ли би си зарязал децата, не изглежда такъв. Ама кой го знае. А тя едва ли ще ди върне кариерата при такава свирепа млада конкуренция.

Точно обратното знам аз - че е абсолютен психопат и Сашка освен шамарите, за които разказваше, много време е търпяла и психичесси тормоз. То й личи на Сашето, че е една смачкана такава. Пак е куку, но не е едновремешната намахана Сашка Васева.

# 3 489
Гани била инвалид първа група, защото имала протези и можела да спира на инвалидно място...Joy Joy Joy
Ще става и фолк певица защото има руса коса, гърди и физиката за това...... то кво друго ти трябва да си певица, нъл тъй...Joy
На Петкан са му дали камера и май ще прави репортажи от къщата..
https://nova.bg/vipbrother/news/view/2017/09/16/1311/%D0%B4%D0%B … 0%B0%D1%82%D0%B0/

# 3 490
Мъжът на Сашка е далеч от интелигентен и е психически насилник. Не ѝ е давал нищо, когато бяха разделени. Тя беше толкова зле финансово тогава, че за известно време им бяха спрели тока на нея и децата. Мисля, че затова се върна при него, въпреки че по вида ѝ личи, че не живее добре.

# 3 491
  • София /Абсурдистан

Точно обратното знам аз - че е абсолютен психопат и Сашка освен шамарите, за които разказваше, много време е търпяла и психичесси тормоз. То й личи на Сашето, че е една смачкана такава. Пак е куку, но не е едновремешната намахана Сашка Васева.
Може. Явно външността лъже.

# 3 492
Като няма ни живо, ни предаване, се наврях да гледам ексклусив видеата...
Антон тук ме разцепи от смях, имитира проф. Вучков.   JoyJoy

https://www.vbox7.com/play:f07859cd23

# 3 493
  • Бургас
И аз така знам за мъжа на Сашка,всичко харчел по казината,не обръщал внимание на децата.Мисля и аз,че се бяха разделяли веднъж и после пак се събраха.

# 3 494
Сашка призна в едно интервю, че към днешна дата съжалява за голотиите на младини и печеленето на слава по този начин. Но такива бяха времената. Много е смачкана, най-вече психически..личи й от далеч.
Ама като не е случила на мъж като Лили Вучкова...съдба, кво да прайш...

Общи условия

Активация на акаунт