Vip Brother 2017 - тема 2

• 244 503
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 585
Имам предложение: понеже на всяка една страница първият пост не може да бъде разпъван, ако в темата има анкета, то предлагам да я пропускаме. Какво ще кажете? Или поне, докато не изскочи някой интересен въпрос. Няма смисъл да си създаваме неудобство за анкети като сегашната.

Другият вариант е да се създаде отделна тема за анкета, а като се пуска нова тема, в първия пост да се сложи линк към анкетата

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 00:14 от Мишелин

# 3 586
Един бърз въпрос от мен. Някой знае ли  от какъв сайт може да се гледа предаването в чужбина? Сайта на Нова не ми зарежда изобщо.

# 3 587
  • Испания
Един бърз въпрос от мен. Някой знае ли  от какъв сайт може да се гледа предаването в чужбина? Сайта на Нова не ми зарежда изобщо.

Писах ти ЛС.

# 3 588
  • Някъде в Матрицата
Като се позовавам на разни съквартиранти от предишни сезони, влязли в къщата с цел "съживяване на кариера, предполагам,  че и Сашка нищо няма да съживи. Евентуално попадане в "All stars" сезон, ако участието в брадъри се брои за кариера. Дано не съм от лошите пророци. Shocked Crazy Peace

Ако някой ми каже как да отида на предишната мобилна версия на форума, ще го черпя пичие.

# 3 589
  • София

Ако някой ми каже как да отида на предишната мобилна версия на форума, ще го черпя пичие.

http://oldm.bg-mamma.com/

# 3 590
  • Испания
Енджи би трябвало да е на 31 години.

Доктор Енджи Касабие е от ливански произход и е само на 24 години. Тя смята, че не гладуването, а гурме кухнята със здравословно меню може да доведе до най-трайните резултати в отслабването.

27 Авг. 2010, 12:13

Знаех, че беше бременна и се чудех какво става. Сега видях:

Енджи Касабие: Урочасана съм!
Диетоложката загубила близнаци в шестия месец

15 юни 2017

http://www.dnes.bg/zvezdi/2017/06/15/endji-kasabie-urochasana-sym.344446

Може и затова да е толкова мълчалива.

Не знам това да е жълт сайт:

Ето защо Александра Богданска скочи така на Мария

http://www.zajenata.bg/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0% … D0%BD%D0%BE%D0%B2!-%D1%82%D1%8Apc%D0%B8-o%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89e%D0%BD%D0%B8e-%D0%B7a-%D0%BDe%D1%89o-%C4%B8oe%D1%82o-ce-e-c%D0%BBy%D1%87%D0%B8%D0%BBo-o%D1%82%D0%B4a%D0%B2%D0%BDa-news91057.html

Гущеров - Мария /глоба/

http://www.zajenata.bg/%D0%B3%D1%83%D1%89%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B … B0-news91053.html

Колко харчи КакаВашева на месец

http://www.zajenata.bg/%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D1 … 86-news91051.html

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 01:06 от smileys

# 3 591
  • Някъде в Матрицата
milasara, благодаря! Не се сетих да залепя 'm' след 'old'. CrazyEmbarassed
🍹🍷🍸

# 3 592
  • София
Тези хора не са добре да влизат в такива формати при скорошни или хронично преживявани лични драми. Защо си го причиняват? нима си мислят, че хем ще им платят, хем ще им пазят душевния кофорт, вместо да ги провокират и разклащат психически още повече, за да има сеир? Жени и мъжът й влязоха насред една такава лична драма и се видя какви циркове правиха, подкокоросани от сценаристите. Сашка и тя. Кой знае какво ще извадят като драма и за останалите, които са ми световно неизвестни. А ако Мики Рурк още е психологът на ББ, съвсем не им завиждам. Тази жена как се гледа в огледалото не знам.

# 3 593
Аз го дадох като пример за единствения, завършил толкова млад Медицина, но дори и той е почнал на 15 г. А Енджито трябва да е по-гениална и от него.
Няма индикации за такава...
Съгласна съм, извадихте купища доказателства и пак не вярвам.

и аз "също тоже" не вярвам, както обича да се изразява мъжът ми на мултиленгуидж ...  Mr. Green  

и цитирам некакъв жълтур - те понякога се изпускат и между другото казват и по нещо вярно:
"Енджи Касабие е родена в Ливан, но когато е на 4-5 години родителите й се преместват в България. От години баща й ръководи фармацевтичен бизнес с арабския свят. Брат й също живее в България и върти още няколко семейни фирми."  

Предвид годините явно баща ѝ е от арабското БКП - доста хора са внедрени на наша територия още по "онова" време, които и до днес си "живуркат" съвсем спокойно - е, що па да си няма и диплома "момата" - та ако е искала и три дипломи ще има. Добре, че е "скромна" - ограничила се е само с  медицина, а не е и с ядрена физика примерно... то така и щетите ще са по-малки се пак, нали  Mr. Green

# 3 594
  • София
Тези хора не са добре да влизат в такива формати при скорошни или хронично преживявани лични драми. Защо си го причиняват? .

Това си помислих, четейки за загубата на бебетата на Енджи Касабие. Няма начин да остане незасегната тази тема, а ми се вижда твърде болезнено за обяснения пред цяла България.

А ако Мики Рурк още е психологът на ББ, съвсем не им завиждам. Тази жена как се гледа в огледалото не знам.

Много точно попадение. JoyJoy  Мисля, че е с Иван и АНдрей във Фермата.

# 3 595
  • София
Днес мярнах повторението на Фермата. И там ги правят на идиоти хората. Вкараха Каролев и им го представят като голямата работа, а те се чудя защо така безпрекословно го слушат. Неговата тъпня беше, че бил Тръмп на фермата. Говори им някакви глупости, които нямат никакво значение, хората съвсем спокойно могат да се оправят и без него, ама явно опусумите са решили да му се подмазват нещо. И някакви евтини психоигрички с някакви кутийки и камъчета. Нищо чудно Мики Рурк да е там, тя си пада по такива игрички.

# 3 596
  • Тра-ла-ла
Коя е Мики Рурк?!  Laughing

# 3 597
Ани Владимирова

# 3 598
  • Тра-ла-ла
Тенкс. Нямаше да се сетя

# 3 599
Там е.

Общи условия

Активация на акаунт