Vip Brother 2017 - тема 2

• 240 929
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 3 600
  • софия
Хехе, преди много години аз оприличих Владимирова на Мики Рурк.
Кажете нещо за Щерева. Реших, че ще е най-нормалната жена, харесвах я, пък тя - другарка с Мара. Пфу!

# 3 601
Хехе, преди много години аз оприличих Владимирова на Мики Рурк.
Кажете нещо за Щерева. Реших, че ще е най-нормалната жена, харесвах я, пък тя - другарка с Мара. Пфу!

Голямо разочарование е за мен Щерева!! Очаквах да отстоява принципите си,та нейната заявка беше "анти-чалга",а сега ,освен двуличието й,трябва да изтърпим и четкосването и гъзооблизването на Мара.
Нагаждачество в името на по-спокоен престой!  newsm11
Дъното на дъната! Жалко за първото ми  впечатление от тази "интелигентна " персона.Сгромоляса се в старанието си да се слее с ЧАЛГАТА И СИЛИКОНА! bambam

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 03:12 от Berussa

# 3 602
А според мен, Ганито си е баш глупава. Стана ми известна покрай 'благотворителната' си дейност с подаряването на стария си силикон на абитуриентка. Добричка, но куха та дрънка!
.

На Вас може да Ви се струва странно, но много провинциални мацки си подаряват старите силикони на приятелки и има доктори със съмнителна репутация, които ги монтират на новата собственичка. Гани просто не се е запознала какви може да са последствията от този й подарък.

# 3 603
Щерева е хитра и подмолна!
Изчаква да види на къде ще задуха вятъра и ще скочи и тя, помнете ми думата!
Към момента си гледа сеира и изпитва нещо като душевен оргазъм от сцените, които се разиграват вътре - млади кокошки си мерят п....те!
Освен, че е грозна, намирам я за пресметлива и нагаждаща се женичка!

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 06:04 от koki1

# 3 604
Сигурна съм, че Брадърчето ще постави докторката в ситуация в която ще разберем какви са й лекарските умения Simple Smile

# 3 605
Вальо Михов има само тупе. Доста несполучливо според мен...парче китеник сякаш си е турил....
 Не е цяла перука май.

# 3 606
Ето какво написа Щерева преди 3 години за Брадъра
http://www.missbloom.bg/zvezdi/goreshti-novini/vania-shtereva-na … na-s-viap-bradar/

явно паричките променят лесно позицията

# 3 607
Антон Стефанов засега е много кротък. Иска ми се да го видя да избухне. Лесно се пали, но може да сложи някого на мястото му. А Дани Милев и Алфредо колко са незабележими. И Хранова. Част от мебелировката. Но пък до този момент дават предимно великата любовна история. Няма как друг да се открои.

# 3 608
Като споменахте за Енджито как готвила с екс гаджето се сетих, че май бяха двойка с Ипократис.

# 3 609
  • гр. Шумен
Антон Стефанов засега е много кротък. Иска ми се да го видя да избухне. Лесно се пали, но може да сложи някого на мястото му. А Дани Милев и Алфредо колко са незабележими. И Хранова. Част от мебелировката. Но пък до този момент дават предимно великата любовна история. Няма как друг да се открои.

Е, чакайте де, само първата седмица е минала, а другата ги очакват боб, леща и картофи. Тогава ще има по-интересни моменти.
И на мен ми додейва тази любовна история вече във всичките й нюанси, сезон 2014 го бяха гарнирали с любовния триъгълник "Калканджиеви", сега пък тези, аман!
Ваня Щерева да не е решила да играе ролята на Ернестина Шинова, дето не харесваше кифлите, а после стана първа дружка с Моника и Светлето? Ама пък ония двечките бяха едни такива глуповати и добрички, да ти е кеф да ги закриляш, а Мара е доста обиграна и самонадеяна, направо не виждам какво толкова намира в нея Щерева.
Сашка няма да възроди умрялата си кариера, не помня случай някой да го е сторил след участие в брадъра. Обратното също е вярно - не си спомням провалена кариера заради брадъра.

# 3 610
Преди Брадъра Енджи съм я гледала в 4 скорошни предавания (вкл. в Черешката) и в четирите обясни много подробно за загубата на бебетата си, което ми направи ужасно впечатление, защото това е интимна история, а беше едва ли не като централна тема на интервютата ѝ. (и тогава, преди 2-3 м, се чудех тази жена защо пак изгрява и чий го дири в България).
Предполагам, че като я огреят прожекторите в Брадъра ще чуем отново историята.

Миналата година бая се зверих в скалпа на Вальо Михов, според мен, има някаква много странна коса, но не ми се видя да е като перука или тупе, дори и като присаденото на Боби Михайлов не изглежда.

# 3 611
Като споменахте за Енджито как готвила с екс гаджето се сетих, че май бяха двойка с Ипократис.

Не знам кой е бил приятелят ѝ. Тя казваше, че е грък. Може и Ипократис да е бил.

В Гугъл имената ѝ се преплитат с Исам Зафер Салим Касаби, Мохамад Салим Исам Зафер Касаби, Мохамед Наджат Салим Касабие. Възможно е единият да е баща ѝ, за когото тя казва, че е фармацевт, а другият да е брат ѝ, който ѝ се е подигравал, че е дебела като малка.

# 3 612
Вальо е плешив и от много отдавна е с присадена коса, но последният рефреш на коса е най - неудачният.

Съвсем целенасочено го прави това Енджи с бебетата, както Сашка с окото. Играят по тънката струна на една част от зрителите.

# 3 613

Миналата година бая се зверих в скалпа на Вальо Михов, според мен, има някаква много странна коса, но не ми се видя да е като перука или тупе, дори и като присаденото на Боби Михайлов не изглежда.

Аааа, тогава го разнищихме отвред. Особено кичЕто му.  hahaha
Не е естествена коса това неговото, категорично...

# 3 614
Сашето не знам каква кариера ще гради. Чалгата вече не е толкова популярна, а и едва ли има място за застаряващи певачки, които си развяват медицинското в ефир.
Иначе си мислех, че ще е по-яка в шоуто, ама май и тя ще влезе в ролята на Луна и Вучкова...

Общи условия

Активация на акаунт